Droog Trainen Academie - Review 2024

De vier belangrijkste punten uit dit artikel waarin ik de Droog Trainen Academie bespreek:

 1. Droog Trainen Academie biedt een holistische benadering: In plaats van zich alleen te richten op gewichtsverlies, integreert de Droog Trainen Academie verschillende aspecten van het leven van deelnemers om een afgestemd plan te maken dat niet alleen gewichtsverlies bevordert, maar ook het algehele welzijn en de gezondheid verbetert.

 2. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen: Met specifieke protocollen voor elk geslacht, biedt de Droog Trainen Academie programma’s die effectief zijn voor zowel mannen als vrouwen die streven naar het vergroten van spiermassa en het verliezen van overtollig gewicht.

 3. Focus op duurzame resultaten: In plaats van te streven naar snelle oplossingen, biedt de Droog Trainen Academie programma’s die gericht zijn op verandering op lange termijn. Door nieuwe gewoonten en hulpmiddelen aan te leren die op de lange termijn vol te houden zijn, kunnen deelnemers duurzame verandering bereiken.

 4. Ondersteuning en motivatie: Met persoonlijke begeleiding, coaching van ervaren professionals en een online community biedt de Droog Trainen Academie ondersteuning en motivatie om deelnemers te helpen hun fitnessdoelen te bereiken.

Inhoudsopgave

Droog trainen is een term die gebruikt wordt binnen de fitness wereld, en staat voor het bereiken van een uitgebalanceerd en gedefinieerd lichaam. In tegenstelling tot andere trainingsmethoden, richt droog trainen en daarmee de Droog Trainen Academie, zich specifiek op het verminderen van overtollig lichaamsvet en het benadrukken van de spieren. Het doel? Een stralende, gedefinieerde uitstraling zonder dat spieren verstopt zijn onder ongewenste vetlagen!

Is wat Marinde je hier laat zien ook jouw doel?! Ga dan naar de Droog Trainen Academie! 

 

Natuurlijk vind ik het leuk als je mijn gehele review van de Droog Trainen Academie doorleest, maar je kunt net zo goed gelijk naar de info pagina gaan waar je naast Marinde nog veel meer succesverhalen ziet van andere deelneemster. 
Ze laten je zien dat het Droog Trainen Protocol echt werkt en als jij echt gemotiveerd bent, dat jij ook lekker wat kunt afvallen en met dit protocol, een killer body kunt krijgen!

Wil je toch eerst nog wat meer info over Droog Trainen en de Droog Trainen Academie, lees dan vooral de rest van mijn Droog Trainen Academie review en de ervaringen met de oprichters, Henry & Rinus.

De twee elementen van Droog Trainen

Het proces van droog trainen omvat twee belangrijke elementen: een gezonde mix van oefeningen en een evenwichtig dieet. Oefeningen die bij droog trainen horen, richten zich op het versterken van spieren en het verbranden van ongewenst vet. Denk hierbij aan gewichtstraining, cardio en intervallen.

Daarnaast is een evenwichtig dieet onmisbaar bij het bereiken van het gewenste resultaat. Het dieet is puur gericht op het verminderen van ongewenst lichaamsvet en het versterken van de spieren. Dit betekent een beperkte hoeveelheid koolhydraten, een hogere proteïne-inname en het consumeren van gezonde vetten en vezels.

Droog trainen vereist discipline, doorzettingsvermogen en regelmatigheid, en dat is wat je bij de Droog Trainen Academie ook gaat leren, maar daarover zo nog meer.  Het is belangrijk om zowel het dieet en de oefeningen vol te houden, en daarnaast het lichaam de tijd geven om te herstellen en te groeien.

In het kort is droog trainen een effectieve manier om een uitgebalanceerd en gedefinieerd lichaam te bereiken. Wat dat is al je na het lezen van mijn artikel ook duidelijk zijn. Door de juiste mix van oefeningen en een evenwichtig dieet te volgen, kun je jezelf belonen met een prachtig en gezond lichaam. Dus, pak je sporttas en ga werken aan die stralende uitstraling die je verdient!

