samen slank community

Samen naar een Slank, Gelukkig en Gezond Leven.

De Samen Slank Community is geen boek of e-book, maar het is een community, opgericht door Niels Bosman van MakkelijkAfvallen.nl. Hij heeft een methode ontwikkeld om meerdere mensen gelijktijdig te coachen, met name geschikt voor vrouwen die:

 • Willen afvallen (van enkele kilo’s tot meer dan 30 kilo)
 • Meer energie willen ervaren
 • Een betere conditie en gezondheid willen krijgen
 • Buikvet willen verbranden
 • Gezond & lekker willen eten
 • Koolhydraatarm willen eten
 • Minder suiker willen eten
 • (bijna) In de overgang zijn, maar slank en gezond willen blijven
 • ‘Coachable’ zijn
 • Het echt willen om hun lifestyle aan te passen
 • Diabetes, fybromyalgie of darmklachten hebben
 • Last hebben van huidproblemen
 • In de overgang zijn of last hebben van opvliegers

De vier belangrijkste punten uit mijn artikel over de Samen Slank Community:

 1. Samen Slank Community: De Samen Slank Community, opgericht door Niels Bosman van MakkelijkAfvallen.nl, biedt een ondersteunende omgeving voor vrouwen die willen afvallen, meer energie willen ervaren, een betere gezondheid willen krijgen en hun levensstijl willen aanpassen. Het is een plek waar gelijkgestemden samenkomen om elkaar te helpen en te motiveren.

 2. Persoonlijke begeleiding en gemeenschap: Binnen de community krijgen deelnemers toegang tot persoonlijke begeleiding en ondersteuning van ervaren coaches, evenals steun en inspiratie van medeleden. Dit zorgt voor motivatie en focus op individuele doelen en draagt bij aan een gevoel van gemeenschap.

 3. Duurzaamheid en gezonde gewoontes: Het programma richt zich niet alleen op directe resultaten, maar ook op het aanleren van gezonde gewoontes voor de lange termijn. Door bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding, beweging en mindset, kunnen deelnemers blijvende veranderingen realiseren en een gezonder leven leiden.

 4. Toegankelijkheid en betaalbaarheid: Deelname aan de Samen Slank Community is betaalbaar en toegankelijk, met een kennismakingsaanbieding van slechts €1 voor de eerste maand en een voortdurende actieprijs van €9,95 per maand. Dit maakt deelname voor iedereen haalbaar, zonder langdurige financiële verplichtingen.

Samen Slank Community

Niels heeft de Samen Slank Community opgezet en is de drijvende kracht achter dit concept. Hij geeft er de online live trainingen, er is een live “Vraag en Antwoord” met Niels en daarnaast zijn er diverse webinars over verschillende onderwerpen.

De gastvrouw van de community is Naomi Kleijweg, zij is de community manager en zorgt er voor dat alles gladjes verloopt. Tevens maakt Naomi elke week een weekmenu voor je. Dat is een koolhydraatarm weekmenu want als afslank coach met een supergezonde lifestyle weet Naomi precies wat er in een verantwoord weekmenu past.

Maar misschien nog wel het belangrijkste in de community zijn de ruim 1200 andere deelnemers die in een Facebook groep bij elkaar komen. Van daaruit kun je heel veel steun, adviezen en tips ontvangen, en bemoedigingen in periodes dat het misschien niet zo lekker gaat. Want dat is het doel van de community: er voor elkaar zijn, elkaar kunnen helpen en met elkaar mooie doelen kunnen bereiken!Doe ook mee

Je vraagt je misschien af of deze community en deze manier van groep coachen wel bij jou past. Om je een voorbeeld te geven, deze vrouwen doen mee in de community: vrouwen met veel overgewicht en vrouwen die een paar kilo willen verliezen:
Vrouwen die alleen wonen, maar ook vrouwen met een gezin. Vrouwen die goed kunnen koken en vrouwen die niet kunnen koken en vrouwen die niet werken, en vrouwen met een drukke baan. Zoals je ziet is de groep heel gevarieerd en dat maakt de groep ook zo mooi. Er is altijd wel iemand die in een soortgelijke positie als jij verkeerd en met je mee kan voelen en je een goed advies kan geven.

Nou zijn er natuurlijk wel meer Facebook groepen die gericht zijn op afvallen, maar deze besloten groep is toch anders. Je vindt hierin terug de deelnemers die zich net als jij hebben aangemeld voor de Samen Slank Community. Als je je hiervoor hebt aangemeld dan krijg je elke week koolhydraatarme recepten, toegang tot trainingen en webinairs, en dit maakt de community zo bijzonder, Niels geeft onbeperkte support en coaching aan de community. Als je een persoonlijke coach in de arm zou nemen, dan zou je al snel 100 euro per uur moeten betalen.

