Keto Brood en pasta

Nutrifoodz

Ketogeen Brood & Pasta

Volg je een koolhydraatarm of keto dieet: helaas mag je dan geen gewoon brood meer eten omdat dat teveel koolhydraten bevat. En dat is natuurlijk super vervelend want vaak is brood een standaard ingredient in je dagelijkse voedingspatroon. En zeg nou zelf, een lekker belegd broodje is toch heerlijk af en toe? Maar wat voor alternatief is er dan als je graag brood eet én je een keto dieet wilt volgen? Welk brood kun je dan wel eten bij een koolhydraatarm of keto dieet? Het zal je verrassen: nog best veel!
En hetzelfde met pasta: ook zo’n ingredient wat je best vaak in een recept verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan een lekker bordje spaghetti of lasagna, heerlijk toch?

Je leven lang had je producten met koolhydraten gegeten en nu is het advies als je met een Keto dieet of challenge bezig bent, om juist deze producten tot een minimum te beperken. En als je dan een vervanger voor brood of pasta zoekt, dan kun je vaak niet anders concluderen dan dat deze producten naar karton smaken. Heel erg droog en het smaakt in de verste verte niet naar wat jij gewend was. Maar je zult zien dat dat niet altijd het geval hoeft te zijn en dat het wel mogelijk is om iets smakelijks te bereiden! 

Nutrifoodz

Eerst even wat achtergrondinformatie over de schrijvers van dit boek: Nutrifoodz. Want het verhaal van Nutrifoodz en de gedachte er achter is wel bijzonder, dus voordat ik je nog wat meer vertel over het Ketogoon Brood en Pasta boek, eerst nog wat info over Nutrifoodz. Het doel van Nutrifoodz is om altijd producten te leveren met maximale voedingswaarde en minimale impact op het klimaat en de dieren.

Daarnaast kijken ze voortdurend naar het verbeteren van hun verpakkingen om ook hier maximale impact te maken voor het produceren van zo min mogelijk afval en plastic. Ze willen de voedselindustrie eerlijker te maken door volledig transparant te zijn in alles wat ze doen. Ze willen bewustwording creëren door mensen de juiste informatie te verschaffen over voeding en te inspireren om plantaardig te eten om zo de juiste keuze voor zichzelf en hun omgeving te maken. Deze idealen zie je lang niet bij elke producent terug, dus ik vond het wel zinvol om hier nog even extra aandacht aan te besteden.

Ketogeen Brood en Pasta boek

Het e-book wat Nutrifoodz heeft geschreven bevat 50 koolhydraatarme alternatieven voor alledaagse producten. Producten die je, nu je met Keto bezig bent, zo mist in je weekmenu. Deze 50 alternatieven, zo beweerd Nutrifoodz, smaken net zo goed als het originele product, en in sommige gevallen zelfs nog beter!

Wil je een keer keto brood proberen heb je recepten nodig om zelf keto brood te maken, dan is dit e-book echt wat voor jou. Je hoeft niet langer naar de ah supermarkt om daar het smakeloze keto brood te kopen. Nee, je kunt het vanaf nu zelf maken: keto brood wat smaakt naar “gewoon” brood! Hetzelfde geldt voor keto pasta, ook dat kun je voortaan gewoon zelf maken. Super toch?!

Nou dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar wat voor gerechten en recepten staan er dan in dit kookboek? Nou, je kunt er bijvoorbeeld in terugvinden, een zacht sandwich broodje, een heerlijk kokosbrood, zucchini brood met walnoten, rozemarijn en olijven focaccia, knoflokbrood en chocolade chip muffins. En daarnaast nog heerlijke pasta gerechten zoals een drie kazen ravioli, carbonara noedels en champignon spagetti. Maar ook lekkere zoetigheden als chocolade chip en pindakaas koekjes, knapperige keto snacks, tortilla chips en roomkaas crackers. Loopt het water je al in de mond? Dat dacht ik al ..

