bodyhappiness programma

Bodyhappiness 

Afslank Programma

Jasper Alblas

 

Word in 8 weken weer blij met je lichaam!

Niet voor niks is de sub-titel van het Bodyhappiness Afslankprogramma, “Word in 8 weken weer blij met je lichaam”. Want daar is dit afslankprogramma met name voor bedoeld, voor mensen die niet lekker in hun vel zitten, die niet blij zijn met hun eigen lichaam. Voor mensen die last hebben van een negatief zelfbeeld, die het lastig vinden om sociale contacten aan te gaan en voor mensen die zich realiseren dat er echt wat aan te doen is, die extra kilo’s die het je leven zuur maken.

Hieronder vertel ik je wat meer over het afslank programma van Jasper Alblas. Over Jasper vertel ik je zo ook nog wat meer, maar ik ga eerst even wat dieper in op de doelgroep waar Jasper dit programma voor heeft gemaakt, welke mannen en vrouwen hij met dit programma wil helpen.

Zoals gezegd, het programma is voor mensen die niet blij zijn met hun lichaam en daar wat aan willen gaan doen. Overgewicht kan op vele manieren een flinke impact op je leven hebben; het kan je gezondheid beïnvloeden, het kan je sociale leven beïnvloeden en het kan ook je zelfbeeld negatief beïnvloeden waardoor je niet meer blij kunt zijn met je lichaam.

Een negatief zelfbeeld? in actie komen is niet zo eenvoudig

Een negatief lichaamsbeeld kan zich uiten in een gebrekkig zelfvertrouwen, eetstoornissen en soms zelfs depressies. Maar wat helemaal een instinker is, is dat een negatief zelfbeeld, het niet blij zijn met je eigen lichaam, heel demotiverend werkt. Je zou denken dat als je niet tevreden bent met je lichaam, dat je er dan wat aan zou willen doen. Dat je dan juist wilt gaan sporten, gezond gaat eten of een afslank programma gaat volgen. 

Maar niets is minder waar: wie een negatief lichaamsbeeld heeft en slecht over zijn eigen lichaam denkt, die blijkt in de praktijk ook minder goed voor zijn lichaam te zorgen en eerder op de bank te blijven zitten dan daadwerkelijk actie te ondernemen.

Laat jou dit niet overkomen! Ben je niet blij met je lichaam, doe er dan wat aan. Met het Bodyhappiness programma van Jasper is het ook voor jou mogelijk om binnen een aantal weken weer lekker in je vel te zitten en weer blij met je lichaam te zijn. Want hoewel je het jezelf misschien niet realiseert, het niet tevreden zijn met je eigen lichaam beïnvloed ook je sociale leven. 

Als je zelf niet tevreden bent met je uiterlijk, dan kun je al snel denken dat ander mensen je uiterlijk ook als zodanig zien. En als je denkt dat anderen je uiterlijk misschien wel afkeuren, ja, dan ben je zelf ook minder enthousiast om andere mensen te benaderen. Het kringetje waarin je je beweegt, waarin je leeft, dat wordt steeds kleiner. En het gevaar bestaat dat je zelfs in een vicieuze cirkel beland: je ziet er niet gelukkig en blij uit, anderen zien dat en komen niet op je af om een praatje met je te maken met als gevolg dat je nog onzekerder wordt.

Het gaat er dus om dat je van een negatief zelfbeeld overgaat naar een positief zelfbeeld. Een positief zelfbeeld waarbij je gelukkig bent met je eigen lichaam. Hoe kun je dit positieve zelfbeeld bereiken? Daar zijn een aantal methodes voor. Om te beginnen kun je je richten op de dingen die je wel mooi vind aan je lichaam als je in de spiegel kijkt. Kijk niet naar het buikvet, maar kijk naar je ogen. Kijk niet naar je dikke benen, maar bedenk dat wat jou mooi maakt, niet de fysieke kenmerken zijn, maar jouw eigenschappen zoals je enthousiasme, je vriendelijkheid of je hulpvaardigheid. 

Maar misschien wel één van de belangrijkste stappen in het proces van blij worden, is goed voor je lichaam zorgen. Sport en beweeg als dat binnen je mogelijkheden ligt, ga eens een dagje naar de sauna, maar bovenal: begin, en hou het vast, met een gezond eetpatroon. Stop met emotie eten, probeer stress uit je leven kwijt te raken en geniet van een goede nachtrust. En in dit geval kun je dit allemaal doen aan de hand van het afslankprogramma van Jasper Alblas: het Bodyhappiness Afslankprogramma.

bodyhappiness programma

Gezonde voeding resulteert in gezond lichaamsgewicht

Het doel van het afslankprogramma is om op een plezierige en makkelijk vol te houden manier weer een slank en gezond lichaam te krijgen. Het afslankprogramma van Jasper Alblas is wetenschappelijk onderbouwd, het is dus niet zomaar in elkaar geflanst, maar heeft een gedege achtergrond. Het is bedoeld om je voedingsgewoontes te veranderen, niet voor een korte periode waarin je wilt afvallen, maar het programma leert je om op de lange termijn op een positieve manier bezig te zijn met gezonde voeding. Gezonde voeding wat resulteert in een gezond lichaamsgewicht.

