samen slank community

Samen naar een Slank, Gelukkig en Gezond Leven.

Dit is geen boek of e-book, maar het is een community, opgericht door Niels Bosman van MakkelijkAfvallen.nl. Hij heeft een methode ontwikkeld om meerdere mensen gelijktijdig te coachen: de Samen Slank Community. Voor met name vrouwen die:

 • Willen afvallen (van enkele kilo’s tot meer dan 30 kilo)
 • Meer energie willen ervaren
 • Een betere conditie en gezondheid willen krijgen
 • Buikvet willen verbranden
 • Gezond & lekker willen eten
 • Koolhydraatarm willen eten
 • Minder suiker willen eten
 • (bijna) In de overgang zijn, maar slank en gezond willen blijven
 • ‘Coachable’ zijn
 • Het echt willen om hun lifestyle aan te passen
 • Diabetes, fybromyalgie of darmklachten hebben
 • Last hebben van huidproblemen
 • In de overgang zijn of last hebben van opvliegers

Samen Slank Community

Niels heeft de community opgezet en is de drijvende kracht achter dit concept. Hij geeft er de online live trainingen, er is een live “Vraag en Antwoord” met Niels en daarnaast zijn er diverse webinars over verschillende onderwerpen.

De gastvrouw van de community is Evelien Vis, zij is de community manager en zorgt er voor dat alles gladjes verloopt. Tevens maakt Evelien elke week een weekmenu voor je. Dat is een koolhydraatarm weekmenu want als afslank coach met een supergezonde lifestyle weet Evelien precies wat er in een verantwoord weekmenu past.

Maar misschien nog wel het belangrijkste in de community zijn de ruim 1200 andere deelnemers die in een Facebook groep bij elkaar komen. Van daaruit kun je heel veel steun, adviezen en tips ontvangen, en bemoedigingen in periodes dat het misschien niet zo lekker gaat. Want dat is het doel van de community: er voor elkaar zijn, elkaar kunnen helpen en met elkaar mooie doelen kunnen bereiken!

Je vraagt je misschien af of deze community en deze manier van groep coachen wel bij jou past. Om je een voorbeeld te geven, deze vrouwen doen mee in de community: vrouwen met veel overgewicht en vrouwen die een paar kilo willen verliezen. Vrouwen die alleen wonen, maar ook vrouwen met een gezin. Vrouwen die goed kunnen koken en vrouwen die niet kunnen koken en vrouwen die niet werken, en vrouwen met een drukke baan. Zoals je ziet is de groep heel gevarieerd en dat maakt de groep ook zo mooi. Er is altijd wel iemand die in een soortgelijke positie als jij verkeerd en met je mee kan voelen en je een goed advies kan geven.

Nou zijn er natuurlijk wel meer Facebook groepen die gericht zijn op afvallen, maar deze besloten groep is toch anders. Je vindt hierin terug de deelnemers die zich net als jij hebben aangemeld voor de Samen Slank Community. Als je je hiervoor hebt aangemeld dan krijg je elke week koolhydraatarme recepten, toegang tot trainingen en webinairs, en dit maakt de community zo bijzonder, Niels geeft onbeperkte support en coaching aan de community. Als je een persoonlijke coach in de arm zou nemen, dan zou je al snel 100 euro per uur moeten betalen. 

Bij dit programma werkt dat anders. Je betaald 14,95 euro per maand en dan kun je onbeperkt gebruik maken van de bovengenoemde punten. Dit is alles wat er voor nodig is om in je eigen tempo af te vallen. Natuurlijk moet je nog wel de ingrediënten voor de weekmenu’s inkopen, maar ook daarvoor krijg je een boodschappenlijstje. 

Kort gezegd is het als volgt: volg dit programma met de aangegeven weekmenu’s en je gaat afvallen. Een lastig moment of een vraag waar je mee zit? Die kun je gelijk kwijt in de community en je wordt er verder mee geholpen.  Een persoonlijke vraag aan Niels of Evelien, dat kan, ook zij staan je graag te woord en kunnen je voorzien van doelgerichte adviezen. Al met al zorgt het lid zijn van de community ervoor dat een blijvend resultaat halen vele malen groter wordt. Om je een indruk te geven: deelnemers vallen gemiddeld tussen de 1 en 3 kilo per week af. 10 kilo in de maand, dat zou toch mooi zijn?!

