Het Anti-Buikvet programma

Die vervelende Corona kilo’s, je wilt er van af! Ik heb het van veel mensen gehoord dat ze in een jaar tijd toch 5 tot 10 kilo zijn aangekomen. De kilo’s kwamen er aan door tegenslagen, frustraties en allerlei obstakels. Buiten de deur gaan werd afgeraden dus zaten we een groot deel van de dag binnen. Thuis aan het werk, of thuis zonder werk. Al met al een vervelende periode met als extra vervelende bijkomstigheid: een wat dikkere buik als gevolg van teveel buikvet.

De oorzaak van de toename van het buikvet.

Tijdens deze periode was het ook lastig om positief te blijven, goede keuzes te maken en goed voor jezelf te zorgen. Die motivatie viel een beetje weg, want ja, je hoefde toch de deur niet meer uit.  En wat eerder een actief uitje was, werd gewoon met z’n alle voor de buis met een drankje en veel hapjes. De zwembroek hoefde je ook niet te passen om te zien of je hem nog wel aan kon, want op vakantie gaan was er ook niet bij. Al met al verslapte de motivatie om je lichaam goed “in shape” te houden, met als gevolg dat je nu meer buikvet hebt dan je eigenlijk zou willen.. Maar hoe ga je daar weer vanaf komen?

Hoe kom ik van buikvet af? Is buikvet te verbranden?

Er is zeker een manier om van overtollig buikvet af te raken. In mijn blog heb ik er een uitgebreid artikel over geschreven waarin ik aan de hand van 10 stappen uitleg hoe je buikvet kunt verbranden. Het maakt niet uit of je een man of vrouw bent, buikvet verliezen gebeurd op dezelfde manier voor man als vrouw. Wel is het belangrijk om de oorzaak van die bolle buik te weten, want waardoor krijg je buikvet en waardoor zit je broek zo strak de laatste tijd?

Buikvet er bij krijgen gaat ongemerkt over een langere periode. Je eet minder goed, of minder gevarieerd, je zou eigenlijk wat meer moeten bewegen gedurende de dag en je hebt niet altijd tijd om rustig te eten. Als je daarnaast ook nog eens slecht kunt slapen en last van stress hebt, dan tellen al die factoren bij elkaar op met als resultaat een vetophoping rondom je buik, oftewel een bolle buik of een “zwembandje”.

Waarom is een “zwembandje” niet goed voor je?

Het vet dat zich tussen de organen, in de buikholte ophoopt, dat kan schadelijk zijn voor je gezondheid. Naast dat het er natuurlijk minder mooi uitziet, zo’n bolle buik, de hoofd motivatie zou moeten zijn dat je er wat aan moet doen om je gezondheid te verbeteren. Vet in de buikholte beschermt de organen, dus dat is prima. Maar als er teveel vet zit, dan gaat dat bijvoorbeeld je lever in. Daarnaast wordt er door dit overtollige vet ook hormonen en eiwitten geproduceerd. Dit kan vervelende gevolgen hebben voor de gezondheid. 

Wil je voor jezelf nagaan of je buik te dik is, meet dan de omvang van je buik. Voor mannen mag die maximaal 102cm zijn, voor vrouwen 88cm. Hoe meer centimeters, hoe groter de risico’s.

Hoe kom je dan van die bolle buik af en hoe ga je dat buikvet verliezen? Het antwoord lijkt eenvoudig: gewoon meer gaan bewegen en gezonder gaan eten. En dat is zeker een belangrijk onderdeel om dat buikvet te verminderen. Want als je het zelf op een natuurlijke manier kunt verminderen, dan is dat natuurlijk altijd beter dan dat je naar een kliniek moet om daar je buikvet te laten verwijderen door middel van cryolipolyse (het verliezen van lichaamsvet door het bevriezen van vetcellen). 

Bij sommige mensen lukt het om in twee weken weer wat buikvet kwijt te raken, maar de realiteit is dat het vaak wat langer duurt, want buikvet gaat maar moeilijk weg. Wist je dat overmatig alcohol gebruik en voor vrouwen die in de overgang raken, dat ook voor een bollere buik kan zorgen? Maar ook al ben je begonnen met flink actief te zijn, te gaan wandelen, te gaan fietsen of te gaan hardlopen, of ben je begonnen met oefeningen om buikvet te verbranden, toch krijg je dat buikje niet echt weg. Wat kun je dan nog doen?

Anti-Buikvet programma

Wil je echt van je buikvet af en ben je in staat om ook echt de knop om te gaan zetten, lees dan hoe het programma van Ant-Buikvet je hiermee kan helpen. Bij dit programma leer je in 8 lessen hoe je dit overtollige buikvet kunt aanpakken. Want kiezen voor gezelligheid en gemak zorgt er voor dat je steeds die snack-trek blijft houden. Daar moet je dus vanaf te zien geraken.

Het is van belang dat je gaat kiezen voor balans. Balans brengt je gezondheid en energie, maar balans is ook een kwestie van dagelijkse keuzes maken in beweging, in rust en in voeding. Het brengt je een leven zonder medicijnen en je zult merken dat je veel minder futloos bent als je van je buikvet begint af te raken.

buikvet

Geef dus geen geld meer uit aan Thuisbezorgd.nl maar investeer in een gezonde leefstijl waardoor je de hele dag meer energie hebt, minder trek in suikers hebt en bewegen ook niet vervelend is.
De mensen in je omgeving zullen het ook gaan ervaren: als je beter slaapt, goed in je vel zit, van dat buikje bent verlost, dan ben je een veel leuker mens! Je hebt meer geduld voor je partner en voor je kinderen en je gaat zelfs meer tijd aan je hobby’s besteden.