Ik zou je ook nog wat meer over Jasper vertellen, de schrijver van het Bodyhappiness afslankprogramma. Jasper, met zijn website jasperalblas.nl is er op gericht om mensen op een duurzame manier te laten omschakelen naar gezonde voeding. Wat Jassper je verteld op zijn website kenmerkt zich door de positieve adviezen. Hij verteld je niet wat je allemaal niet mag, nee, op een wetenschappelijk onderbouwde wijze geeft hij advies hoe je op een positieve manier kan omgaan met gezond eten en hij legt je uit wat er allemaal wel kan.

Deze positieve benadering zorgt er voor dat het afslankprogramma van Jasper goed vol te houden is, waardoor mensen gemotiveerd zijn en blijven om deze levensstijl met bijbehorend voedingspatroon vast te houden. Bij het volgen van het programma krijg je ook begeleiding van Jasper en zijn team met als ultiem doel dat ook jij weer een gezonde relatie met eten krijgt, je je lichaam op een positieve manier weer gaat waarderen en dat je weer blij bent met je eigen lichaam.

Jasper Alblas is iemand die gezond leven en afvallen op een andere, nieuwe manier bekijkt. Waarschijnlijk op een manier die je niet zo gewend bent. Zo is het niet nodig om calorieën te tellen om succesvol af te vallen en het is ook niet nodig om heel streng te zijn voor jezelf. In plaats daarvan wordt je juist aangemoedigd om aardig en lief tegen jezelf te zijn en goed voor jezelf te zorgen. Want dat is de sleutel tot succes: als je het beste met jezelf voorhebt, is het makkelijk om te kiezen voor gezond eten. Want dat is waardoor je meer energie en een betere gezondheid krijgt.

Deze methode klink misschien wel heel eenvoudig maar als je de methode volgt, dan zul je merken dat je via deze weg geweldige resultaten kunt boeken. Al binnen een paar weken voel je je beter en fitter en zijn er al flink wat kilo’s van af.

bodyhappiness afslankprogramma

De reden waarom jij wilt afvallen

Nu gaat het in basis niet om hoeveel kilo je precies wilt afvallen, maar het gaat om de reden die er achter zit, waarom je wilt afvallen. Het is daarom belangrijk om voor jezelf een doel te stellen.

Enkele voorbeelden daarvan kunnen zijn:

Ik wil afvallen, zodat ik er beter uitzie in mijn (zomer) kleding. Dat geeft me veel meer zelfvertrouwen.
Ik wil afvallen, omdat dat beter is voor mijn gezondheid. Belangrijk voor mezelf, maar ook voor mijn gezin.
Ik wil afvallen, omdat ik het zat ben om niet mezelf te zien als ik in de spiegel kijk. Ik wil graag weer met een glimlach naar mijn spiegelbeeld kijken.
Ik wil afvallen, omdat ik op latere leeftijd ook nog vitaal en energiek wil zijn. Er zijn nog zoveel leuke dingen te doen en te ontdekken! 

Als je voor jezelf een doel hebt kunnen formuleren, dan ga je ook realiseren dat dit een doel is wat de moeite waard is om tijd en energie in te steken. Ga je ook daadwerkelijk aan de slag om dit doel te bereiken, dan is dat eigenlijk al een compliment waard. Want veel mensen blijven hier al op hangen, ze komen er niet aan toe om die eerste stap te zetten. Maar het mooie is, als je moed hebt getoond om aan de slag te gaan met het Bodyhappiness Programma van Jasper, dat je, als je die moed blijft tonen en de weekschema’s en de afslanktechnieken uit het boek toepast, dat je resultaten zult gaan behalen die zelfs jou zullen verbazen.

Wat nu? het Bodyhappiness afslankprogramma is geen dieet?!

Nee, dat klopt. Het Bodyhappiness programma is geen dieet met strenge regels en balansdagen en zo, het is een programma wat mensen helpt met het veranderen van hun eet- en leefgewoontes. Als die eenmaal zijn veranderd, dan is het niet een vraag of je die nieuwe gewoontes ook kunt volhouden, nee, dan wil je die gewoon zelf volhouden. Want afvallen is een cadeau wat je jezelf hebt gegeven. En als je dan goed voor jezelf zorgt, je met aandacht kiest wat je wel en niet eet, dan verdwijnen door de aanpassingen in je eetgewoontes de kilo’s vanzelf. En zelfs met een bewuste keuze kun je af en toe wat ongezonds eten, zolang het maar om een bewuste keuze is en geen snaai-gedrag.