De Droog Trainen Academie: het ontstaan, de oprichters en het doel.

De Droog Trainen Academie: het ontstaan

In 2013 kwam Henry, één van de oprichters van de Droog Trainen Academie met een mooi idee: “Waarom bouwen we geen website over krachttraining en voeding waarbij de nadruk ligt op het bouwen van je droomlichaam?” Dat was natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar in 10 jaar tijd is een mooie Academie opgebouwd waarin heel veel kennis is ondergebracht én waarin in de tussenliggende jaren al heel veel deelnemers een “dream body” hebben mogen krijgen door de adviezen, trainingen en de support vanuit de Droog Trainen Academie.

De Droog Trainen Academie is sindsdien een inspirerend bedrijf dat zich richt op het vergroten van spiermassa door middel van hun unieke Droog Trainen Protocol. Dit Droog Trainen protocol is een programma wat speciaal ontworpen is voor zowel mannen als vrouwen en biedt een complete benadering van voeding en krachttraining.

Voor de mannen bevat het programma een rijk gevulde verzameling van e-books over voeding en krachttraining, terwijl vrouwen juist kunnen rekenen op een handige lijst met voedingsproducten.

Beide protocollen bevatten een gebruiksvriendelijk e-book voor het bijhouden van progressie, zodat je eenvoudig kunt bijhouden of je gedurende het volgen van het protocol vooruitgang boekt, en hoe. Je krijgt ook toegang tot een handige macrocalculator, waarmee je precies kunt uitrekenen hoeveel je kunt eten. Tot slot kun je gedurende twaalf weken profiteren van uitdagende trainingsschema’s die speciaal zijn samengesteld om het beste uit jezelf te halen.

De Droog Trainen Academie is dus geen fysieke sportschool, maar het is wel de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte manier om spiermassa te vergroten. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of nog maar een beginner, dit programma biedt alles wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Doe mee en ontdek hoe je in twaalf weken al flinke resultaten kunt zien! Ik zal verderop in mijn artikel laten zien wat de resultaten zijn van de deelnemers die al een aantal weken met droog trainen bezig zijn.

Henry en Rinus: De Drijvende Krachten Achter Droog Trainen Academie

De twee vrienden die de Droog Trainen Academie in 2013 hebben opgericht zijn Rinus van Offeren en Henry van Es. Zij werkten bij defensie en politie en waren dagelijks bezig met het in conditie houden van hun lichaam. Toen ze voor zichzelf hadden besloten dat ze een wat vrijer bestaan wilde hebben, in plaats van hun drukke baan bij defensie en politie, kwamen ze op het idee van de Droog Trainen Academie. 

Op dat moment hadden ze nog niet heel veel kennis in huis, anders dan de “bro science” die ze hadden opgedaan in de sportschool. Dus een beetje van horen zeggen hoe die grote jongens zo gespierd waren geworden. Dat vonden Rinus en Henry echter niet genoeg om hun Academie op te bouwen en dus besloten ze flink te investeren in het leren van krachttraining, voeding en de fitness lifestyle.

Pas in 2018 konden ze pas echt gaan stoppen met hun baan, die ze nog hadden voor drie dagen in de week. Ze pakten het gelijk ook rigoreus aan: ze verkochten alles wat ze hadden in Nederland en vertrokken naar Thailand. Maar daar stopten ze niet met werken, integendeel! Ze bleven werken aan het verbeteren en optimaliseren van de Droog Trainen Academie en volgens Rinus durven ze zich “best wel experts te noemen als het gaat om het bouwen van een droomlichaam. Niet omdat we denken dat we heel goed zijn…    …maar omdat wij weten wat ervoor nodig is om “normale” mensen zoals jij en ik in shape te krijgen.”

henry & rinus

Henry & Rinus

De Droog Trainen Academie: het doel

Het Droog Trainen Protocol bevat niet alleen informatie over hoe je spiermassa kunt vergroten, maar ook hoe je gewicht kunt verliezen. Door middel van de macrocalculator in het protocol, kun je eenvoudig je calorie-inname bepalen en zorgen dat je een calorietekort gaat creëren, want dat is noodzakelijk voor gewichtsverlies. Het is belangrijk om voldoende eiwitten te eten om je spiermassa te behouden, dus het protocol benadrukt ook het belang van een goede voeding.

