sport fitness

Afvallen, Sport & Fitness

Afvallen zonder beweging, zonder sport of fitness, het is haast niet mogelijk. Op een goede manier voor een langere tijd je gewicht omlaag brengen, dan ontkom je er niet aan om ook meer te gaan bewegen dan dat je eerst deed.

Je moet er wel een beetje van houden, om te gaan sporten en bewegen, maar ben je er eenmaal mee begonnen, dan zul je merken dat het een gewoonte begint te worden. Een goede gewoonte want sporten en bewegen is ontzettend belangrijk voor een gezonde levensstijl.

Mocht het nou niet zo lukken met bewegen sporten of fitness, bedenk dan dat je op verschillende manieren hierbij geholpen kan worden. Als je naar de lokale sportschool gaat, dan kunnen ze je daar zeker helpen met die oefeningen die je leuk vind en welke effectief voor je zijn.

Wil je liever niet naar een sportschool, wat natuurlijk kan, dan zijn er vele andere manieren om in actie te komen en een meer actieve levensstijl aan te gaan nemen. Het kan al heel simpel door een paar keer in de week een wandelingetje te gaan maken, en na verloop van tijd zal dat een vaste routine voor je worden. Misschien vind je sporten en bewegen wel leuk, maar doe je dat liever op eigen houtje. Ga je lekker joggen door de duinen of de bosrand, of elk weekend een lekker stukje fietsen. Misschien is sporten meer dan leuk voor je en ben je er echt met passie mee bezig. Lekker jezelf in het zweet werken en je daarna als herboren voelen! Dat kan allemaal.

Maar als dat nu niet echt wil lukken, het afvallen wil niet lukken of het lukt je niet om het sporten vol te houden, denk dan eens aan een sport en fitness traject. Er zijn diverse trajecten waar je gebruik van kunt maken. De ene is wat meer toegelegd op het aanmaken van spiermassa, de ander op een goede conditie, en weer een ander heeft een heel voedingsplan in combinatie met bewegen. Wil je dus liever lekker zelf aan de gang, met een steuntje in de rug aan de hand van goede oefeningen en diverse recepten die je bij een actieve levenshouding kunt gebruiken, kijk dan eens bij de diverse trajecten die ik op mijn website behandel. Vaak kun je met een proefles beginnen, of een kort abbonnement, zodat je voor jezelf kunt bepalen of het gekozen traject goed bij jou past. Je vindt de diverse trajecten en cursussen onder het menu Sport & Fitness. Ik hoop dat er voor jou ook een geschikt traject bij zit en dat je lekker in beweging mag komen!