Als het geen dieet is, val je dan wel af met het Bodyhappiness programma?

Jasper leert je met dit programma dat je je niet moet focussen op de kilo’s, want afvallen gaat echt niet sneller als je elke dag op de weegschaal gaat staan. Natuurlijk ga je afvallen met dit programma, dat is ook het doel en daar wordt je op alle mogelijke manieren ook mee geholpen. Maar het dagelijks wegen is daarbij geen goed advies. De ene dag zul je flink zijn afgevallen waardoor je blij en opgewekt bent, maar de volgende dag ben je ineens aangekomen, en zakt de moed je weer in de schoenen en ben je teleurgesteld.

Deze emotionele schommelingen zijn nergens goed voor. Als je gewoon het programma volgt dan ZUL JE uiteindelijk op je streefgewicht komen. En wanneer dat dan is? Dat is per persoon verschillend. Bij de één lukt het binnen 4 weken, bij de ander in 4 maanden en weer bij een ander kan het zelfs wel een jaar duren. Daarom wordt geadviseerd om je voortgang niet van de weegschaal af te lezen. Sterker nog: je mag de komende tijd de weegschaal gewoon opruimen!

Ja zul je dan zeggen, hoe weet je dan nog of je goed bezig bent en in het goede spoor zit? Belangrijk is hierbij om na te gaan hoe je je voelt. Misschien zijn er zelf al tekenen zichtbaar dat je goed bezig bent. Heb je meer slaap, meer energie, is je stoelgang beter, ben je vrolijker en straalt je huid meer? Je bent op de goede weg! Merk je dat je spijkerbroek losser gaat zitten? Je bent op de goede weg! Als je dan na een week of 3, 4 de weegschaal er een keer bij pakt, dan zul je daadwerkelijk zien in hoeveel kilo’s het gezonde voedingspatroon heeft geleid, zonder dat je daarbij last had van de “weeg stress”.

Jasper heeft al een paar boekjes geschreven, zoals het 7×7 afslankprogramma, de Gezonde 20 minuten recepten en het Stop Eetbuien Programma. Met het Bodyhappiness Afslank Programma heeft Jasper iets samengesteld wat delen van deze boekjes omvat maar veel meer dan dat, dit programma is een compleet afslankprogramma van 8 weken. Bij het programma horen twee boeken: het Bodyhappiness Hoofdboek en het Bodyhappiness Receptenboek.

Het Bodyhappiness Programma Hoofdboek

Via dit boek leer je iets wat je de rest van je leven kunt gebruiken: een lekker en gezond voedingspatroon. Dus niet een tijdelijk dieet, nee, dit boek gaat er voor zorgen dat je je levensstijl blijvend gaat veranderen. Je leert de juiste afval-technieken en met de juiste voedingstips stel je voortaan zelf je gezonde maaltijden samen. Om je hierbij te helpen staan er in dit boek de volgende onderdelen:

7 praktische voedingsrichtlijnen zodat je precies weet wat je wel en niet kunt eten
20 bewezen afslank technieken waardoor het afvallen ook bij jou gaat lukken
advies en informatie over de overgan en ook over darmproblemen.

Je kunt het hoofdboek helemaal doorlezen, maar dat hoeft niet. Je kunt het als naslagboek gebruiken en af en toe er eens bij pakken om wat meer achtergrondinformatie te lezen, om de adviezen over gezonde voeding door te nemen en wat meer over de gezonde voeding te leren. Alles wat je nodig hebt om succesvol af te vallen staat in dit hoofdboek.

bodyhappines afslankprogramma

Het Bodyhappiness Programma Receptenboek

In het tweede boek, het Receptenboek, daarin vin je alle recepten van het programma met een uitgebreide handleiding. Dit boek gebruik je als je met het Bodyhappiness programma bezig bent, dagelijks. De handleiding geeft aan hoe het programma er de komende tijd uitziet. Op apart bijgeleverde kaarten vind je de weekmenu’s. Deze kun je makkelijk op het aanrecht of de keukentafel leggen zodat je meteen weet welke maaltijd er voor welke dag op de planning staat.