De verschillende onderdelen van het e-book Ketogeen Brood & Pasta

10 luchtige broodrecepten die je trek naar brood zullen doen verdwijnen.

De meeste versies van een alternatief, gezond brood zijn droog, smakeloos en hebben de neiging om heel snel uit elkaar te vallen. Maar dat is nog niet alles! Ze bevatten namelijk nog steeds teveel koolhydraten. Dus de alternatieven smaken neiet en ze helpen je ook niet bij je Keto lifestyle.

Maar dat het ook anders kan zul je merken aan de hand van de broodrecepten die je kunt vinden in dit e-book. In totaal 10 broodrecepten met broden die maar 1 gram koolhydraten bevatten! Op een pompoen brood wat je ook als heerlijk en verantwoord tussendoortje kunt eten. Wilden de andere huisgenoten eerst niet mee-eten met de gezonde broodalternatieven die je in huis had gehaald, je zult merken dat ze nu gezellig met je mee-eten en zelfs om nog een sneetje zullen vragen.

In het brood zit geen witte bloem, geen bewerkte suiker of kunstmatige ingrediënten, maar wat je wel krijgt met het recept uit dit boek, is een luchtig en heerlijk brood wat de smaak heeft van een traditioneel brood maar dan zonder de hierboven genoemde ingrediënten. En dat betekent dat je weer gewoon een lekkere sandwich kunt eten.

keto brood

4 platte brood recepten

Naast brood waarschijnlijk één van de andere koolhydraatrijke producten die je in je weekmenu mist: tortilla’s en focaccia’s. Het is inderdaad beter om deze achterwege te laten als je met keto bezig bent want deze producten bevatten behoorlijk veel koolhydraten. Maar ja, tortilla’s uit de oven met zo’n heerlijk laagje kaas er bovenop, dat is zo ontzettend lekker.. Geen nood, de recepten uit het Ketogeen Brood & Pasta boek hebben hier een oplossing voor. De tortilla’s worden bijvoorbeeld gemaakt zonder granen en gluten en zijn heel laag in het aantal koolhydraten. De vier verschillende recepten zullen zeker bij je in de smaak vallen als je houdt van een quesadilla of focaccia.

7 krokante bolletjes en stokbrood recepten

De medewerkers van Nutrifoodz hebben een tijd lang diverse recepten uitgeprobeerd en deze zeven recepten voor heerlijke krokante broodjes en stokbroden zijn aan de hand van deze testen opgenomen in het e-book. Inclusief hot-dogs en burger broodjes.

keto brood

2 recepten voor een pizza bodem

Dit onderdeel is heel populair bij degene die het e-book al in hun bezit hebben: het recept voor het maken van je eigen pizza deeg. Al die tijd dat je moest watertanden als je weer eens een pizza voorbij zag komen en je r niet van mee kon eten zijn voorbij. Je maakt nu je eigen knapperige pizza bodem en maakt gewoon je eigen, overheerlijke, koolhydraatarme pizza.

12 smakelijke ontbijtrecepten

Je keto ontbijt zal nooit meer hetzelfde zijn, want vanaf nu kun je maken, muffins, cupcakes, donuts, bagels, koekjes en biscuitjes. Dit geeft zo’n ander begin van de dag dan een zouteloos ontbijtje naar binnen te werken. Hier begin je de dag fluitend mee! In al deze producten zitten geen gluten en geen bewerkte suikers. Elk recept is gemaakt met natuurlijke ingrediënten zoals amandelmeel, kokosmeel en kokosolie. Je kunt dus zonder schuldgevoel van al dit lekkers genieten.

7 recepten voor knapperige snacks

In tegenstelling tot de meeste in de winkel gekochte chips, nachos of crakers zijn deze snacks gemaakt van natuurlijke en gezonde ingrediënten. Je kunt recepten vinden voor broodstengels, crackers, tortilla chips en andere chips. En ze zijn allemaal keto vriendelijk, dus af en toe een chippie tussendoor, geen probleem.