Bij dit programma werkt dat anders. Je betaald 14,95 euro per maand en dan kun je onbeperkt gebruik maken van de bovengenoemde punten. Dit is alles wat er voor nodig is om in je eigen tempo af te vallen. Natuurlijk moet je nog wel de ingrediënten voor de weekmenu’s inkopen, maar ook daarvoor krijg je een boodschappenlijstje. 

Kort gezegd is het als volgt: volg dit programma met de aangegeven weekmenu’s en je gaat afvallen. Een lastig moment of een vraag waar je mee zit? Die kun je gelijk kwijt in de community en je wordt er verder mee geholpen.  Een persoonlijke vraag aan Niels of Evelien, dat kan, ook zij staan je graag te woord en kunnen je voorzien van doelgerichte adviezen. Al met al zorgt het lid zijn van de community ervoor dat een blijvend resultaat halen vele malen groter wordt. Om je een indruk te geven: deelnemers vallen gemiddeld tussen de 1 en 3 kilo per week af. 10 kilo in de maand, dat zou toch mooi zijn?!

"Ik paste mijn broeken niet meer. Ineens zonder waarschuwing kwamen de kilo's erbij en ik was ten einde raad. Toen ben ik lid geworden van de Samen Slank Community. Eindelijk dé perfecte manier gevonden om m'n leef/eetstijl om te gooien! De support van andere vrouwen werkt geweldig. En als bonus vliegen de kilo's eraf! De gerechten zijn eenvoudig te bereiden, en ik sta er soms versteld van hoe je met een paar ingrediënten zo'n lekkere maaltijden op tafel kan zetten"!
Susan
Kerkrade

Kun jij ook heel goed een stok achter de deur gebruiken en sta je open om geinspireerd en gemotiveerd te worden tijdens het afvallen? Lijkt het je handig om goede informatie tot je beschikking te hebben, persoonlijk gecoached te worden en met honderden andere vrouwen in een warme en veilige community samen te komen voor vragen, ideeën en alles wat je wilt weten? Dan is nu misschien het goede moment om eens uit te proberen of dit echt iets voor jou is.


Niels maakt het je makkelijk en in plaats van 14,95 euro rekent hij voor de kennismakings-maand maar 1 euro! En als het je bevalt betaal je geen 14,95 euro per maand, maar 9,95 per maand. 

Je krijgt dus direct toegang voor maar €1,00 en kunt alles 30 dagen uitproberen. Daarna is de keuze aan jou:

  * Als je het leuk vindt blijf je lid en profiteer je doorlopend van de tijdelijke actieprijs van 9,95 per maand.
  * Je doet mee voor zo lang jij dat wilt. Je zit nergens aan vast en het is maandelijks opzegbaar.
  * Is het niets voor jou of heb je je doel behaald dan kun je eenvoudig online opzeggen. Daarna wordt er nooit meer wat van je rekening afgeschreven.

 

Op zijn website legt Niels het heel eenvoudig uit: “weet je waarom filmsterren en topsporters zo succesvol zijn om een slank lichaam te houden?”
Hun succes is voor een belangrijk deel te danken aan het uitkiezen van de juiste begeleiding”.
Een goede coach is:

 • iemand die vragen stelt.
 • Iemand die jou met de oplossing laat komen door gerichte, prikkelende vragen te stellen.
 • Een echte stok achter de deur voor je is.
 • Iemand die kritisch durft te zijn.
 • En iemand die je kan vertrouwen.

De fout die de meeste maken is dat ze het alleen gaan doen. Ze kopen een boek of trekken wat gratis recepten van het internet af en vervolgens proberen ze het vol te houden. Maar dit lukt gewoonweg niet. Weet je waarom? Wat er altijd gebeurt is dat je het zwaar krijgt…

“En tijdens die moeilijke, stressvolle momenten…Dan ga je vaak de fout in. Of juist het tegenovergestelde, je wordt overmoedig. Je houd het een tijdje vol en dan denk je: “Nu heb ik het verdiend”. Vervolgens val je langzaam terug in oude patronen.
Ik heb inmiddels 5 jaar ervaring als coach. Ik ben dagelijks fulltime bezig met mijn klanten. Ik weet wat wel werkt en ik weet wat niet werkt. Ik heb geleerd dat het heel normaal is dat je een terugval gaat krijgen. Sterker nog, ik weet dat het gaat gebeuren. 

Daarom is het zo belangrijk om dit voor een langere periode te doen. Want als jij denkt dat je het met een paar weken diëten wel gaat redden, dan heb je het mis.
Wij denken heel vaak dat we binnen no time blijvend resultaat kunnen bewerkstelligen.. Maar dit is niet zo. Ik zal je uitleggen hoe dit komt:

We overschatten bijna altijd wat we kunnen doen in een week! Maar we onderschatten hoeveel je kunt doen binnen 1 jaar.