Het is algemeen bekend dat krachttraining leidt tot spiermassa, maar de Droog Trainen Academie benadrukt het feit dat het enige tijd kost om deze resultaten te zien. Door een combinatie van minder calorieën en krachttraining, zul je niet alleen vet verliezen, maar ook spiermassa gaan opbouwen. Het doel van de Droog Trainen Academie is dan ook om jou te laten zien wat de sleutel tot succes is: een gezonde combinatie van voeding en krachttraining met een sterke wil om door te zetten en vol te houden.

De Droog Trainen Academie: voor wie geschikt, de te verwachten resultaten en wat zijn de kosten?

De Droog Trainen Academie: voor wie is het geschikt?

De Droog Trainen Academie en het protocol wat zij onderwijzen, is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun spiermassa te vergroten en overtollig gewicht te verliezen. Het programma is voor zowel mannen en vrouwen beschikbaar, met specifieke protocollen voor elke groep. Er is geen specifieke lichaamsbouw vereist om het programma te volgen, iedereen kan er aan mee doen!

Het is echter wel belangrijk om de juiste mentaliteit en inzet te hebben om het programma succesvol te volgen. Je moet bereid zijn om veranderingen aan te brengen in je voedingspatroon en regelmatig krachttraining te doen. Het is ook belangrijk om geduld te hebben, aangezien het enige tijd kost om resultaten te zien.

De Droog Trainen Academie is geschikt voor iedereen die serieus is over het verbeteren van zijn of haar fysieke conditie en bereid is om de nodige veranderingen aan te brengen in de huidige levensstijl. Als je vastberaden bent en bereid bent om hard te werken, zul je resultaten zien zoals hiernaast.

fitness woman

De Droog Trainen Academie: welke resultaten zijn er te verwachten?

Volgens de Droog Trainen Academie kun je met hun programma de volgende fysieke resultaten verwachten:

 • Afname van het vetpercentage: het programma is gericht op het verlagen van je vetpercentage, zodat je spieren beter zichtbaar worden en je een strakker lichaam krijgt.
 • Toename van spiermassa: het programma bevat krachttraining en voedingstips om spiermassa op te bouwen, wat je lichaam een strakkere en atletischere uitstraling geeft.
 • Verbeterde lichaamshouding: door de krachttraining en oefeningen die gericht zijn op het verbeteren van je houding, kun je een betere lichaamshouding ontwikkelen.
 • Meer energie: door de combinatie van krachttraining en gezonde voeding kun je meer energie krijgen en je fitter voelen.

Naast deze fysieke resultaten worden er ook mentale resultaten genoemd, zoals:

 • Meer zelfvertrouwen: door het werken aan je lichaam en het behalen van resultaten kun je meer zelfvertrouwen krijgen.
 • Discipline en doorzettingsvermogen: het programma vereist discipline en doorzettingsvermogen, wat je ook buiten de sportschool kunt toepassen.
 • Kennis en inzicht: het programma bevat informatie over voeding en training, wat je meer kennis en inzicht geeft over hoe je je lichaam in topvorm kunt krijgen.

Hoe snel je deze resultaten kunt verwachten hangt af van verschillende factoren, zoals je startniveau, je inzet, welke voeding je gebruikt en welke trainingsfrequentie. De Droog Trainen Academie geeft aan dat je binnen 12 weken zichtbare resultaten kunt bereiken. 

