Slank-Overgang-boek

Afvallen Zonder Overgangsklachten

Als je als vrouw in de overgang komt, dan zul je merken dat overgewicht een rol gaat spelen. Slank door de overgang, dat is wat je zou willen, maar waarom is dat zo lastig te realiseren? Belangrijk daarbij is: een vrouw in de overgang heeft een hele specifieke aanpak nodig om af te vallen. Een aanpak die heel anders is bij vrouwen die nog niet in de overgang zijn.

De overgang bij vrouwen kan gepaard gaan met verschillende klachten, waarvan naast opvliegers, aankomen in gewicht, de meest vervelende is. En als je dan van alles in het werk gaat stellen om het buikje wat je hebt gekregen er weer af te sporten, of om een bepaald dieet te gaan volgen, dan merk je dat dit gewoon niet werkt. Je kunt buikspieroefeningen gaan doen, of calorieën gaan tellen of een keto dieet gaan volgen, maar dit alles gaat niet helpen, je buik blijft dik, en in plaats dat je afvalt, lijkt je buik alleen maar dikker te worden. Sterker nog, het lijkt niet alleen zo, het is in werkelijkheid ook zo: je komt alleen maar aan.

Hoe komt het dat je in de overgang in gewicht aan komt?

Bij vrouwen rond hun veertigste komen overgangshormonen vrij. Je bent dan nog niet gelijk in de overgang, maar deze hormonen gaan je stofwisseling verhinderen om buikvet te gaan verbranden met als resultaat: een overgangsbuikje! Om dit overgangsbuikje tegen te gaan is het onverstandig om te fitnessen en allerlei buikspieroefeningen te gaan doen. Er zal hierdoor alleen nog  maar meer buikvet worden opgeslagen rondom buik, benen en heupen.

Het programma Slank door de Overgang helpt je om als vrouw slank door de overgang te komen. Een vrouwenlichaam dat nog niet in de overgang is (pre menopauze) heeft een andere hormoonhuishouding dan een vrouwenlichaam dat in de overgang is. Een vrouw in de overgang heeft dus een hele andere aanpak nodig om gewicht te verliezen. Werkt het lekker afzien in de sportschool voor een vrouw onder de 40 prima om een strak lijf te behouden, als je eenmaal de 40 gepasseerd bent, dan werkt dat niet meer. Voor vrouwen in de overgang is het belangrijk om een methode te volgen die ook specifiek is afgestemd op vrouwen van 40 jaar en ouder. Een methode die de hormoonhuishouding op een natuurlijke manier in balans brengt.

Let op met wat je eet!

Ongemerkt eten we veel suiker en bewerkte voedingsmiddelen. Kijk maar eens op een verpakking van hetgeen je aan het klaar maken bent: het barst van de E-nummers. Omdat fabrikanten wel zien dat producten met veel E-nummers slechter verkocht worden, gaan ze er een andere benaming voor geven. Bijvoorbeeld Light producten, waar dan weer veel aspartaam in zit (e-nummer E951). Of van die lekkere wokgerechten waar dan een smaakversterker in wordt gebruikt (E621). En in vlees wordt veel E50 verwerkt, sodium nitraat.

Naast dat deze e-nummers in meer of mindere mate schadelijk voor je zijn, ze zorgen er ook voor dat de hormoonhuishouding in de war raakt.

Een voorbeeld hiervan is leptine. Het hormoon leptine wordt geproduceerd door je vetcellen die communiceren met een deel in je hersenen dat aangeeft dat je “verzadigd” bent. Hierdoor weet je dat geen eten meer nodig hebt en je voldoende energie hebt om te functioneren. Als je overgewicht hebt of bewerkte voeding blijft eten met gifstoffen of e-nummers dan raakt een deel van de hersenen ongevoelig voor het hormoon leptine. Hierdoor krijgen je hersenen nooit een seintje dat je “vol” zit en blijf je snakken naar eten. Belangrijk is dus om eenvoudige gerechten te maken met alledaagse ingrediënten die vrij zijn van e-nummers, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Het belang van een goede stofwisseling.

Cardio oefeningen kosten een vrouw van 40 jaar en ouder veel stress. Ze vernietgen je stofwisseling en laten je lichaam extra veel cortisol produceren (een typisch overgangshormoon). Dit zorgt er automatisch voor dat je lichaam signalen ontvangt om het vet nog sneller op te slaan. Nog erger, het kan ervoor zorgen dat je huid er slapper door gaat aanvoelen, waardoor je er nog ouder uitziet en je huid aanvoelt als een uitgedroogde rozijn.