8 pasta gerechten

Een heerlijk bord lasagna, of kzaige gnocchi, of een verrukkelijke ravioli, je vindt ze allemaal terug in dit e-book. De recepten voor deze pasta’s bevatten heel weinig koolhydraten wat betekent dat je toch kunt genieten van je geliefde pasta en tegelijkertijd trouw kunt blijven aan je keto lifestyle.

keto pasta

Je denkt nu misschien bij jezelf, al deze heerlijke gerechten, die ook nog eens keto vriendelijk zouden zijn, dat klinkt toch eigenlijk te mooi om waar te zijn? Waarom heb ik anders al die tijd van die andere smakeloze en droge producten gegeten om me aan mijn keto lifestyle te houden? Mijn advies: probeer het gewoon zelf uit! De recepten zijn heel eenvoudig te bereiden en de meeste staan met 15 minuten op tafel. Heb je een keer wat meer tijd tot je beschikking, dan neem je een wat uitgebreider recept waar je zo’n half uur tot 40 minuten mee bezig bent.

Als tweede zou je je kunnen afvragen waar al die speciale ingrediënten dan vandaan meoeten komen om al die heerlijke gerechten te maken. Ook dat is geen probleem, want er is een volledige lijst opgenomen van elk ingrediënt wat je nodig hebt. Ingrediënten die je meestal bij de plaatselijke supermarkt kunt kopen, of die je eenvoudig online kunt bestellen.
De recepten in “Ketogeen Brood & Pasta” zijn gemaakt om vooral gezond, lekker en simpel te zijn. Ben je dus met keto bezig, of met een koolhydraatarm diët, dan hoef je je geen zorgen te maken als je de recepten uit het boek maakt: alle keto brood en keto pasta recepten voldoen daar 100% aan.

Het e-book “Ketogeen Brood en Pasta” kost € 27,00. Maar het goede nieuws is dat Nutrifoodz dit e-book nu tijdelijk met extra korting aanbiedt zodat je het kunt aanschaffen voor € 9,95. De kortingslink om het Ketogeen Brood en Pasta e-book met korting te kunnen aanschaffen, vind je onderaan deze pagina.

Of je nu full-time keto eet of in en uit ketose stapt, of gewoon een gezonde lifestyle hanteert, met het Keto Brood & Pasta boek kun je gewoon en zonder schuldgevoelens genieten van al de heerlijke broodjes en pasta’s.

In feite zijn de keto-vriendelijke recepten in ‘Keto Brood & Pasta’ een ideale oplossing voor iedereen die…

 • Probeert bewerkte suikers te vermijden
 • Lijdt aan ontsteking of problemen heeft met bloedsuiker
 • Ingrediënten vermijdt, zoals granen, gluten, tarwe, maïs of kunstmatige ingrediënten.
 • Last heeft van verschillende chronische gezondheidsproblemen.
 • Een slechte spijsvertering ervaart
 • Of voor diegene die gewoon eindelijk grip willen krijgen op hun stofwisseling en een gezond gewicht willen bereiken.
  Met ‘Ketogeen Brood & Pasta‘ kun je je eindelijk GOED voelen wanneer je brood of pasta eet.
  En je kunt STOPPEN met je zorgen te maken over problemen met je bloedsuikerspiegel, ontstekingen en alle gezondheidsproblemen die gepaard gaan met traditioneel koolhydraatrijk voedsel. Ketogeen Brood & Pasta is het proberen zeker waard. Hieronder de link met de € 17,00 korting.

  Ketogeen Brood & Pasta e-book

  Stel je gewoon even voor hoe het is om...

  ... weer te genieten van brood, bagels en crackers.

  ... te smullen van chocolade donuts, koekjes en cupcakes.

  ... een verse, warme, kazige pizza te eten.

  En terwijl je stiekem weet dat je 100% trouw blijft aan je keto of koolhydraat-bewuste lifestyle.

  Link met € 17,00 korting