Wil jij er 12 weken vol voor gaan en ook zichtbare resultaten gaan boeken? Schrijf je dan ook in voor de Droog Trainen Academie en met het programma van Harry en Rinus gaat het jou ook lukken, net als de vele duizenden andere deelnemers die met succes het protocol hebben gevolgd.

 

droog trainen academie

De Droog Trainen Academie: Wat zijn de kosten?

Als je van plan bent om het Droog Trainen protocol te gaan volgen, dan ben je vast ook wel benieuwd naar de kosten, en wat je er dan voor krijgt. Om te beginnen, wat krijg je als je je aanmeld bij de Droog Trainen Academie?

Alles wat je nodig hebt in één simpel te volgen protocol, volgens de methode van Henry en Rinus:

 • De exacte methode die wij gebruiken om ons vetpercentage te verlagenhenry-en-rinus-droog-trainen
 • Inzicht in jouw dagelijkse calorieverbruik (voor jouw lichaam en levensstijl) 
 • Uitleg hoe wij ”diëten” (alles eten wat je lekker vindt en toch vet verliezen)
 • Uitleg over effectief trainen voor optimaal resultaat (krachttraining en cardio)
 • Onze exacte strategieën voor blijvend vetverlies (geen jojo effect meer)

Henry & Rinus hebben dit succesvolle protocol geschreven zodat jij 100% zelfstandig aan de slag kan gaan. Jij krijgt alle praktische en nuttige informatie die jij nodig hebt om mooie resultaat te bereiken.

Geen overbodig info. Gewoon een helder stappenplan met alle informatie over training, voeding en lifestyle waar jij gegarandeerd resultaat mee gaat bereiken.

De normale kosten voor het Droog Trainen Protocol bedragen € 292,00 euro, en dat is best een flink bedrag. Maar dit bedrag moet je niet zien als iets wat je weggooit, je moet het zien in investering in jezelf. Omdat Henry en Rinus het programma al zolang succesvol hebben kunnen verkopen, is er nu een mooie aanbieding waarbij je je kunt aanmelden voor het gereduceerde bedrag van € 67,00.  

Dat klinkt al een heel stuk vriendelijker en als je er goed over nadenkt, dan is het eigenlijk maar een hele kleine investering waarmee je geweldig lekker in je vel te komt te zitten! Maak gebruik van deze aanbieding via de gele knop hierboven.

Wat je er verder nog bij krijgt, als jij je aanmeldt bij de Droog Trainen Academie, vertel ik je hieronder.

omgaan met voeding

Onderdeel 1: Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies

Voeding is een essentieel onderdeel als het gaat om het verliezen van vet. Veel vrouwen slagen er niet in permanent vet te verliezen, simpelweg omdat ze de verkeerde dingen doen. Ze concentreren zich op de details en vergeten de basis, die 90% van het resultaat oplevert. Inzicht is de sleutel tot succes. Een voedingsplan afgestemd op jouw lichaam en behoeftes. 
Weten wat je mag en kan eten, terwijl je zoveel eet als je wilt, en toch resultaat blijft boeken. Daar gaat het om! Stap voor stap wordt je uitgelegd wat je moet doen om effectief vet te verliezen, wat je moet doen als je vetverlies stopt en hoe je dat vet er permanent af kunt houden.

krachttraining en cardio

Onderdeel 2: Hoe om te gaan met krachttraining en cardio

Lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel van afvallen. Het gaat om de juiste mix van krachttraining, cardio en activiteiten doen, om uiteindelijk resultaten te zien. Veel vrouwen maken de fout om te trainen voor spiergroei in plaats van vetverlies, wat kan leiden tot spierverlies tijdens het cutten. Middels dit e-boek leer je alles wat je moet weten over krachttraining om vet te verliezen, inclusief hoe je spieren kunt behouden terwijl je afvalt en hoe je cardio kunt gebruiken om gewicht te verliezen.