"Ik paste mijn broeken niet meer. Ineens zonder waarschuwing kwamen de kilo's erbij en ik was ten einde raad. Toen ben ik lid geworden van de Samen Slank Community. Eindelijk dé perfecte manier gevonden om m'n leef/eetstijl om te gooien! De support van andere vrouwen werkt geweldig. En als bonus vliegen de kilo's eraf! De gerechten zijn eenvoudig te bereiden, en ik sta er soms versteld van hoe je met een paar ingrediënten zo'n lekkere maaltijden op tafel kan zetten"!
Susan
Kerkrade

Kun jij ook heel goed een stok achter de deur gebruiken en sta je open om geinspireerd en gemotiveerd te worden tijdens het afvallen? Lijkt het je handig om goede informatie tot je beschikking te hebben, persoonlijk gecoached te worden en met honderden andere vrouwen in een warme en veilige community samen te komen voor vragen, ideeën en alles wat je wilt weten? Dan is nu misschien het goede moment om eens uit te proberen of dit echt iets voor jou is.


Niels maakt het je makkelijk en in plaats van 14,95 euro rekent hij voor de kennismakings-maand maar 1 euro! En als het je bevalt betaal je geen 14,95 euro per maand, maar 9,95 per maand. 

Je krijgt dus direct toegang voor maar €1,00 en kunt alles 30 dagen uitproberen. Daarna is de keuze aan jou:

  * Als je het leuk vindt blijf je lid en profiteer je doorlopend van de tijdelijke actieprijs van 9,95 per maand.
  * Je doet mee voor zo lang jij dat wilt. Je zit nergens aan vast en het is maandelijks opzegbaar.
  * Is het niets voor jou of heb je je doel behaald dan kun je eenvoudig online opzeggen. Daarna wordt er nooit meer wat van je rekening afgeschreven.

 

Op zijn website legt Niels het heel eenvoudig uit: “weet je waarom filmsterren en topsporters zo succesvol zijn om een slank lichaam te houden?”
Hun succes is voor een belangrijk deel te danken aan het uitkiezen van de juiste begeleiding”.
Een goede coach is:

 • iemand die vragen stelt.
 • Iemand die jou met de oplossing laat komen door gerichte, prikkelende vragen te stellen.
 • Een echte stok achter de deur voor je is.
 • Iemand die kritisch durft te zijn.
 • En iemand die je kan vertrouwen.

De fout die de meeste maken is dat ze het alleen gaan doen. Ze kopen een boek of trekken wat gratis recepten van het internet af en vervolgens proberen ze het vol te houden. Maar dit lukt gewoonweg niet. Weet je waarom? Wat er altijd gebeurt is dat je het zwaar krijgt…

“En tijdens die moeilijke, stressvolle momenten…Dan ga je vaak de fout in. Of juist het tegenovergestelde, je wordt overmoedig. Je houd het een tijdje vol en dan denk je: “Nu heb ik het verdiend”. Vervolgens val je langzaam terug in oude patronen.
Ik heb inmiddels 5 jaar ervaring als coach. Ik ben dagelijks fulltime bezig met mijn klanten. Ik weet wat wel werkt en ik weet wat niet werkt. Ik heb geleerd dat het heel normaal is dat je een terugval gaat krijgen. Sterker nog, ik weet dat het gaat gebeuren. 

Daarom is het zo belangrijk om dit voor een langere periode te doen. Want als jij denkt dat je het met een paar weken diëten wel gaat redden, dan heb je het mis.
Wij denken heel vaak dat we binnen no time blijvend resultaat kunnen bewerkstelligen.. Maar dit is niet zo. Ik zal je uitleggen hoe dit komt:

We overschatten bijna altijd wat we kunnen doen in een week! Maar we onderschatten hoeveel je kunt doen binnen 1 jaar.

Dus, stel jezelf eens voor: dat je een jaar lang elke week een nieuw weekmenu krijgt. Dat je elke week word geïnspireerd met de lekkerste recepten. Hoe zou je leven er dan uitzien? Hoeveel slanker zou je zijn? Hoeveel gezonder zou je zijn? Zou je meer of minder energie hebben? Wat zou het doen met de klachten die je nu hebt. Zouden die meer of minder zijn? Stapje voor stapje kom jij dichterbij je doel. Langzaam maar zeker vliegen de kilo’s eraf. En voordat je het weet zit je op je streefgewicht, zonder dat je het gevoel hebt dat je op dieet bent geweest!”

Wil je het bovenstaande gewoon zelfs eens uitproberen en wil je er wel een hele euro aan uitgeven, kijk dan even op de website van Niels. Je leest daar ook terug hoe andere vrouwen de community ervaren en je zult zien dat succesvol afvallen niet duur hoeft te zijn en veel plezier zal geven.

Samen naar een Slank, Gelukkig en Gezond Leven.

Kennismaken met de community en gecoached worden door Niels en Evelien!

Voor  1 euro  kun je nu al een maand meedoen met het programma van Niels. Bezoek zijn website voor aanvullende info.

Naar de website met 1 euro aanbieding!