Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu 2023

Verbrand Snel 7 KG Overtollig Buikvet Zonder Honger Te Hebben

Als je nu start met de Koolhydraatarm 30 dagen menu, heb je binnen 30 dagen een platte buik!

Je leest het goed, het programma van BGreat (de samenstellers van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu)  beloofd je binnen 30 dagen een platte buik. Kun je je voorstellen hoe dat je leven gaat veranderen? Stel je voor hoe het voelt ..

 • Als je met een goed gevoel de deur uit gaat omdat je slanker bent
 • Als je voor altijd de frustratie van al die niet werkende dieetboeken achter je kunt laten
 • Als het je nu wél lukt om moeiteloos kilo’s af te vallen
 • Als je nooit meer te maken krijgt met het jojo-effect of honger hoeft te lijden
 • Als binnenkort vrienden, kennissen en familie verbaasd zijn van jouw gezonde en slanke lichaam
 • Als je samen met je gezin kan genieten van de heerlijke recepten waarmee je ook nog eens vet verbrand.

Het mooie is dat BGreat overtuigd is van de kwaliteit van het programma en dat ze zelfs een “niet-goed – geld-terug” policy hebben: mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook, besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is, dan krijg je 100% van je geld terug. Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje sturen. Je krijgt als het ware 30 dagen de tijd om Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu te gebruiken en uit te proberen!

Buikvet verliezen

De leukste manier om binnen een korte tijd buikvet te verliezen, is met het Koolhydraatarm 30 dagen menu. Je kunt er zo’n 7 kilo mee af vallen binnen een maand. Misschien heb je al diverse diëten geprobeerd en ben je tot de conclusie gekomen dat ze niet echt de gewenste resultaten opleveren, of dat het gewoon helemaal niet leuk is om zo’n dieet te volgen omdat de recepten niet lekker zijn, de ingrediënten je niet liggen, of dat je veel tijd kwijt bent met het voorbereiden van de maaltijden. Dat dit anders is bij het 30 dagen programma van BGreat laat ik je hieronder zien:

Binnen 3 dagen:

 • Opgeblazen buik neemt af
 • Vetophoping verdwijnt
 • Elke dag dubbele energie
 • Een veel betere nachtrust
 • Je krijgt al echt lol in afvallen

Na 7 dagen:

 • Betere ademhaling en meer zuurstof
 • Je bent al minstens 3 kilo afgevallen
 • Zichtbaar een stralende mooie huid
 • Gewrichten en  spieren worden soepeler
 • Je geniet weer van jezelf en staalt het uit!

Na 21 dagen:

 • Je bent minstens 7 kilo buikvet en vet rondom armen, benen en billen kwijtgeraakt
 • Je voelt je prachtig en aantrekkelijk
 • Geen jojo-effect
 • Je krijgt volop complimenten over je figuur

De 2023 versie van het e-boook Koolhydraatarm 30 dagen menu 

Moeiteloos afvallen

Moeiteloos afvallen, dat is waar het om draait bij het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu. Gebaseerd op onderzoeken en diverse wetenschappelijke studies, is een menu samen gesteld waarmee je binnen dertig dagen 7 kilo gaat afvallen. Dat zijn heel wat kilo’s binnen een korte tijd. Waarmee wordt dit snelle resultaat behaald?

Het menu is zo samengesteld dat je vanaf dag 1 begint met vetverbranden. Vet wat rondom je armen zit, je benen en je billen, maar met name ook rondom je buik. Dus terwijl jij lekker kunt genieten van diverse gerechten die je met 15 minuten op tafel hebt staan, val je daarbij nog af ook! Dat is toch een ideale combi?!

Omdat de gerechten niet bestaan uit allerlei vreemde en dure ingrediënten, kun je er gewoon met het hele gezin aan mee doen. Iedereen zal de gerechten lusten die in dit boek zijn terug te vinden. Daarnaast krijg je er tijdelijk 5 gratis bonussen bij: een e-book met Pasta & Pizza recepten, boodschappenlijstjes voor 4 weken boodschappen, 21 heerlijke soepgerechten, het e-book Afslank Kluis Geheimen en als laatste Happy Hour Coctail recepten.

Voordat je met dit menu gaat starten heb je misschien nog wel wat vragen. Bijvoorbeeld:

Gaat dat afvallen echt zo gemakkelijk en kan zelfs ik hiermee 7 kilo afvallen?

 • Dat kan inderdaad; de unieke recepten bevatten slimme ingrediënten waar je niet van aan komt. Je raakt er wel snel door verzadigd zonder een opgeblazen gevoel. 

Heeft het bij andere vrouwen ook gewerkt, of wordt er net gestart met dit programma?

 • Het programma werkt zeker want er zijn al meer dan 70.000 vrouwen die er al met succes gebruik van hebben gemaakt. Je bent dus echt niet de eerste die er gebruik van maakt. De succesverhalen die je op de website van BGreat kunt lezen getuigen daarvan.