Onderdeel 3: Progressie meten en het plan bijstellen

Het verzamelen van data is een goede manier om te weten of je vooruitgang boekt. Willekeurig dingen doen in de hoop resultaten te krijgen, dat is niet de beste methode. Er wordt je precies uitgelegd hoe je van week tot week gegevens kunt verzamelen, zodat je weet of je op de goede weg bent. Daarnaast leer je wat je moet doen als het vetverlies niet op gang komt, of als je vetverlies stopt (wat vaak het geval is). Vooruitgang meten is weten. Jij wilt toch ook weten of je vooruitgang boekt?

Bonus 1: Handige Macrocalculator

De voedingscalculator helpt je bij het opstellen van je eigen voedingsplan. Het vertelt je hoeveel calorieën je nodig hebt en in welke verhoudingen je je macronutriënten, vetten, koolhydraten en eiwitten moet eten. Dit kun je zelf doen met de gratis app. Daarnaast leer je hoe jij zelf je eigen voedingsschema samen kunt stellen zodat je in de toekomst zelfstandig bent en nooit meer afhankelijk van ons of een ander.

Trainingsschema's

Bonus 2: Trainingsschema’s voor in de gym en thuis

Je wordt van trainingsschema’s voorzien die gebaseerd zijn op wetenschappelijke principes van progressive overload. Je traint drie weken lang drie keer per week volgens deze schema’s, en daarna train je nog drie weken vier keer per week. Het enige wat je hoeft te doen, is je concentreren op het trainen en je zult al snel resultaten zien. Daarnaast is er een trainingsschema voor thuis wat gebaseerd is op je lichaamsgewicht. Dit schema is ook gebaseerd op progressieve overload, dus je hoeft je nergens anders zorgen over te maken.

Zoals altijd zijn er positieve en ook een paar negatieve kenmerken te noemen, zo ook bij de Droog Trainen Academie, maar deze kunnen natuurlijk per persoon weer verschillen.

Positieve punten:

 1. Persoonlijke begeleiding en coaching van ervaren professionals: De Droog Trainen Academie biedt persoonlijke begeleiding en coaching van professionele trainers en diëtisten, waardoor deelnemers deskundig advies en ondersteuning krijgen bij het behalen van hun fitnessdoelen.
 2. Het programma biedt een uitgebreide aanpak die zich richt op zowel training als voeding: De Droog Trainen Academie biedt een holistische benadering van fitness en gezondheid door te focussen op zowel training als voeding. Hierdoor krijgen deelnemers de juiste kennis en vaardigheden om hun fysieke gezondheid te optimaliseren.
 3. De online community van de Droog Trainen Academie biedt ondersteuning en motivatie: Deelnemers krijgen toegang tot een online community van mede-gebruikers die ondersteuning, motivatie en inspiratie bieden tijdens hun fitnessreis.
 4. Het programma is flexibel en kan worden aangepast aan individuele behoeften en doelen: Het programma is aanpasbaar en biedt op maat gemaakte fitness- en voedingsplannen voor individuele deelnemers, waardoor deelnemers hun persoonlijke doelen kunnen bereiken.
 5. De Droog Trainen Academie biedt een geld-terug-garantie: Het programma biedt een 14-dagen geld-terug-garantie, waardoor deelnemers zonder risico kunnen deelnemen en hun geld terug kunnen krijgen als ze niet tevreden zijn.

Negatieve punten:

 1. Het programma kan als intensief worden ervaren: Het trainingsprogramma van de Droog Trainen Academie kan door sommige deelnemers misschien als te intensief worden ervaren, wat kan leiden tot fysieke vermoeidheid en spierpijn.
 2. Het programma focust voornamelijk op het uiterlijk en minder op gezondheid: Hoewel het programma zich richt op het verbeteren van de fysieke conditie van de deelnemers, kan de nadruk op het uiterlijk en het bereiken van een bepaald lichaamstype ten koste gaan van de gezondheid van deelnemers.
 3. Het programma vereist discipline en toewijding om succesvol te zijn: Deelnemers moeten bereid zijn om zich te houden aan de voorgestelde trainings- en voedingsplannen om resultaten te zien. Dit vereist discipline en toewijding, wat niet voor iedereen even gemakkelijk is.
 4. Niet iedereen behaalt dezelfde resultaten met het programma: Hoewel het programma kan werken voor sommige mensen, kunnen anderen mensen, andere resultaten behalen. Dit kan afhankelijk zijn van factoren zoals genetische aanleg, leeftijd en levensstijl.
 5. Het programma kan misschien niet geschikt zijn voor beginners: Het trainingsprogramma van de Droog Trainen Academie kan mogelijk te uitdagend zijn voor beginners of mensen die geen ervaring hebben met krachttraining. Dit kan mogelijk leiden tot blessures of moeite geven om het programma bij te houden.
 

Voor wie is de Droog Trainen Academie geschikt en voor wie niet?

Voor wie is de Droog Trainen Academie geschikt?

 • Mensen die al enige ervaring hebben met krachttraining en hun lichaamsvetpercentage willen verlagen om een gespierder lichaam te krijgen
 • Mensen die bereid zijn om hard te werken en zich te verbinden aan een intensief trainingsprogramma
 • Mensen die geïnteresseerd zijn in het leren van wetenschappelijk onderbouwde trainingsmethoden en voedingsstrategieën voor vetverlies
 • Mensen die op zoek zijn naar een gestructureerd en allesomvattend trainingsprogramma dat hen kan helpen hun doelen te bereiken

Voor wie is de Droog Trainen Academie niet geschikt?

 • Beginners in krachttraining die geen enkele ervaring hebben met gewichtheffen, en daar ook geen lol in hebben.
 • Mensen met beperkingen op het gebied van fysieke gezondheid of mobiliteit, omdat het programma best intensief is
 • Mensen die niet bereid zijn om hun levensstijl aan te passen om resultaten te behalen

Alternatieven voor de Droogtrainen Academie.

Er zijn eigenlijk geen gelijkwaardige trainingen en opleidingen die zo op droog trainen gericht zijn als de Droog Trainen Academie. Een drietal programma’s die voeding met training combineren zijn deze:

FIT.nl: een Nederlandse website die wetenschappelijk onderbouwde informatie biedt over voeding, training en gezondheid. 

Krachttraining.net: een Nederlandse website die gratis informatie biedt over krachttraining, voeding en supplementen. 

Personal Body Plan: een online coachingsprogramma dat zich richt op het bereiken van persoonlijke doelen op het gebied van training, voeding, slaap en mindset. 

Droog Trainen Academie Review 2024 – Conclusie

De Droog Trainen Academie hanteert een holistische benadering om deelnemers te helpen gewicht te verliezen. Wat betekent dat in de praktijk? In plaats van alleen te focussen op gewichtsverlies, integreert de Academie verschillende aspecten van iemands leven om zo een afgestemd plan te maken wat je zal helpen om je gestelde doel te bereiken.

De Droog Trainen Academie is van mening dat een gezonde levensstijl niet alleen draait om afvallen. Natuurlijk is afvallen een belangrijk onderdeel van het droog trainen, maar het gaat ook om je goed voelen, energiek zijn en een gelukkig leven leiden. Werken aan een gezonde levensstijl is de beste manier om gewichtsverlies te optimaliseren en daarnaast je algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

Is de Droog Trainen Academie betrouwbaar, en wat is in het algemeen de conclusie over de Droog Trainen Academy?