De Slank door de Overgang Oplossing is een slimmere manier om gezond gewicht te verliezen, zonder continue op zoek te hoeven gaan naar speciale ingrediënten in een biologische winkel of naar de sportschool te gaan. Belangrijk is om in de perioden dat je niet beweegt of sport nog steeds een hoge stofwisseling te hebben. Hoe hoger je stofwisseling, hoe meer calorieën je verbrand waardoor je buik vanzelf slank wordt, met name als je 40 jaar of ouder bent.

Een veel gemaakte fout is om geen tussendoortjes meer te nemen. Als je een lege maag hebt dan komt je stofwisseling stil te staan. Neem je echter de verkeerde tussendoortjes die boordevol suikers zitten dan val je nooit af.

Wat kunnen vrouwen in de overgang doen om toch een platte buik te krijgen?

Wat je nodig hebt is een methode die speciaal ontwikkeld is voor vrouwen van 40+ en die ook nog eens in je drukke dagschema past. Deze methode gaat uit van gezonde tussendoortjes die rekening houden met je overgangsklachten. Daarnaast zijn deze tussendoortjes natuurlijk snel en makkelijk te bereiden. Voor het diner hoef je ook geen uren in de keuken te staan, want als dat wel het geval is, dan zakt daar ook al snel de moed van in je schoenen. Twee keer koken is ook niet nodig want de gerechten zijn lekker en zonder allerlei vreemde ingrediënten, dus het hele gezin kan mee eten.

Waarom werkt de Slank door de Overgang methode zo goed?

De Slank door de Overgang methode zorgt er voor dat je minder overgangsklachten hebt. Daarbij kun je denken aan minder opvliegers, minder of geen overgewicht, minder moeite hebben om je te concentreren en minder stemmingswisselingen. Deze methode, die dus anders van aanpak is dan de standaard afal methoden, is dus veel effectiever omdat er met de hormoonhuishouding van een vrouw in de overgang rekening wordt gehouden.

De Slank door de Overgang methode werkt zo goed dat je elke week al een zichtbaar resultaat boekt, en na een week of 7 ben je op een niveau aanbeland waar je je prettig op voelt. En daardoor blijf je op je gewicht en heb je veel minder last van de overgangsverschijnselen.

Het behaalde resultaat na 7 weken: het overgangsbuikje is verdwenen!

Je zult je misschien afvragen of jij ook van deze methode gebruik kunt maken en of jij ook weer een platte en slanke buik kunt krijgen met deze methode. Hieronder noem ik een aantal punten die misschien ook wel bij jou van toepassing zijn:

 • Het maakt niet uit wat je huidige figuur is
 • Het maakt niet uit hoe weinig tijd je hebt
 • Het maakt niet uit of je een fitnesslidmaatschap hebt
 • Je hoeft niet uren in de keuken te staan
 • Je hoeft niet uren te trainen
 • Je hebt geen dure trainingsmateriaal nodig
 • Je hebt geen dure trainingsmateriaal nodig
 • Je hoeft jezelf niet te verhongeren

Hoe ziet het stappenplan er uit om weer een strakke buik te krijgen, ook al ben je in de overgang?

 • Als eerste schakel je de stimulatie van je overgangshormonen UIT.

  Dat gaat er voor zorgen dat je lichaam binnen 24 uur buikvet gaat verbranden.

 • Als tweede zorg je ervoor dat je hormoonhuishouding in balans komt.

  Dat is het moment dat je ziet dat je buik strakker en strakker begint te worden, week in en week uit,

 • Je gaat je stofwisseling op de juiste manier inzetten.

  Met als resultaat: je gaat buikvet verbranden!

Waar bestaat de methode uit, wat krijg je als je Slank door de Overgang aanschaft?

 • Ontvang meer dan 50 buikvetverbrandende recepten
 • Geen overgangsklachten meer terwijl je buik slanker wordt
 • Natuurlijke ingrediënten die in elke supermarkt te krijgen zijn
 • Maaltijden die geschikt zijn voor het hele gezin (niet 2 maal koken)
 • Recepten zowel voor je ontbijt, tussendoortje, lunch als avondeten
 • Ontdek de # 1 reden waarom de kilo’s niet verdwijnen met veel sporten en weinig eten tijdens de overgang
 • Ontdek waarom je juist bij je buik, je benen en heupen aankomt
 • Handige boodschappenlijstjes en maaltijdenplanner (sneller klaar)
 • Nooit meer een hongergevoel, terwijl je gewicht verliest
 • Geen zin meer in snoepen waardoor je suikerspiegel in balans blijft (hierdoor sla je geen onnodig vet meer op)
 • Meer energie en minder vermoeidheid
 • Een mooiere en zachtere huid
 • Waarom een dieet je dik maakt vanwege stress hormonen (cortisol) en Slank door de Overgang dit probleem weet te omzeilen
 • Recepten met natuurlijke fyto-oestrogenen (minder last van opvliegers en andere overgangsklachten)
 • Sterker immuunsysteem
 • Waarom calorieën tellen je tijdens de overgang je dik maken (je gaat je hierdoor alleen maar gefrustreerd voelen)
 • Minder ziekteverzuim en productiever (natuurlijk herstel hormoonbalans)
 • Verminder je gevaarlijke visceraal vetpercentage (vet rond je vitale organen) en wordt weer gezond van binnenuit
 • Speciale recepten die je overgangshormonen “UIT” zetten waardoor je slanker wordt
 • Een krachtige stofwisselingsmethode die je lichaam dwingt om een golf van vetverbrandingshormonen vrij te maken
 • Speciale “Anti Ronde Buik” recepten die ervoor zorgen dat je geen opgeblazen buik hebt