Ik ben niet echt een keukenprinses, is zo’n boekje met menu’s dan wel wat voor mij?

 • De maker van het boekje en van alle recepten (Timo Breemen) geeft aan dat “als je een boterham kunt smeren, dat je dan ook de uitgeschreven recepten kunt maken”. De recepten werken volgens eenvoudige, makkelijk te volgen stappen, zodat het overzichtelijk en duidelijk is wat je moet doen tijdens de bereiding.

Als er na verloop van tijd nieuwe weekmenu’s uitkomen, heb ik daar an ook toegang tot?

 • Je houdt levenslang toegang tot het koolhydraatarm 30 dagen menu INCLUSIEF alle toekomstige nieuwe weekmenu’s. Zo heb je altijd toegang tot de allerlekkerste koolhydraatarme gerechten.

Kun je me een voorbeeld geven wat ik aan menu’s kan verwachten? En als is die niet lekker vindt … krijg ik dan mijn geld terug?

 • Er is eigenlijk nog niemand geweest die de menu’s niet lekker vond. De menu’s zijn ook juist zo samengesteld dat iedereen ze lekker vindt, of je nu jong bent of oud, man of vrouw, dat maakt allemaal niet uit. Als voorbeeld kun je in de menu’s terugvinden: warme ovenschotel met gehakt, een lekker stoofpotje, een koolhydraatarme pasta, knapperige pizza, taco schelpen met gehakt, krokant gebakken bacon met honing mosterdsaus als tussendoortje en een koolhydraatarme chocolade toetje met slagroom topping. 
  Lust je het echt niet, wat natuurlijk kan, of behaal je echt geen resultaten met dit 30 dagen menu, dan kun je je geld weer terugvragen.
 • Ben je op dit moment niet tevreden over je figuur en ben je het zat om elke keer te moeten lijnen, honger hebben, of dat een afvalpoging weer niet gelukt is?
 • Maak je je zorgen dat je door de jaren heen alleen maar blijft aankomen? 
 • Heb je op dit moment last van te veel buikvet? Wat je maar niet kunt kwijtraken?

Lees dan hieronder hoe het Koolhydraatarm Menu 30 dagen werkt, en wat de voordelen er van zijn!

OVERHEERLIJKE WEEKMENU’S

Weekmenu’s met overheerlijke maaltijden en tussendoortjes – inclusief boodschappenlijstjes

HANDIG IN GEBRUIK 

Je hoeft zelf niets uit te gaan zoeken en je gaat direct vet verbranden met de weekmenu’s.

BUIKVET VERBRANDEN 

Op een makkelijke manier tot wel 7 KG overtollig buikvet verliezen.

Bespaart je een hoop geld

De weekmenu’s zijn heel goedkoop en ideaal als je weinig tijd hebt.

SNELLE RECEPTEN 

De heerlijke recepten zijn makkelijk om te maken en binnen een paar minuten klaar.

GESCHIKT VOOR IEDEREEN

Of je nu alleen bent of een gezin hebt, iedereen kan mee eten.

Het volgen van het dieet

Je hebt misschien wel eens eerder een dieet gevolgd en vraagt je nu af in hoeverre het Koolhydraatarme 30 dagen menu anders is dan alle andere oplossingen. Het antwoord daarop is simpel, maar heel doeltreffend:

 • Je hebt maar liefst 6 eetmomenten per dag
 • Je blijft genieten van een lekkere boterham
 • Je blijft ook nog steeds genieten van heerlijke pasta’s, pizza’s en zelfs frietjes en snacks
 • Alle gerechten zijn makkelijk om te maken en binnen 15 minuten op tafel
 • Met het 30 dagen menu verlies je 5 tot 10 kilo, en als je doorzet zelfs op termijn 15 of zelfs meer dan 20 Kilo hardnekkig vet zonder te sporten en zonder honger te hebben! 

De maker van het Koolhydraatarme 30 Dagen Menu is Timo Breemen. Via zijn website BGreat.nl geeft hij dagelijks het beste advies omtrent voeding, sport en mindset. Hij heeft een passie voor het menselijk lichaam en gezonde voeding. In 2012 heeft hij zijn studie Voeding en Diëtetiek afgerond en sindsdien is Timo druk bezig met onderzoek en het schrijven van teksten die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek.

Het Koolhydraatarme 30 Dagen Menu is hier een uitvloeisel van en hiermee heeft hij al duizenden mensen kunnen helpen die graag wat wilden afvallen en beter in hun vel wilden zitten. Ben jij ook op zoek naar een leuke, enthousiaste manier waarmee je snel kunt afvallen? Neem dan eens een kijkje op de website van Timo. Via onderstaande link krijg je 70% korting op het Koolhydraatarme 30 Dagen Menu!

Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Val zo'n 7 kilo af in een maand tijd met behulp van deze met zorg samengestelde en wetenschappelijk onderbouwde recepten.

Meer Info BGreat.nl en link met 70% korting.