Studio-C-work-outs

Bewegen om fit te blijven of om fit te worden, bewegen om meer spieren op te bouwen, bewegen om te ontspannen, bewegen om af te vallen en zo zijn er nog wel een aantal redenen te bedenken om lekker in beweging te zijn. Doordat sportscholen in 2020 en 2021 grote delen van het jaar gesloten waren, zijn veel mensen gaan zoeken naar een alternatief om toch lekker in beweging te blijven en te kunnen sporten.

Online sporten

Sinds 2020, 2021 is er ook nieuw woord bijgekomen: Corona kilo’s. Extra gewicht wat je tijdens de pandemie hebt opgedaan. De redenen daarvoor kunnen divers zijn, maar één van die redenen was zeker dat de sportverenigingen en sportscholen gesloten waren. Maar in die tijd zijn er ook veel mogelijkheden bijgekomen om thuis lekker te kunnen sporten. Zo zijn er apps waarmee je heerlijk kunt joggen en die je een bepaald trainingsschema geven om zo na verloop van tijd grotere afstanden te kunnen lopen en meer uithoudingsvermogen te krijgen. 

Daarnaast zijn er natuurlijk de YouTube video’s met sport workouts. Meestal zijn deze Engelstalig en van een behoorlijk pittig niveau dus voor degene die al flink aan sporten gewend waren, is dit een goed alternatief om thuis de trainingen te volgen.

Maar hou je nou niet zo van joggen, en ben je ook niet iemand die al zijn hele leven lang flink heeft gesport, maar nu wel wat beweging kan gebruiken, dan zijn daar gelukkig ook goede mogelijkheden voor. Enthousiaste sportdocenten die je in het Nederlands motiveren en uitleg geven over de oefeningen waarbij je deze oefeningen kunt doen, waar en wanneer jij dat wilt. 

Alternatieven voor de sportschool

Ben je bijvoorbeeld al een tijdje van plan om wat meer te gaan bewegen en te gaan sporten en lukt het niet om in zo’n nieuw ritme te komen, of is het lastig om een sportles of fitness training buiten de deur te plannen omdat je te maken hebt met een drukke baan en/of een druk gezinsleven, dan is thuis sporten natuurlijk een prima uitkomst.

Het kan ook zijn dat de sportschool een te hoge drempel voor je is. Daar kunnen natuurlijk allerlei redenen voor zijn, en het is jammer dat je daardoor niet echt aan sporten toekomt. Want een goede sport of fitness training met leuke workout oefeningen, dat is eigenlijk best wel iets wat je aanspreekt. 

Een heel goed alternatief daarvoor is online te gaan sporten. Je kunt het zien als een online sportschool, maar dan krijg je privéles van een instructrice, zonder dat je wat te maken hebt met factoren waarom je liever niet naar de spotschool ging. Zo kun je, ook als beginner, lekker aan de slag met online sportlessen, op tijden die jou uitkomen.

sport workout thuis

En als je eenmaal met zo’n online fitness programma bent begonnen, dan zul je merken dat het je extra energie en motivatie geeft om er lekker mee bezig te blijven. Lekker een momentje voor jezelf gedurende de dag, waarna je misschien wel dingen kunt oppakken waar je eerst nog zo tegenop zag!

Je leest het, verschillende deelnemers zijn ontzettend enthousiast over het online sporten. Zij hebben door deze online lessen weer sport activiteiten in hun leven kunnen inplannen waardoor er tal van positieve effecten als resultaat te zien zijn. Want een training met leuke oefeningen, gegeven door enthousiaste trainsters dat werkt super motiverend. Je springt bij wijze van spreken met een glimlach je bed weer uit en je kunt vol energie de dag weer tegemoet. Dat is wat sporten teweeg kan brengen gen bij je. Maar ook andere, mentale effecten heeft het sporten op je lichaam.

Zo kun je de stress een beetje achter je laten, wordt je gewoon een blijer mens en voel je je ook nog eens aantrekkelijker voor je partner. En natuurlijk wordt je fitter en strakker. Wat overtollige kilo’s kun je zo op een leuke manier kwijt raken zonder dat je daarvoor crash diëten hoeft te volgen.

