Zomerslank, Fit in vier weken. 

Er zijn twee momenten in het jaar waarin er extra hard wordt geprobeerd een aantal kilo’s af te vallen en wat buikvet kwijt te raken. Aan het begin van het nieuwe jaar als iedereen vol goede moed de decemberkilo’s er weer af wil hebben, en natuurlijk vlak voor de zomer om zo toch weer in een bikini naar het strand of zwembad te gaan!

Hier speelt het boek van Niels Bosman handig op in. Al een aantal jaren brengt hij een Zomerslank editie uit en in de voorgaande jaren was dat een digitale editie, dus een PDF. De 2021 editie is echter een fysiek boek wat je lekker op je gemak kunt doorbladeren en wat je op het aanrecht kunt leggen als je de zomerse recepten aan het maken bent. 

Na het succes van de Zomerslank editie in 2021, is dit fysieke boek (dus geen e-book) ook in 2023 weer te bestellen, want ook dan hopen we weer een heerlijke zomer te hebben, waarbij we weer lekker in ons vel willen zitten en als het kan, met een paar kilo-tjes er af.

De drie belangrijkste punten uit mijn artikel over het Zomerslank boek

  1. Zomerslank dieet: Het Zomerslank boek, geschreven door Niels Bosman, biedt een methode om in vier weken af te vallen en je fit te voelen voor de zomer. Het dieet is gebaseerd op een koolhydraatarm principe en richt zich op het verminderen van koolhydraten, het eten van eiwitten en gezonde vetten, en het behouden van een verzadigd gevoel door middel van regelmatige eetmomenten.

  2. Recepten en aanpak: Het boek bevat een scala aan recepten die makkelijk te bereiden zijn, betaalbare ingrediënten bevatten en smakelijk zijn. Het dieet stimuleert ook beweging, hoewel het niet strikt noodzakelijk is voor gewichtsverlies. Door het volgen van het dieet kun je tot 2 kg per week afvallen, meer energie ervaren, en een verbetering in huidconditie en hormoonbalans merken.

  3. Bonussen en garantie: Bij aankoop van het Zomerslank boek ontvang je verschillende gratis bonussen, zoals een stappenplan voor het verbranden van buikvet en koolhydraatarme recepten. Niels biedt ook een 100% succesgarantie aan, waarbij je je geld terugkrijgt als het afvallen niet lukt of als je ontevreden bent over de methode. De kosten voor het programma zijn €37,00 via een speciale kortingslink op de website van Makkelijk Afvallen.

De auteur: Niels Bosman

Niels is bekend van het Makkelijk Afvallen dieet. Dit dieet is gebaseerd op een koolhydraatarm dieet. Het boek dat hij daarvoor geschreven heeft, het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is ook een fysiek boek, dus als je op zoek bent naar uitgebreide recepten voor een koolhydraatarm dieet, kijk dan even op deze pagina waar een review van zijn Makkelijk Afvallen boek staat.

Zomerslank: hoe wordt jij slank voor de zomer?

Met de methode zoals beschreven in het Zomerslank boek, is het mogelijk om in 4 weken af te vallen en je voor de zomer weer lekker fit te voelen. Dat kun je natuurlijk doen voor, of in de zomer, maar dat kan natuurlijk ook het hele jaar door. 

Wat kun je in het boek vinden om je in 4 weken fit te voelen?

Slank de zomer in!

Wil je dus goed voorbereid de zomer van 2022 in gaan, zonder jezelf te hoeven schamen als je in je bikini of zwembroek loopt, en kunnen genieten van lekkere recepten met onder andere heerlijke salades, dan is het starten met het Zomerslank dieet een goed idee.

De eerste week is een detox week, dus goed voor je algehele gezondheid en een goede boost om al te starten met af te vallen. Vervolgens eet je zo’n 50 gram koolhydraten per dag. Dit kun je weer terugvinden in de recepten in het boek dus je hoeft niet zelf te gaan rekenen en recepten samen te gaan stellen. 