Dus, stel jezelf eens voor: dat je een jaar lang elke week een nieuw weekmenu krijgt. Dat je elke week word geïnspireerd met de lekkerste recepten. Hoe zou je leven er dan uitzien? Hoeveel slanker zou je zijn? Hoeveel gezonder zou je zijn? Zou je meer of minder energie hebben? Wat zou het doen met de klachten die je nu hebt. Zouden die meer of minder zijn? Stapje voor stapje kom jij dichterbij je doel. Langzaam maar zeker vliegen de kilo’s eraf. En voordat je het weet zit je op je streefgewicht, zonder dat je het gevoel hebt dat je op dieet bent geweest!”

Volledige aanpak voor succes: voeding, beweging en mindset

De basis voor succesvol gewichtsverlies begint met een uitgebalanceerd dieet. De coaches van de samen Slank Community hebben voedingsplannen ontwikkeld die rekening houden met individuele smaak voorkeuren en doelen. Er worden bewuste keuzes aangemoedigd in plaats van strenge restricties, wat zorgt voor duurzaamheid op lange termijn.

Beweging speelt ook een essentiële rol in een gezonde levensstijl. De coaches helpen je dan ook bij het vinden van een bewegingsroutine die bij je past, ongeacht of dat wandelen, dansen of intensieve workouts zijn. Daarnaast is een positieve mindset van groot belang voor blijvend succes. De Samen Slank Community leert je om negatieve denkpatronen te doorbreken en zelfvertrouwen op te bouwen. Stress en emotioneel eten worden aangepakt, waardoor je zelfs in uitdagende situaties de controle behoudt.

Persoonlijke begeleiding en gemeenschap: unieke voordelen

Binnen de Samen Slank Community krijg je toegang tot persoonlijke begeleiding die altijd beschikbaar is. De ervaren coaches staan klaar om te helpen bij het stellen van haalbare doelen en om je voortgang te monitoren. Dit houdt je gemotiveerd en gefocust op jouw individuele reis richting een gezondere levensstijl. Bovendien bieden de uitgebalanceerde recepten en maaltijd-plannen, heerlijke gerechten die perfect passen binnen jouw afslank doelen.

Het belang van duurzaamheid: gewoontes voor een gezond leven

Bij de Samen Slank Community gaat het niet alleen om directe resultaten, maar ook om duurzaamheid op lange termijn. Het aanleren van gezonde gewoontes is essentieel om behaalde resultaten te behouden. De coaches helpen bij het identificeren van negatieve gewoontes en bieden praktische tips om deze te vervangen door positieve alternatieven. Zo leg je de basis voor een gezonde toekomst waarin je blijvend kunt genieten van een fitter en gelukkiger leven.

Samen groeien en stralen: gemeenschap gedreven succes

Het succes van de Samen Slank Community komt tot uiting in de prestaties van de deelnemers. Leden delen niet alleen hun successen, maar ook hun uitdagingen, waardoor een veilige ruimte ontstaat om te leren en te groeien. Jouw reis naar een gezonder leven wordt niet alleen begeleid door experts, maar ook door gelijkgestemde vrouwen die dezelfde weg bewandelen.

De eerste stap naar verandering: doe mee en verander jouw leven

Sta je open voor inspiratie en motivatie tijdens jouw afslank traject? Heb je behoefte aan goede informatie, persoonlijke coaching en een warme gemeenschap om bij aan te sluiten? Als dit het geval is, is nu misschien wel HET moment om te ontdekken of de Samen Slank Community bij jou past. Niels maakt het je gemakkelijk om te starten. Voor slechts €1,00 krijg je direct toegang tot alle voordelen en kun je alles 30 dagen uitproberen. Daarna is de keuze aan jou.

Wil je het bovenstaande gewoon zelfs eens uitproberen en wil je er wel een hele euro aan uitgeven, kijk dan even op de website van Niels. Je leest daar ook terug hoe andere vrouwen de community ervaren en je zult zien dat succesvol afvallen niet duur hoeft te zijn en veel plezier zal geven.

Samen naar een Slank, Gelukkig en Gezond Leven.

Kennismaken met de community en gecoached worden door Niels en Evelien!

Voor  1 euro  kun je nu al een maand meedoen met het programma van Niels. Bezoek zijn website voor aanvullende info.

Naar de website met 1 euro aanbieding!

Samen Slank Community: de weg naar een nieuw begin

De Samen Slank Community biedt meer dan alleen een plek om af te vallen; het is een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die samen streven naar een gezonder en gelukkiger leven.
Met wetenschappelijk onderbouwde methoden, persoonlijke coaching en een ondersteunende omgeving heb je alle tools binnen handbereik om jouw doelen te bereiken en te behouden.
Of je nu een beginner bent op het gebied van gezondheid of al enige ervaring hebt, deze community biedt een veilige en inspirerende ruimte om te groeien, te leren en te stralen.

Aarzel niet langer, sluit je aan bij de Samen Slank Community en begin vandaag nog aan jouw reis naar een gezonder, vitaler en stralender leven.