Mijn conclusie dat de Droog Trainen Academie een zeer betrouwbare organisatie is en een goed product aanbiedt, baseer ik niet op info vanaf een website, maar vanuit de reviews die ik lees op Facebook en Instagram. Daar zijn ervaringen te vinden en staan naar mijn idee de echte, relevante meningen en ervaringen van de gebruikers, en die zijn over het algemeen heel positief. En is er een keer een vraag of opmerking dan kunnen Rinus en Henry, beide heren met kennis en ervaring, je alles vertellen over het spiermassa protocol en het opbouwen van spiermassa.
Ze zijn heel toegankelijk en reageren snel. Tenslotte: de Droog Trainen Academie is een bedrijf, wat ook wel blijkt uit de website van Droog Trainen Academie, die staat voor wat ze zeggen: als jij bereidt bent om er vol voor te gaan, dan is slim trainen en het volgen van de programma’s van de Droog Trainen Academie een garantie voor het verlagen van het vetpercentage.

De Droog Trainen Academie biedt programma’s die gericht zijn op verandering op de lange termijn, in plaats van op snelle oplossingen. Zo is er speciaal voor vrouwen en speciaal voor mannen een apart programma: het Droog Trainen Protocol vrouwen en het Droog Trainen Protocol mannen. Door nieuwe gewoonten en hulpmiddelen te leren die je op de lange termijn vol kunt houden, kunnen deelnemers duurzame verandering bereiken.

Daarnaast biedt de Droog Trainen Academie een motiverende benadering van gewichtsverlies die deelnemers helpt een gezonde levensstijl te ontwikkelen die voor hen persoonlijk werkt. Hierdoor kunnen ze afvallen en hun algehele gezondheid, hun zelfvertrouwen, hun energie en houding verbeteren.

Het belangrijkste echter is je eigen motivatie. Door je op te geven voor de training ga je geen grammetje afvallen, je gaat pas echt kilo’s afvallen als je er echt goed gemotiveerd mee aan de slag gaat. En dat het programma dan echt z’n vruchten afwerpt, dan zie je op de Facebook pagina en op de Instagram pagina waar veel deelnemers hun succes delen. 

Ervaringen van deelnemers: wat zeggen mensen over de Droog Trainen Academie?

Enkele van de reacties heb ik hier onder gezet, zodat je een beetje een indruk hebt wat je als resultaat mag verwachten.

resultaat simone
resultaat elisa
resultaat Eline
resultaat rick
resultaat jens
resultaat dimi

Ervaringen met droog trainen: Rinus en Henry krijgen veel complimenten!

Wil je nog meer persoonlijke verhalen lezen en resultaten van deelnemers zien? Dat kan op deze pagina van de Droog Trainen Academie. 

Mijn persoonlijke mening? Juist doordat je zoveel echte resultaten ziet (geen photoshop) en zoveel positieve reacties leest, besef je dat het echt mogelijk is om daadwerkelijk af te kunnen vallen en een mooi lichaam te krijgen waar je trots op mag zijn. Natuurlijk gaat dat niet zonder slag of stoot, en die verhalen lees je ook in de Facebook group, maar uiteindelijk, soms na een korte periode, soms na een wat langer periode, gaat het resultaat opleveren. En dat is mooi om te zien en super motiverend!

Als je van één van de deelnemers persoonlijk wilt horen hoe ze er toe gekomen is om zich aan te melden bij de Droog Trainen Academie, wat het haar persoonlijk heeft gebracht en wat haar resultaten waren, bekijk dan de video die Eva heeft opgenomen.

Droog Trainen Academie: korting en aanmelden

Als je ook enthousiast bent geworden en er over nadenkt om je aan te gaan melden voor het volgen van het Droog Trainen Protocol van Henry en Rinus, dan ben je vast geïnteresseerd in korting voor de Droog Trainen Academie. 

Beginnen met droog trainen: nu voordelig starten met het droog trainen protocol

Zoals gezegd hebben de heren de prijs voor het volgen van de training behoorlijk omlaag gebracht en met de onderstaande link maak je gebruik van de op dit moment geldende kortingen. Zo betaal je nu 67 euro voor het programma. Dat is een eenmalig bedrag en verder zit je nergens aan vast, ook wel goed om te weten!

