de-afslank-receptenbijbel

De Afslank Receptenbijbel.

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, wat de schrijver, Oscar Helm, over dit boek zegt. Hij zegt onder andere:

 • Afvallen kan ook leuk zijn!
 • Je kunt je overtollige buikvet op een snelle manier verbranden.
 • Je hoeft geen honger te lijden met dit dieet.
 • Het voorkomt dat je gaat jo-jo-ën.
 • En de recepten zijn simpel te maken.

Geen wonder dat de Afslank Receptenbijbel een best-seller is. Maar geeft het dieet echt het gewenste resultaat en is afvallen door gebruik van dit dieet echt leuk? Tijd om dit wat nader te gaan onderzoeken.

De vier belangrijkste punten uit het onderstaande artikel over de Afslank Receptenbijbel

 1. De Afslank Receptenbijbel, geschreven door Oscar Helm, wordt gepromoot als een dieet dat niet alleen effectief is, maar ook leuk is en gemakkelijk te volgen.

 2. Het dieet belooft snel resultaat zonder honger te lijden en het jojo-effect te voorkomen, wat vaak voorkomt bij strengere diëten.

 3. Onderzoek toont aan dat mensen die de Afslank Receptenbijbel volgen, het dieet beter kunnen volhouden en geen terugval ervaren zoals bij andere diëten.

 4. De recepten in de Afslank Receptenbijbel zijn eenvoudig te bereiden en bevorderen niet alleen gewichtsverlies, maar ook een gezonde levensstijl door gebruik te maken van koolhydraat-beperkte en gezonde ingrediënten.

Volgens Oscar ligt het succes in een dieet wat lang vol te houden is. Dus niet een dieet wat een saai en eentonig eetpatroon heeft met ellenlange regels en beperkingen. Nee, Osacr houdt het op een dieet wat leuk is om te volgen, wat daardoor goed vol te houden is en waarbij je je niets hoeft te ontzeggen wat betreft je favoriete voedsel. Een dieet wat je niet veel moeite en ook niet teveel geld kost.

Als je al eens eerder aan het afvallen bent geweest en een dieet hebt gevolgd, dan weet je dat het lang niet zo makkelijk is om een dieet tot in de puntjes te volgen. Met wat je op een dag eet kun je zo al een paar uur bezig zijn, eerst met uitzoeken welke producten in het dieet passen, en daarna ze nog zien te vinden bij de supermarkt bij je in de buurt. En in eerste instantie lukt dat dan ook wel, dat afvallen, maar om op gewicht te blijven blijkt dan toch een hele uitdaging te zijn. Het gevaar van een jo-jo effect ligt op de loer. En dan is afvallen opeens niet meer zo leuk, want hierdoor kun je zelfs zwaarder worden dan dat je was voordat je met dieeten begon. Wat is er dus voor nodig om een jo-jo efect te voorkomen? Een dieet wat je lang vol kunt houden, niet een paar dagen, of een paar weken, maar eigenlijk wordt het gewoon je nieuwe leefstijl. En met zo’n nieuwe leefstijl is het gevaar van jo-jo-en geweken, want je stopt niet met het dieet, je blijft het gewoon volgen. En omdat het goed te volgen is, met lekkere en makkelijke recepten die uitvoerig staan beschreven in het boek, ga je ook snel resultaat bereiken en kun je die resultaten ook vasthouden.

Onderzoek toont aan ..

Oscar heeft om dit proces aan te tonen, een onderzoek laten uitvoeren waarbij je duidelijk in de resultaten ziet, dat het afvallen in het begin iets langzamer gaat dan bij een heel streng dieet. Maar na een week of 6, als je het strenge dieet meer dan zat bent, dat zie je dat er bij het strenge dieet een terugval plaatsvindt. En bij gebruikers van de Afslank Receptenbijbel loopt de lijn daar dan juist door en is er geen terugslag.

En dát is waarom de Afslank Receptenbijbel zo’n succes is: je kunt het volhouden. En dat is waar het om draait. Iets wat je niet leuk vindt of niet lekker vindt, dat kun je niet volhouden. Misschien een week, of twee weken, maar daarna ben je er echt wel klaar mee en als het even tegenzit verval je al snel daarna weer in je oude patroon en komen de kilo’s er weer bij. Volhouden is dus het key-word waar het bij de Afslank Receptenbijbel over gaat.

grafiek afslank receptenbijbel

Wat zorgt er voor dat je dit dieet wel lang kunt volhouden?

