magband-hypnose

Maagband hypnose: een bijzondere weg naar gezond eten en gewichtsverlies!

Heb je al eens gehoord van maagband hypnose? En vraag je je af hoe zoiets in z’n werk gaat? Maagband hypnose is een bijzondere en vernieuwende manier om je te helpen gezonder te eten en gewicht te verliezen.

Wat maakt het zo speciaal? In plaats van een echte operatie, gebruikt het je verbeelding en innerlijke kracht om positieve veranderingen te bevorderen. Het is als het openen van een nog niet eerder ontdekte deur naar nieuwe mogelijkheden om jezelf te ondersteunen bij het bereiken van jouw gezondheidsdoelen.

Benieuwd hoe dit allemaal werkt? Ik heb al een paar andere artikelen geschreven over de virtuele maagband, maar in dit artikel probeer ik je uit te leggen hoe het praktisch in z’n werk gaat en wat voor resultaten je er van mag verwachten. 

De vier belangrijkste punten uit mijn artikel over maagband hypnose:

  1. Virtuele maagband als alternatief voor een echte operatie: In plaats van een fysieke ingreep maakt de virtuele maagband gebruik van verbeelding en innerlijke kracht om positieve veranderingen te bevorderen. Het wordt beschreven als het openen van een nieuwe deur naar mogelijkheden om gezondheidsdoelen te bereiken zonder chirurgie.

  2. Werking van maagband hypnose: Maagband hypnose maakt gebruik van hypnose om een diepe staat van ontspanning te creëren waarin positieve suggesties worden gegeven. Deze suggesties helpen bij het kweken van gezondere eetgewoonten en het bevorderen van gewichtsverlies door de geest te laten geloven dat er een echte maagband is geplaatst.

  3. Voordelen van maagband hypnose: In mijn artikel benoem ik verschillende voordelen van maagband hypnose, waaronder bewustwording van eetgewoonten, ondersteuning bij het maken van gezondere voedselkeuzes, veilige en niet-chirurgische benadering van gewichtsverlies, en vermindering van emotioneel eten.

  4. Verwachte resultaten van maagband hypnose: In het artikel bespreek ik de verwachte resultaten van maagband hypnose, zoals verbeterde eetgewoonten, toename van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn, en daadwerkelijk gewichtsverlies. Deze resultaten zijn duurzaam en gunstig voor zowel fysiek als mentaal welzijn.

Hoe werkt maagband hypnose?

Maagband hypnose is gebaseerd op een techniek die hypnose wordt genoemd. Het draait allemaal om het creëren van een diepe staat van ontspanning, vergelijkbaar met dagdromen, waarin je geest ontvankelijk wordt voor positieve suggesties. Deze suggesties zijn als kleine zaadjes die in je geest worden geplant en kunnen helpen om nieuwe, gezondere gewoonten te kweken.

maagband hypnoseTijdens de hypnosesessie begeleidt een vriendelijke hypnotherapeut je naar deze ontspannen toestand. In dit stadium ben je niet onder controle van iemand anders, en je behoudt altijd de macht om zelf keuzes te maken. Wat de hypnotherapeut wel doet, is je helpen om je innerlijke bewustzijn te activeren, zodat je beter kunt omgaan met uitdagingen op het gebied van eten en gewicht.

Met maagband hypnose gebruikt de hypnotherapeut een speciale techniek om je geest te laten geloven dat er een echte maagband om je maag wordt geplaatst. Deze mentale “maagband” geeft je een gevoel van verzadiging en helpt je om sneller vol te zitten als je eet. Maar wees gerust, er wordt niets fysieks in je lichaam geplaatst. Alles speelt zich af in je innerlijke wereld, waar jouw verbeelding en vastberadenheid samenkomen om je te ondersteunen bij het maken van gezondere keuzes.

