Claudia van der Meijden – Afvallen Zonder Poespas!

Dit boek laat jou afvallen op een simpele manier, zonder honger! Claudia van der Meijden heeft al tien jaar een goed lopende praktijk, waar ze al meer dan duizend mensen heeft geholpen met succes af te vallen. Al haar ervaringen zijn nu gebundeld in dit boek.
Een dieet zonder pakjes, zakjes, shakes en repen. Gewoon gezond eten, zodat het hele gezin mee kan eten. Er staan ruim dertig makkelijke en lekkere recepten in. Met drie verschillende basisdiëten en variatielijsten waaruit jij kan kiezen.

Wat je door dit boek te lezen leert is niet voor even, maar voor altijd. Waarom is het belangrijk dat je sommige dingen moet eten en wat hebben we eigenlijk niet nodig? Staat allemaal in dit boek. De titel van dit boek zegt het al: afvallen zonder poespas! Elke dag volkorenbrood op het menu. Hoe lekker is dat? Nooit meer met bakken sla onder je arm naar school of naar je werk. Balans, regelmaat en plannen horen allemaal bij het afvallen volgens de SLIMNESS-methode. Kortom, wil jij kilo’s kwijt en een gezondere leefstijl, waardoor je ook nog eens meer leert/gaat bewegen? Dan is dit boek zeker een aanrader! Het boek is makkelijk leesbaar door de manier van schrijven en het formaat van het boek (lekker groot).

page-divider-transparent-green

Lars & Tanja Faber – Afvallen Zonder Dieet. Ontdek je eigen pad naar je natuurlijke gewicht.

Kun jij je voorstellen dat het bereiken van je natuurlijke gewicht geen kwestie is van afzien, uithongeren en wilskracht? Schrijversduo Lars en Tanja Faber onderzochten en beproefden deze aanname en komen met een methode die even eenvoudig als effectief is: afvallen zonder dieet.
Lars was al jaren ruim tien kilo te zwaar. Sinds hij anderhalf jaar geleden gestopt is met roken, kwam daar nog eens zes kilo bij. Tanja droeg na haar zwanger-schap ook zo’n acht kilo teveel mee. Beiden gingen de uitdaging aan: afvallen tot hun natuurlijk gewicht, zonder dieet. Eerdere pogingen om de strijd met de kilo’s aan te gaan mislukten want eerlijk is eerlijk: beiden zijn teveel levensgenieter om langdurig af te zien, en vervolgens als een jojo weer terug bij af te zijn.
Geen gejojo meer dus, en niet afzien. Wat wel? Afvallen zonder dieet is een betrekkelijk eenvoudige methode, die neerkomt op minder snoepen, meer bewegen en gezonder eten. ‘Had ik zelf ook wel kunnen bedenken’ denk je wellicht en dat klopt! Dit boek behandelt dan ook niet zozeer de methode, alswel de vraag waarom het je toch maar niet lukt een gezonde levensstijl te handhaven. Het vertelt je onder andere de geheimen van emotioneel eten en de rol die je hart daarbij speelt. Als je die geheimen eenmaal kent, kost het vaak geen enkele moeite om een gezondere leefstijl te ontwikkelen en op een gemakkelijke wijze af te vallen zonder dieet.
Lars en Tanja hebben inmiddels hun natuurlijke gewicht bereikt. Ga jij ook de uitdaging aan?

page-divider-transparent-green

Dr. George Blair-West – Afvallen Zonder Afzien. De psychologie van het afvallen

Eindelijk een echte oplossing voor gewichtsproblemen. De nieuwste psychologische inzichten over teveel eten, overgewicht, en afvallen. Afvallen door lekker eten, dat kan! U kunt afvallen door uw lievelingseten te blijven eten. U leert slimme strategieën om vol te kunnen houden. Over het nut en het juiste gebruik van de stappenteller. Door de aanwijzingen in het boek kunt u uw gewicht blijvend verminderen.

Dr. George Blair-West is Australisch psychiater. Hij specialiseerde zich in de behandeling van gewichts- en eetproblemen nadat hij zelf op doktersvoorschrift moest afvallen en toen merkte dat diëten bij 95% van de mensen niet helpen. De auteur gebruikt de nieuwste onderzoeksresultaten, zijn ervaring, de ‘Franse paradox’ en een klein beetje Zen ter inwijding in de geheimen van een gezond lichaamsgewicht. Deze dokter legt uit hoe je kunt afvallen zonder afzien. Allerlei standaardadviezen die al bekend zijn over voedsel worden fijntjes tenietgedaan met een stevige psychologische uitleg en onderbouwing.

Voeding en dieeten, wat je beter wel of niet kunt doen of laten word in zestien hoofdstukken neergezet. Eenvoudig taalgebruik maakt dat het een boek is waarin je gemakkelijk een stukje leest en dan weer eens een ander stukje. Kriskras door de hoofdstukken gaan is mogelijk. De schrijver heeft met de opzet van zijn boek daar rekening mee gehouden.

page-divider-transparent-green