De recepten zijn goed uitgebalanceerd zodat je ook veel langer dan 4 weken dit dieet kunt volgen. En eigenlijk is het dan geen dieet meer, maar een aanpassing van je leefstijl geworden. Je gaat afvallen door bewust te gaan eten, en niet door minder te gaan eten.

Enkele voorbeelden van wat je in het boek aan recepten kunt vinden:

* voor het ontbijt: amandel ontbijt, cougette broodjes, detox smoothie, mango en cashew ontbijt  en wentelteefjes.
* voor de lunch: zalmrolletjes, keto-tapas, lasgna, proteïne pannenkoeken en oopsie broodjes.
* voor het diner: Quinoa met zalm, kip Siam, Mexicaanse tortillas, kip-curry en broccoli soep.

Daarnaast vind je in het boek wekelijkse opdrachten en tips ter motivatie van een slank en fit lichaam en boodschappenlijstjes om de juiste ingrediënten op tijd in huis te hebben.

Als je het dieet op een goede manier volgt, dan zijn dit de gevolgen, en:

  • Ervaar je meer energie.
  • Val je tot 2 kg af per week.
  • Hoef je niet verplicht te sporten.
  • Krijg je een jongere en stralende huid.
  • Verbrand je hardnekkig vet rondom je buik, billen en benen.
  • Geniet je tot 6 keer per dag van lekkere gerechten en snacks.
  • Laat je jouw hormonen voor je werken (in plaats van tegen je).

Zoals gezegd is het Zomerslank boek een fysiek boek wat je thuisgestuurd krijgt als je het hebt besteld. Daarnaast krijg je het boek ook in digitale vorm.

Om het boek op een leuke manier te promoten heeft Niels er een aantal bonussen aan toegevoegd. Deze krijg je gratis bij het Zomerslank boek geleverd en het gaat om:
* Buikvet verbranden stappenplan
* 10 Zomerse vegan salade recepten
* 100 koolhydraatarme lekkernijen

Daarnaast is Niels er zo van overtuigd dat je met dit boek in vier weken kunt afvallen, dat je je geld terug krijgt als het je niet gelukt is om af te vallen en je ontevreden bent over de Zomerslank methode. Dus een 100% succes garantie.

De Zomerslank methode inclusief alle gratis bonussen kun je via de website van Makkelijk Afvallen bestellen. Daar kun je ook nog veel meer info terugvinden en kun je er succesverhalen lezen van mensen die in vorige jaren dit programma hebben gevolgd.

De Zomerslank methode kan zowel door mannen als door vrouwen gevolgd worden en je kunt de recepten gewoon voor het hele gezin maken. De recepten zijn lekker, makkelijk te bereiden en zelfs de kids zullen enthousiast met je mee doen, met het boek Zomerslank, Fit in 4 weken. De kosten zijn normaal € 67,00 maar via de kortingslink hieronder slechts € 37,00.

Zoek je makkelijke recepten om mee af te vallen, zoek je een boek wat je helpt weer fit en slank te worden en zoek je een methode waarmee je makkelijk kunt afvallen, probeer dan dit programma van Niels Bosma. Hij heeft een uitermate doeltreffend programma opgesteld met recepten die makkelijk te bereiden zijn, en waarmee je op een eenvoudige manier kunt afvallen. Ook jij kunt er in de zomer van 2023 weer fit en slank uitzien, probeer het gewoon met 70% korting!

Heel interessant, ik wil nog wat meer info

Op de website van Niels, www.makkelijkafvallen.nl staat nog veel meer informatie over het Zomerslank programma en lees je ervaringen van mensen die zijn programma hebben gevolgd. Daarnaast kun je er het Zomerslank boek met gratis extra's bestellen. Nu met 70% korting!!

Naar de Zomerslank Website