 

Dus ben je aan het overwegen of een operatie en een echte maagverkleining jou zou kunnen helpen om van je overgewicht af te komen, overweeg dan eerst een een “virtuele maagband”. Dit brengt veel minder lichamelijke risico’s met zich mee en kan in veel gevallen jouw problemen met overgewicht OOK verhelpen.

hypno sessie

De voordelen van maagband hypnose

Maagband hypnose heeft talloze voordelen die kunnen bijdragen aan jouw welzijn:

  • Het kan je helpen om bewuster te worden van je eetgewoonten en eetgedrag.
  • Je kunt leren om meer in harmonie te zijn met je lichaam en te herkennen wanneer je echt honger hebt.
  • Het kan je ondersteunen bij het maken van gezondere voedselkeuzes en portiebeheersing.
  • Het is een veilige en niet-chirurgische benadering om gewichtsverlies te bevorderen.

Nieuwsgierig geworden?

Als je geïnteresseerd bent in een bijzondere methode om gezonder te eten en gewicht te verliezen, is maagband hypnose zeker het ontdekken waard! Het programma van Bianca L’abee, genaamd: Ik Verander Wel is zo’n programma waar veel deelnemers baat bij hebben.In het vervolg van dit artikel ga ik nog wat dieper in op de werking ervan en waarom het voor sommige mensen een positieve impact kan hebben op hun gezondheid. 

Bianca L’abee, hypnotherapeut

Hoe wordt een maagband onder hypnose geplaatst?

Het beïnvloeden van het onderbewuste 

Maagband hypnose draait allemaal om het beïnvloeden van je onderbewuste geest, dat deel van je geest waar je niet altijd bewust van bent, maar dat wel grote invloed heeft op je gedrag en gewoonten. Een ervaren hypnotherapeut helpt je om in een diepe staat van ontspanning te komen, vergelijkbaar met dagdromen. In deze ontspannen toestand wordt je onderbewuste geest ontvankelijker voor positieve suggesties en veranderingen.

Het plaatsen van de maagband

Stel je voor dat de hypnotherapeut je meeneemt op een denkbeeldige reis naar een plek waar je je comfortabel en ontspannen voelt. Daar, in je innerlijke wereld, doet de hypnotherapeut alsof er een echte maagband om je maag wordt geplaatst, maar dan zonder dat er een echte operatie aan te pas komt. Het is als een vriendelijke mentale maagband die je helpt om je eetgedrag te veranderen.

Alles gebeurt in het onderbewuste, geen fysieke ingrepen

Belangrijk om te weten is dat er bij maagband hypnose geen fysieke ingrepen plaatsvinden. Alles gebeurt in je geest, met behulp van je eigen verbeeldingskracht en de begeleiding van de hypnotherapeut. Het is als het kijken naar een film in je hoofd, waarbij je gedachten en gevoelens worden geleid om gezondere keuzes te maken. Deze virtuele maagband is krachtig en kan je helpen om jezelf beter te voelen tijdens het eten, waardoor je automatisch kleinere porties eet en minder behoefte hebt aan overmatig eten.

Dus, met maagband hypnose ervaar je een positieve verandering in je geest, en deze veranderingen kunnen je ondersteunen bij het bereiken van jouw gezondheidsdoelen. Het is een fascinerende en niet-invasieve methode die je kan helpen op weg naar een gezondere levensstijl.

Wakker worden uit hypnose

Wanneer de hypnose sessie ten einde komt, hoef je je absoluut geen zorgen te maken over het wakker worden uit hypnose. Het is een natuurlijk proces dat op een rustige en geleidelijke manier verloopt. Vergelijk het maar met ontwaken uit een hele diepe en ontspannende dutje.

De hypnotherapeut zal je zachtjes uit de diepe ontspanning begeleiden en je weer bewust maken van je omgeving. Je zult merken dat je langzaam terugkeert naar het hier en nu, terwijl je je ontspannen en verfrist voelt. Het is belangrijk om te weten dat je tijdens de hypnose altijd in controle bent en dat je op elk moment kunt stoppen als je dat wilt.

Het is heel normaal om na de hypnosesessie een gevoel van diepe ontspanning en welzijn te ervaren. Sommige mensen beschrijven het als een verkwikkend gevoel, alsof ze net een rustgevende reis hebben gemaakt naar een plek van innerlijke rust. Dit gevoel van ontspanning kan nog een tijdje aanhouden, waardoor je je meer in balans voelt in je dagelijkse leven.