 • Terwijl je afvalt mag je nog steeds zoetigheid en vetten nuttigen
 • Je kunt de frustraties van eerdere dieeten achter je laten omdat je merkt ... dat dit werkt
 • Je merkt dat de kilo's er af gaan zonder extreem te dieeten
 • Je hoeft geen honger te lijden, hoe fijn is dat!
 • Mensen zien aan je dat je beter in je vel zit, je voelt je zelfverzekerder
 • Je hele gezin eet mee van de recepten want ze zijn voor iedereen goed te volgen ... en lekker!

Wat kun je terugvinden in het boek en wat levert het je op?

 • Natuurlijk staan er heel veel recepten in dit boek, wel meer dan 100. Deze afslankrecepten zijn voorzien van uniek hoge resolutie fotomateriaal, gemaakt door een professionele fotograaf. Je kunt dus goed zien wat je op je bord krijgt als je een bepaald recept hebt uitgezocht.
 • De lekkere recepten bevorderen niet alleen gewichtsverlies maar tegelijkertijd ook de gezondheid. De insteek van het boek is een koolhydraatbeperkte en gezonde leefstijl. Waar koolhydraten in gerechten zitten dan zijn dit voedingsmiddelen die de gezonde langzame koolhydraten bevatten, denk daarbij aan zoete aardappel, zilvervliesrijst en haver.
 • In het boek staan recepten voor het ontbijt, de lunch, het avondeten, salades & dressings, tussendoortjes en dranken.
 • Het boek bevat vlees, vis en vegetarische gerechten. Voor mensen met voedsel allergieën en vegetariërs bevat het boek alternatieven zodat het boek voor een breed publiek geschikt is.
 • Behalve recepten bevat de Afslank Receptenbijbel informatie over gezonde voeding. Hierbij wordt je de principes achter de Afslank Receptenbijbel uitgelegd en wordt kennis overgedragen over wat gezonde voeding is. 
 • In het boek zijn handige weekmenu’s en boodschappenlijstjes opgenomen. Door deze te volgen kun je afvallen zonder ergens over na te hoeven denken. Met de Afslank Receptenbijbel is afvallen niet alleen lekker maar ook makkelijker dan ooit geworden!

Je kunt de Afslank Receptenbijbel bestellen als digitale download (PDF) maar ook als fysiek boek, als je liever een echt boek doorbladert.
De prijs van de digitale editie is € 27,00 en van het gebonden boek € 37,00. En bij het gebonden boek krijg je de PDF er ook bij.

Als je via de onderstaande link besteld dan krijg je er nog vijf gratis bonussen bij, te weten:

 • Bonus 1: Dag- en Weekmenu’s + Boodschappentips
 • Bonus 2: 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam
 • Bonus 3: 10 Gezonde Toetjes
 • Bonus 4: 84 Gezonde Tussendoortjes
 • Bonus 5: Het Ultieme Afslank Programma (video)

NIET GOED, GELD TERUG

Ik ben ervan overtuigd dat je met dit receptenboek al je afslankdoelen gaat behalen. Het zal je lichaam transformeren in een vetverbrandingsmachine. Ik ben er zelfs zo erg van overtuigd dat je dit boek of ebook volledig RISICOVRIJ kunt proberen. Als je het boek of ebook leest en je bent niet overweldigd om welke reden dan ook, stuur mij dan binnen 60 dagen een mailtje en je krijgt DIRECT, zonder vragen of moeilijkheden, het complete bedrag teruggestort tot op de laatste cent! 

oscar-helm-200

Oscar Helm

Heel interessant, ik wil nog wat meer info

Op de website van Oscar, www.afslankreceptenbijbel.nl staat nog veel meer informatie over de Afslank Receptenbijbel en lees je ervaringen van mensen die zijn programma hebben gevolgd. Daarnaast kun je daar via de onderstaande link, de Afslankreceptenbijbel kopen met gratis extra's. Bij afrekenen kun je dan kiezen of je het boek met, of zonder de extra opties wil ontvangen.

Naar de Website
afslankreceptenbijbel weekmenu

Wil je gewoon even vrijblijvend kennismaken met de Afslank Receptenbijbel, dan kun je gratis een weekmenu downloaden.
Het weekmenu is inclusief lekkere recepten en boodschappenlijstje dus je kunt er gelijk gebruik van maken en zien of het bij je past en of de methode je aanspreekt.
De download (PDF) is gratis, dus het uitproberen zeker waard!

Een andere mogelijkheid om kennis te maken met de Afslank Receptenbijbel is via een webinar. Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige en (dieet) psycholoog geeft regelmatig een webinar waarvoor je je gratis kunt aanmelden. Hij behandeld daar onder andere de 3 mythes over afvallen en hoe je effectief vet verbrandt. Ook dit is geheel gratis en bedoeld als kennismaking. Via de link hieronder kun je je gratis aanmelden en zie je gelijk wanneer er de komende tijd weer een webinar staat geplanned.