Je hebt vast wel eens gehoord van een Keto dieet, maar wat is het nou precies? Hier in het kort waar een keto dieet voor staat:

Het Keto dieet is een koolhydraatarm en vetrijk dieet. Om positieve resultaten te behalen, dient dit dieet zeer weinig koolhydraten bevatten, veel voedingsvet en een matige hoeveelheid eiwitten. Deze vermindering van koolhydraten brengt jouw lichaam in een metabolische toestand die ketose wordt genoemd. Wanneer dit gebeurt, wordt jouw lichaam ongelooflijk efficiënt in het verbranden van vet voor energie. Het Keto dieet kan aanzienlijke verlagingen van de bloedsuikerspiegel en insulinespiegels veroorzaken en uitermate goed helpen bij het afvallen. Het Keto plan kan dus ook jou helpen om op gewicht te komen!

Voordelen van het Keto dieet:

 • Gewichtsverlies
 • Verlaagde bloeddruk
 • Langzamer verouderingsproces
 • Verbeterde slaap en humeur
 • Verhoogde energie-efficiëntie
keto plan

Vragen rondom het Keto dieet

Rond Keto en het Keto dieet spelen vele vragen. Hoe kun je met Keto beginnen en is een Keto dieet wel gezond? Maar ook: wat mag je wel en wat mag je niet eten bij een Keto dieet? Andere vragen gaan over wat je tijdens de eetmomenten gedurende de dag mag eten. Bijvoorbeeld: wat is een Keto ontbijt of een Keto lunch?  Mag ik ook brood eten bij ontbijt of lunch? En wat voor Keto recepten kun je gebruiken als je ‘s avonds een lekker, verantwoord Keto diner wil maken

Misschien zit jij ook wel met deze vragen over het Keto dieet en wil je graag alles over Keto weten en hoe je met Keto af kunt vallen. Want dat is natuurlijk in eerste instantie de bedoeling: dat je door middel van dit dieet kilo’s gaat verliezen, op een mooi gewicht uitkomt, en dan dit gewicht vast kunt gaan houden.

Nutrifoodz: de juiste keuze voor jezelf en je omgeving

Bij Nutrifoodz weten ze dat ook dat er veel vragen rondom Keto zijn, en daarom hebben ze een hele informatieve quiz opgezet waarin je aan de hand van enkele vragen een persoonlijk, uitgewerkt plan krijgt gepresenteerd. En dat geheel gratis!

Ik vertel je zo nog even wat meer over de quiz, maar eerst wil ik je nog even wat vertellen over Nutrifoodz. Het doel van Nutrifoodz is om altijd producten te leveren met maximale voedingswaarde en minimale impact op het klimaat en de dieren. Omdat ik geheel achter deze doelstelling sta, wil ik je hier dan ook graag op attent maken.

Daarnaast kijken ze bij Nutrifoodz voortdurend naar het verbeteren van hun verpakkingen om ook hier maximale impact te maken voor het produceren van zo min mogelijk afval en plastic. Ze willen de voedselindustrie eerlijker te maken door volledig transparant te zijn in alles wat ze doen. Zo willen ze bewustwording creëren door mensen de juiste informatie te verschaffen over voeding. Daarnaast willen ze mensen inspireren om plantaardig te eten om zo de juiste keuze voor zichzelf en hun omgeving te maken. Deze idealen zie je lang niet bij elke producent terug, dus ik vond het wel zinvol om hier nog even extra aandacht aan te besteden.

De werkwijze van Nutrifoodz

Bij Nutrifoodz geloven ze in een evenwichtige manier om af te vallen en de kilo’s er af te houden… Ze weten dat de meeste diëten of programma’s voor gewichtsverlies niet werken. Je hebt ze wellicht al eens geprobeerd in het verleden, maar ze zijn gewoonweg te moeilijk om te (blijven) volgen.

Enorme food cravings, vrienden die je bezoeken met een fles wijn, die versgebakken cheesecake … Alles heeft invloed op je doel en als je dieet niet gemakkelijk te volgen is, zul je je resultaten niet bereiken.

Geef jezelf niet de schuld. Het is erg moeilijk. Daarom werken de voedingsdeskundigen en personal coaches van Nutrifoodz de klok rond om de meest gepersonaliseerde plannen en supplementen te maken waar je van houdt. Kijk bijvoorbeeld maar eens wat ze hebben samengesteld om op een verantwoorde wijze Keto brood en pasta te eten.

Bij Nutrifoodz willen ze er zeker van zijn dat het een deel van je leven wordt. Ze veranderen niet je gewoontes, ze helpen je om ze te verbeteren. Probeer het en het team van Nutrifoodz garandeert dat je tevreden zult zijn, dat je geïnspireerd bent geraakt door de diverse Keto recepten en dat het ook jouw ervaring zal zijn dat Keto echt jouw leven kan veranderen.

Dan nu naar de Nutrifoodz – Jouw Keto Plan quiz. Wat is het en wat kun jij er mee?

Het meedoen aan de quiz is heel eenvoudig en geheel gratis, maar met de door jou gegeven antwoorden op 9 vragen kan al wel een persoonlijk Keto Plan worden opgesteld. De vragen die voorbij komen zijn:

 • Wat is je geslacht?
 • Hoe bekend ben je met het Keto dieet?
 • Hoeveel tijd heb je voor het bereiden van een maaltijd?
 • Welke producten vind je lekker om te eten?
 • Welke producten voeg je graag toe aan een maaltijd?
 • Hoe lichamelijk actief ben je?
 • Hoe gemotiveerd ben je om af te vallen?
 • Heb je last van lichamelijke klachten?
 • Wat zijn je leeftijd, lengte en gewicht?

Aan de hand van deze antwoorden wordt een persoonlijk plan samengesteld:

Je ziet de BMI meting terug in het overzicht, de dagelijks geadviseerde calorie inname, je waterhuishouding en de dagelijks geadviseerde activiteiten.

Daarnaast zie je een gewichtsverloop met daarbij aangegeven hoeveel kilo je in de eerste week al af kunt vallen.

Lijkt het je leuk om ook voor jezelf zo’n plan te laten uitrekenen, doe dan mee met de quiz en zie hoeveel kilo jij de eerste week, en de weken er na kunt afvallen, net zolang totdat je doel is bereikt. De resultaten worden gratis met je gedeeld en zijn gelijk inzichtelijk.

Wil jij ook ontdekken hoeveel jij kan afvallen met het Keto Plan? Doe dan de Keto Quiz en ontvang je persoonlijke plan in je mailbox.