Het is begrijpelijk dat het idee van hypnose soms wat huiverigheid kan opwekken, maar onthoud dat het een volkomen veilige en positieve ervaring is. Hypnose is een krachtig hulpmiddel om je te ondersteunen bij het maken van positieve veranderingen in je leven, zoals gezonder eten en gewicht verliezen. Dus wees gerustgesteld dat het wakker worden uit hypnose een comfortabele en verfrissende overgang zal zijn.

Nog even kort en krachtig samengevat

Wat is maagband hypnose?

Stel je voor dat je een tovertruc hebt die je kan helpen om minder te eten en op een gezonde manier gewicht te verliezen, zonder een echte operatie. Dat is precies wat maagband hypnose doet! Het is een soort speciale hypnose die je helpt om je hersenen te vertellen dat je sneller vol zit, zodat je minder honger hebt en kleinere porties eet.

Hoe werkt het?

Tijdens de maagband hypnose-sessie brengt een vriendelijke hypnotherapeut je in een hele diepe ontspanning, bijna zoals wanneer je dagdroomt. Als je zo ontspannen bent, kun je naar je onderbewuste geest luisteren. Dat is het deel van je geest dat je misschien niet bewust voelt, maar dat wel invloed heeft op hoe je je gedraagt.

De hypnotherapeut zal met je praten en je laten geloven dat je een echte maagband hebt gekregen. Als je denkt dat je een echte maagband hebt, merk je dat je sneller vol zit als je eet. Het is net alsof je maag kleiner is geworden!

Hoe wordt de maagband geplaatst?

Bij maagband hypnose hoef je je geen zorgen te maken over een echte operatie. Er wordt niets fysieks in je lichaam geplaatst. Alles gebeurt in je geest, met de hulp van de hypnotherapeut. Het is als een vriendelijke magische truc die je helpt om gezondere eetgewoonten te krijgen.

Hoe raak je uit hypnose?

Weet je wanneer je naar een leuke film kijkt en er zo in opgaat dat je alles om je heen vergeet? Maar als de film voorbij is, besef je dat je gewoon in de bioscoop zit en jezelf weer kunt bewegen. Zo werkt het ook met hypnose.

Wanneer de hypnotherapeut klaar is met de sessie, zal zij je zachtjes laten ontwaken uit de diepe ontspanning. Je zult je weer bewust worden van je omgeving en jezelf. Het is net als wakker worden uit een hele ontspannende dutje.

Maagband hypnose: welke resultaten zijn er te verwachten?

1. Verbeterde eetgewoonten en gezonde keuzes

Met maagband hypnose kunnen verbeterde eetgewoonten en gezondere keuzes worden verwacht. Tijdens de hypnose sessie krijgt het onderbewuste geest positieve suggesties die de mindset ten opzichte van voedsel veranderen. Hierdoor worden mensen zich bewuster van hun voedselkeuzes en ontwikkelen ze van nature de neiging om gezonder voedsel te verkiezen. 

Het kan hen helpen om emotioneel eten te verminderen en meer te luisteren naar hun lichaam. Dit kan leiden tot een meer gebalanceerd en voedzaam dieet, wat gunstig is voor hun algehele gezondheid. De veranderingen in eetgewoonten zijn duurzamer en kunnen op lange termijn leiden tot een gezondere levensstijl.

2. Toename van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn

Na maagband hypnose melden sommige mensen een toename van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Tijdens de hypnose sessie worden positieve affirmaties ingebed in het onderbewuste, waardoor mensen zich sterker voelen en meer gegrond in hun vermogen om positieve veranderingen aan te brengen in hun eetgedrag en levensstijl. 

Het versterken van het zelfvertrouwen helpt hen om vol vertrouwen hun gezondheidsdoelen na te streven en moeilijke situaties beter aan te kunnen. Het vergroot ook het bewustzijn van hun emoties en gewoonten met betrekking tot eten, waardoor ze beter in staat zijn om gezondere keuzes te maken. Deze toename van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn is niet alleen gunstig bij het afvallen, maar heeft ook een positieve invloed op andere aspecten van hun leven.