In je eigen tempo op jouw eigen moment

Het leuke is dat je dit alles kunt bereiken door kort en effectief te sporten. Je hoeft dus echt geen uur of langer met flinke workouts bezig te zijn. Je hoeft er ook niet voor naar de sportschool, je kunt het gewoon in je woonkamer, of op de zolderkamer doen, zonder dat iemand je tot last is. Gewoon een kwartiertje of een half uur een online training doen en je kunt de dag weer energiek tegemoet.

Natuurlijk is het zo dat online sporten wel zo leuk moet zijn, dat je het op lange termijn ook vol kunt houden. Dus niet dat je het na twee lesjes al gezien hebt. Het handige van online sportlessen is dat je gewoon kunt bepalen wanneer je kunt gaan sporten. Heb je elke week een ochtendje vrij, plan dan lekker een 30 minuten les in, en heb je ‘s avonds ook een half uurtje over voordat je voor de buis ploft, dan zet je gewoon nog even een oefening op. Na verloop van tijd ga je de oefeningen steeds beter beheersen en ga je de resultaten ook echt zien en voelen. Voelen omdat je broek wat minder strak zit, en anderen zien het aan je omdat je er energieker uit ziet.

Studio C Online is zo’n online sportschool waarbij je lekker op je eigen tempo gebruik kunt maken van de online oefeningen. Studio C Online is een besloten omgeving waar je lid van wordt. En als je hier lid van bent geworden, dan kun je het volgende verwachten:

Workouts en programma’s

In de gebruiksvriendelijke ledenomgeving kun je gaan voor losse workouts (van 15 en 30 minuten), waaronder Studio HIIT, Studio Barre, Studio Strength, Studio Core, Studio Sculpt, Studio Power Pilates, Studio Punch&Kick.

Je kunt ook een programma kiezen wat het beste aansluit bij jouw doel waarbij je specifieke workouts volgt. Dat werkt heel snel en gemakkelijk.

Veel variatie

Binnen Studio C vind je veel vernieuwing en variatie. De instructrices doen niets liever dan nieuwe trainingen bedenken. Daarom is niet één workout hetzelfde.  Studio Barre is uniek en veel vrouwen vinden dit een fantastische workout die echt anders is dan andere workouts.

Of neem bijvoorbeeld Studio Sculpt, een combi van dans, cardio, armen, billen en core, door Studio C met veel plezier ontwikkeld!

Motivatie en inspiratie

Tijdens de workouts word je gemotiveerd om door te zetten en vol te houden.

In de ledenomgeving vind je instructievideo’s, krijg je veel achtergrondinfo over het waarom, verschillende e-books en motiveer je elkaar om vol te houden.

 

En er is meer…

Binnen Studio C draait het voornamelijk om trainen. Daarnaast bieden ze ook voedingsschema’s en tips voor een volledige gezonde leefstijl.

Middels samenwerkingen met coaches op het gebied van hormonen, voeding, en alle overige facetten van een gezonde leefstijl helpen ze jou naar je volledige balans.

Dit krijg je allemaal bij een lidmaatschap:

online sporten
 • Onbeperkte toegang tot de online ledenomgeving met alle workouts, programma’s en e-books
 • Grote variatie 15/30 min workouts: Barre, Strength, HIIT, Core, Sculpt, Fire, Power Pilates, Punch&Kick
 • Kant en klare trainingsprogramma’s
 • waaronder het 4 weken programma Studio Fit inclusief voedingsschema’s (t.w.v. €59,95),
 • en alle 8 weken programma’s (t.w.v. €75 per programma)
 • Maandelijks nieuwe workouts en elk kwartaal een lancering van een compleet nieuwe workout
 • Extra motivatie door challenges
 • E-books: ‘Voeding: wat en waarom?’ en ‘Vrouwen en spiertraining’
 • Toffe community vol persoonlijke motivatie
 • Beschikbaar in een app en op al je devices
 • Je stok achter de deur om ervoor te gaan en vol te houden!
 

Ter  introductie kun je met het hele pakket kennismaken, niet voor €24,95 maar voor € 9,00.

Dit betreft dan een kwartaalabonnement met een proefmaand welke je tot 21 dagen na aankoop ook weer op kunt zeggen. Probeer het gewoon eens en investeer die 9 euro om te zien of deze training echt bij jou past.

Aan de enthousiaste instructrices zal het niet liggen. Heidy en Christina heten je van harte welkom bij Studio C Online en zullen er voor zorgen dat je op een aangename manier lekker thuis kunt gaan sporten, lekker in je eigen tempo op de momenten dat het jou uitkomt!