Wil je eerst nog wat meer informatie en zien wat Henry en Rinus te bieden hebben? Dan kun je ook geheel gratis eerst een cursus bij ze volgen. In deze cursus leggen ze je uit hoe ook jij je vetpercentage drastisch kunt verlagen terwijl je toch kunt blijven eten wat je lekker vind. Een mooie manier om vrijblijvend met ze kennis te maken en wat extra info te vergaren.

De producten van Droog Trainen Academie:

FAQ:

Tot slot nog een snelle recap in de vorm van een FAQ, als je snel het antwoord op de meest gestelde vragen wilt weten.

1 – Wat is de oorsprong van de Droog Trainen Academie?

De Droog Trainen Academie vond haar oorsprong in de gedeelde passie van Henry en Rinus voor fitness en gezondheid. Ze wilden een bron van betrouwbare en praktische informatie creëren om anderen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken zonder misleidende claims.

 

2 – Wie zijn Henry en Rinus, de oprichters van de Droog Trainen Academie?

Henry en Rinus, de oprichters van de Droog Trainen Academie, zijn fitnessexperts met jarenlange ervaring in de industrie. Ze delen hun kennis via de academie, waarbij ze betrouwbare en doelgerichte trainingsprotocollen bieden.


3 – Is deelname aan de Droogtrain Academie effectief voor mijn fitnessdoelen?

Deelname aan de Droog Trainen Academie is effectief voor uiteenlopende fitnessdoelen, of je nu spiermassa wilt opbouwen, vet wilt verliezen of je algehele gezondheid wilt verbeteren. De gestructureerde aanpak en ondersteuning helpen bij het behalen van duurzame resultaten.


4 – Voor wie is de Droog Trainen Academie bedoeld?

De Droog Trainen Academie is bedoeld voor mannen en vrouwen die serieus zijn over hun fitnessreis, ongeacht hun niveau. Of je nu beginner bent of ervaren sporter, de trainingsprotocollen en begeleiding zijn aanpasbaar aan je behoeften.


5 – Wat maakt de Droog Trainen Academie anders dan andere trainingsprogramma’s?

Wat de Droog Trainen Academie onderscheidt, is de focus op wetenschappelijk onderbouwde informatie en realistische benaderingen. Geen wondermiddelen, maar effectieve training en voedingsstrategieën die aansluiten bij individuele doelen.


6 – Wat zijn de belangrijkste voordelen van het Droog Trainen Protocol?

Het Droog Trainen Protocol biedt meerdere voordelen, waaronder gerichte trainingsschema’s, flexibele voedingsrichtlijnen en ondersteuning. Dit alles helpt bij het optimaliseren van lichaamssamenstelling en het behouden van spiermassa tijdens het afvallen.


7 – Hoe hebben Henry en Rinus hun kennis en expertise opgebouwd?

Henry en Rinus hebben hun expertise opgebouwd door jarenlange studie, praktijkervaring en bijscholing. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in fitness en passen deze kennis toe in de Droog Trainen Academie.


8 – Wat zijn de voornaamste voordelen van het Droog Trainen Protocol vrouwen?

Het Droog Trainen Protocol voor vrouwen biedt specifieke voordelen, zoals trainingen die zijn afgestemd op de vrouwelijke fysiologie en voedingsrichtlijnen die rekening houden met hormonale schommelingen.

9 – Is er ondersteuning beschikbaar voor deelnemers tijdens hun traject bij de Droog Trainen Academie?

Ja, deelnemers aan de Droog Trainen Academie krijgen toegang tot ondersteuning via online communities en begeleiding bij hun vragen en uitdagingen tijdens hun traject.

10 – Wanneer is het juiste moment om te beginnen met de Droog Trainen Academie?

Het juiste moment om met de Droog Trainen Academie te beginnen is wanneer je vastbesloten bent om je fitnessdoelen te bereiken. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, de academie biedt tools en begeleiding om effectief aan de slag te gaan. Dus waar wacht je op?!