200+ lekkere recepten
Waarmee je tot 2 kilo per week kunt afvallen
Welke gemakkelijk en snel te maken zijn
Met overal verkrijgbare ingrediënten

bodyhappines afslankprogramma

Omdat de boeken zo ontzettend mooi zijn vormgegeven en inhoudelijk zoveel kwaliteit bieden, wil ik je een kleine impressie geven van de boeken:

impressie van het Bodyhappiness Hoofdboek

impressie van het Bodyhappiness Receptenboek

Begeleiding en motivatie bij het Bodyhappines afslankprogramma

Om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het 8 weken durende programma, krijg je wekelijks coaching e-mails van Jasper Alblas. Deze mails staan vol met handige tips om jou te blijven motiveren en door het programma te helpen. Samen met Jasper ga je voor het beste resultaat.

Daarnaast krijgen deelnemers aan het Bodyhappiness Afslankprogramma ook toegang tot een besloten Facebook-groep. In die groep zitten al je mede-deelnemers en de coaches en deskundigen. Het doel van de groep is dat je met alle vragen heel snel terecht kunt bij deskundigen en bij andere deelnemers. Deze groep is ideaal om extra motivatie op te doen, van andere afvallers te leren, steun te ontvangen als je het even nodig hebt en er samen een leuk traject van te maken!

Op de website JasperAlblas.nl kun je nog veel meer lezen over het Bodyhappiness afslankprogramma. Er staan daar ook enkele reacties van deelnemers die ik hier alvast met je wil delen. Hierin kun je lezen hoe positief de deelnemers zijn over Jasper en over  zijn programma.

Het Bodyhappiness Programma! Een waar festijn om dit 8 weekse programma te volgen. Niet alleen een boek vol heerlijke recepten, maar ook nog een prachtig boek erbij met een heldere uitleg plus  boodschappenlijstjes. Een rijkdom om deze op de boekenplank te hebben staan en deze gezonde recepten te mogen maken.Tenslotte willen we toch allemaal een gezond lichaam? En als je er dan ook nog ze lekker bij kan blijven eten is dat toch een feest??

Joan van Anrooij-Hulsbos

Ik ben twee weken geleden begonnen met het programma en intussen 4 kilo kwijt, dus dat gaat best lekker. Ik probeer zo strak mogelijk het programma te volgen en zie daar het resultaat. Een bijkomend voordeel: het scheelt enorm in de portemonnee! Na de eerste investering zijn de wekelijkse boodschappen een stuk voordeliger dan voorheen. Het boek zit goed in elkaar, ook volgens mijn man die chef-kok in diverse restaurants is geweest.

Ilona Narold

Ik ben 5,3 kilo afgevallen en behoorlijk in omvang geslonken! Mijn gehele lichaam is veel slanker. Mijn broeken zijn me allemaal te groot. Ik voel me beter, fitter en heb eigenlijk geen snaai trek meer! Ook geen opgeblazen gevoel meer. Ik ben zo blij dat ik de knoop heb doorgehakt en het gewoon ben gaan doen. En het valt me zo mee! Ik vind het eten lekker, daar was ik zo bang voor. Dat ik nooit meer lekker zou kunnen eten. Zelfs een smoothie begin ik lekker te vinden!

Caroline K.

 

 

 

 

Jasper verteld over de inhoud van het Bodyhappiness afslank programma.

 

Het Bodyhappiness Programma is een investering van 99 euro, met de garantie dat het programma ook echt werkt! 

 

Het Bodyhappiness programma is een investering, een investering van 99 euro in jezelf. Zoals je hierboven bij andere deelnemers hebt kunnen lezen, was dat de beste beslissing, de beste investering van hun leven! En met die investering van 99 euro ben je helemaal klaar, geen maandelijkse abbonnementskosten, nee, dit is het laatste afslankprogramma wat je nodig hebt. Met de technieken uit het Bodyhappiness Afslankprogramma kom je op je streefgewicht, en blijf je op je streefgewicht.

Een zelfde traject bij een voedingscoach die je wekelijks bezoekt kost een veelvoud en dan nog is de vraag of je daar het resultaat gaat behalen wat je met het Bodyhappiness afslankprogramma gegarandeerd wel gaat halen. Inderdaad: gegarandeerd. Want als je binnen 8 weken na aankoop kunt aantonen dat je het programma gevolgd hebt, maar niet bent afvallen, dan krijg je al je geld terug.

Na alle bovenstaande info kan ik eigenlijk niets anders zeggen dan: kom in actie! Hoe langer je overtollig lichaamsvet op je lichaam zit, hoe hardnekkiger het wordt. Elke dag met je huidige leefstijl groeit je overgewicht, krijg je minder energie, minder motivatie, en dus wordt de kans kleiner en kleiner dat je überhaupt óóit gaat beginnen. Doorbreek vandaag de neerwaartse spiraal en start met het Bodyhappiness Afslank Programma!