Daarnaast krijg je als eenmalige bonus er bij geleverd:

 • 40 Vetverbrandende Groene Smoothies en Juices – oa. heerlijke tussendoortjes die in een handomdraai klaar zijn
 • Kledingadvies voor Vrouwen in de Overgang – oa. 5 fouten die vrouwen van 40 plus maken waardoor ze dikker lijken dan dat ze daadwerkelijk zijn
 • Handige Maaltijdplanner en Boodschappenlijstjes – oa. nooit meer nadenken over wat je vandaag gaat koken
 • Waardevolle Updates – Je krijgt nieuwe recepten en extra bonusmateriaal voor optimaal resultaat

Ria Kamelle is de auteur van het boek Slank door de Overgang. Ze is er van overtuigd dat ze ook jou kan helpen om klachtenvrij door de overgang te komen met behulp van haar boek. Zo geeft ze aan op de website van Slank door de Overgang: “ Als je het programma helemaal hebt doorlopen en je niet overtuigd bent van mijn adviezen en tips stuur dan een mailtje naar mij. Je krijgt het complete bedrag binnen 30 dagen teruggestort!”

Het Slank door de Overgang programma is een volledig online prgramma, je kunt het dus helemaal van uit huis volgen. Dit programma, wat normaal zo’n 400 euro kost, wordt nu inclusief al het bonusmateriaal aangeboden voor 37,00 euro.

Tot slot zegt Ria: “Als je nu de beslissing maakt om actie te ondernemen en mijn eenvoudige stap voor stap methode gebruikt dan zal alles in je voordeel veranderen… Net zoals het heeft gedaan voor alle andere vrouwen die  deze resultaten ervaren hebben, zelfs als niets anders meer werkte.”

ria kamelle

Slank door de Overgang

Gezonder, gelukkiger, meer energie en een platte buik!
Lees de ervaringen van andere vrouwen op de website Slank door de Overgang. Je zult zien dat er verrassende resultaten zijn behaald!

Naar de website van Ria

Ps. Ben je in de overgang en heb je hevige last van opvliegers, zweetaanvallen en prikkelbare gevoelens? Probeer dan eens Flinndal Vrouw & Overgang.

Elke vrouw moet er een keer aan geloven… de overgang. In deze periode verandert er veel in het lichaam. De productie van het hormoon oestrogeen neemt af. Dit kan zich uiten in ongemakken zoals opvliegers, nachtelijk zweten en prikkelbare of rusteloze gevoelens. Flinndal Vrouw & Overgang bevat ingrediënten zoals kuisboom en wilde yam die helpen het vrouwelijk lichaam in balans te houden, zonder het natuurlijke overgangsproces te verstoren en geeft een goede ondersteuning voor een comfortabele overgang en is het te gebruiken in combinatie met de methode Slank Door De Overgang.

Flinndal Vrouw en Overgang kan worden gebruikt wanneer je last hebt van hormonale schommelingen. Flinndal Vrouw en Overgang bevat namelijk plantaardige ingrediënten als zilverkaars, kuisbloemsoja-isoflavonen. Isoflavonen uit soja bevatten plantaardige oestrogenen, die lijken op het oestrogeen in ons lichaam. Tijdens de overgang daalt het oestrogeenniveau. Inname van isoflavonen kan dit voor een deel compenseren. Zo worden de overgangsverschijnselen verlicht.

Je kunt Flinndal Vrouw & Overgang gedurende de hele overgang gebruiken. Wanneer je kunt stoppen hangt af van hoe lang je last hebt van de overgangsverschijnselen. Sommige vrouwen hebben hier slechts een aantal maanden last van, bij anderen duurt dit een paar jaar.