Britt van Harte

Blogger

britt

Ervaring

2015 - nu

Freelance journalist

Ik schrijf blogs voor mijn eigen websites maar ook in opdracht van andere schrijf ik regelmatig gast-blogs. Mijn blogs gaan over reizen, fotografie en over afvallen. Onderwerpen welke mijn grootste interesse hebben.

2013 - 2015

Journalist regionaal nieuwsblad

Onzettend leuk om twee jaar de kneepjes van het vak te leren op een hele drukke redactie, maar daarna wilde ik graag als zelfstandige verder en nog meer bezig zijn met schrijven.

2008 - 2012

Hogeschool Journalistiek

Mijn diploma behaald aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek. Ontzettend leuke opleiding met vakgerichte docenten. Met als extra cursussen Foodjournalistiek en Reisjournalistiek.

Over mij

Mijn naam is Britt van Harte, ik woon in het mooie Eindhoven en lezen en schrijven is echt mijn ding. Ik vind het heerlijk om bepaalde onderwerpen uit te diepen en zo tot een mooi eigen verhaal te kunnen komen. Daarnaast zit ik heel vaak op Youtube, want daar valt ook zoveel mee te leren, en leergierig als ik ben, ik wil altijd weer iets nieuws leren en het me eigen maken.

Hobbies

Wandelen in de natuur.

Sporten buiten of in eigen gym.

Reizen, het liefts naar Middelandse Zee eilanden.

Fotograferen, op reis of tijdens het wandelen.

Bloggen over afvallen en diëten.

Lezen en studeren, met name over afvallen maar ook over vormgeving, website ontwerp. Motiverende biografieën lees ik ook graag.

Skills

Canva 80%
WordPress 61%
Photoshop 71%
Elementor 85%
ChatGPT 90%

Contact