3. Daadwerkelijk afvallen is een veel gehoorde ervaring

Een veel gehoorde ervaring na maagband hypnose is daadwerkelijk gewichtsverlies. Door de vermindering van eetlust en het aannemen van kleinere porties ervaren mensen dat ze daadwerkelijk kilo’s zijn kwijtgeraakt. Het verliezen van gewicht op een natuurlijke en gezonde manier draagt bij aan een trots gevoel en voldoening. 

In tegenstelling tot snelle diëten waarbij vaak het verloren gewicht er vaak weer na verloop van tijd weer aan zit, biedt maagband hypnose een duurzame benadering van gewichtsverlies. Het helpt mensen om gestaag af te vallen, waardoor ze ook meer kans hebben om hun nieuwe gezonde gewoonten op de lange termijn vast te houden. Dit draagt bij aan een positieve verandering in hun lichaam en zelfbeeld, wat leidt tot meer zelfvertrouwen en een groter gevoel van lichamelijk en geestelijk welzijn. 

Het daadwerkelijk afvallen is een beloning voor hun inspanningen en toewijding aan het creëren van een gezondere levensstijl met behulp van de maagband hypnose.

Meestal zijn er een paar hypnose sessies nodig voor de maagband hypnose. Geleidelijk aan ‘herprogrammeer’ je je onderbewuste, waardoor je minder gaat eten. Je mag nog steeds van lekker eten genieten, maar je voelt je gewoon sneller voldaan. Het gewichtsverlies na de hypnotherapie is voor iedereen anders want hoeveel je in gewicht afvalt hangt af van diverse factoren, zoals je startgewicht en je lichamelijke activiteit.

Ik verander wel deelnemers

Misschien denk je nu wel, tja maar hoe begin ik? 

Een goede eerste stap is om in te zien dat de verandering die jij nodig hebt, op onbewust niveau ligt. Want als jij op bewust niveau de nodige verandering had kunnen maken, dan zat je allang op jouw streefgewicht.

Een goede manier om de kracht van jouw onbewuste in te zetten voor jouw doelstelling, om jouw ideale streefgewicht op een gezonde manier te bereiken, is dan ook door mee te doen met het ‘Ik Verander Wel’ programma.

Inmiddels heeft Bianca L’abee honderden cliënten mogen werken die super enthousiast zijn over het ‘Ik verander wel’ programma met de inzet van de virtuele maagband. Simpelweg omdat het ze geen moeite meer kost en ze evengoed alles kunnen blijven eten wat zij willen. Het programma is immers geen dieet. Ze zitten alleen sneller vol en voelen minder behoefte aan suikers en zoetigheid.

Het Online programma: Ik Verander Wel!

In het effectieve online programma “Ik Verander Wel”, helpt Bianca je van jouw aangeleerde (eet)gedrag en (eet)gewoontes af. Zodat ook jij je streefgewicht behaald. 

De kracht van dit online programma ligt uiteraard in de mogelijkheid om onderdelen te herhalen naar eigen behoefte. En mocht je na vijf maanden je doelstelling nog niet hebben behaald, maar zit je wel op de goede weg, dan kun je het programma gewoon voortzetten. 

Afvallen is nog nooit zo leuk geweest met dit uniek afslank programma! Deze manier van afvallen is als een feestje! Waarom? Omdat je alles mag eten wat je wilt! Bianca legt jou niets op. Door te luisteren naar je lichaam ga jij als vanzelf de juiste keuzes maken. Ben jij nieuwsgierig? Klik dan op deze link.

 

Het mooie van het online programma is dat je altijd kunt besluiten om één van de sessies nog een keer te doen. Gewoon omdat die veel effect op je had. Of omdat je die erg prettig vond om te ondergaan. Want in de herhaling zit juist de kracht van het “Ik Verander Wel” –programma. En dus ook de toegevoegde waarde.

En werkt het programma niet voor jou? Dan is dat wel jammer maar je bent niet je geld kwijt want Ik Verander Wel heeft een 100% garantie en geld terug optie voor het geval je niet tevreden bent. Dus het is het proberen zeker waard!

Vergelijkbare berichten