De Anti-Buikvet coach: Iris van Westering

Iris is de coach die jou in 8 lessen gaat helpen met het verliezen van je overtollige buikvet, zodat je dat zwembandje kwijt raakt en je weer lekker in je vel komt te zitten. Naast persoonlijke begeleiding, adviseert Iris ook collega coaches en sportscholen. Want uit haar eigen ervaring als docent sportopleiding weet ze dat 80% van de deelnemers op de sportschool eigenlijk helemaal niet zo graag sporten.

Met haar persoonlijke begeleiding zijn er geen jaren in de sportschool nodig om van het buikje af te raken. Iris gebruikt daarbij een bewezen formule, die ze al bij vele honderden klanten met succes mocht inzetten: het vinden van balans tussen bewegen, rust en een gezonde lifestyle. Hoe dat traject in 8 lessen wordt uitgewerkt, en dat je hiermee echt van dat buikvet gaat afkomen, vertel ik je hieronder.

In het kort waar het Anti-Buikvet programma om draait.

Wat ga je leren tijdens het Anti-Buikvet programma?

LES 1: BUIKVET

Hoe kom je aan dat buikvet, maar nog belangrijker: hoe raak je er vanaf! Je leert dat buikvet niet jouw schuld is, maar dat er wel wat aan gedaan moet worden,

LES 2: DE GOUDEN DRIEHOEK

Rust, voeding en bewegen is de gouden driehoek. Deze zorgen er met name voor dat je de hoeveelheid buikvet kunt aanpakken.

LES 3: WEES JE SNACKTREK DE BAAS

Van snacktrek moet je af, dus in deze les alles over het maken van betere voedingskeuzes.

LES 4: DE MAGISCHE 7 VOOR BEWEGING

7 voordelen voor je gezondheid en 7 tips om mee aan de slag te gaan. Super effectief!

LES 5: VET KOUD

Een super simpele challenge (maar 1 minuut per dag) waarmee je per jaar een flink aantal kilo’s vet kan kwijtraken.

LES 6: SLAAPVERWEKKEND MAKKELIJK

Niet te geloven, maar een goede nachtrust bepaald de mate van je buikvet! Uitgerust wakker worden = minder buikvet.

LES 7: ANTI-STRESS = ANTI-BUIKVET

Je ontdekt het natuurlijke medicijn tegen stress, wat er voor zorgt dat je direct meer energie krijgt en minder buikvet.

LES 8: BEWEGEN, RUST, GEZONDE LIFESTYLE

Alles komt samen in de laatste les. Je weet nu wat je wilt, je weet koers te houden en je hebt een plan voor het opbouwen van je gezondheid.

Tijd voor een betere weg!

Een ongezonde levensstijl leidt tot buikvet. Dit kan allerlei vervelende gevolgen hebben: diabetes type 2, hart- en vaatziekte, obesitas en kanker. Het is tijd voor een betere weg. Een gezonde leefstijl en positieve gedachten. Anti-buikvet dus.

Wil jij kleine aanpassingen doen in beweging, voeding en rust? Dan vermijd je de vervelende gevolgen van buikvet. En je slaat de juiste weg in naar meer fitheid en energie.

Voor wie is het Ant-Buikvet programma?

Je vraagt je misschien af of dit programma ook geschikt is voor jou. Een paar voorbeeldjes.

  • Ben je een man van 40+ en wil je zonder moeite binnen no-time een six-pack? => dit programma is niks voor jou.

Ik zal je uitleggen waarom je niet de moeite moet nemen om te investeren in het Anti-Buikvet programma. Je moet je namelijk twee dingen realiseren: de training is kort en to the point, maar de vervolgstappen die je moet maken om resultaat te boeken, die moet je toch echt zelf doen. Daarnaast zitten er natuurlijk veel tips in het programma die je meteen kunt toepassen. Voeg deze aan je gewoontes toe en je krijgt een optimaal resultaat. Maar het je aanwaaien .. zo werkt het niet.

Wil je echt veranderen en er echt tijd en moeite in stoppen? Wil je meer energie in een fitter lijf, meer grip op je nachtrust, barsten van het zelfvertrouwen en daarmee een voorbeeld zijn voor je kinderen en je directe omgeving? Ga dan alle smoesjes uit de weg want dan is het Anti-Buikvet programma op je buik geschreven!

  • Ben je een vrouw van 40+ en wil je je leefstijl veranderen? Dan is dit programma prima geschikt voor jou.

Hoewel er natuurlijk verschil lis tussen mannen en vrouwen, de hormooncyclus van een man is 1 dag en van een vrouw zo’n 28 dagen, is het programma uitermate geschikt voor zowel mannen als vrouwen die gezond willen leven. Je kunt samen met je partner het programma volgen en je pikt er gewoon uit wat voor jou van toepassing is. Dit kan bij een vrouw dus anders zijn dan bij een man.

  • Ben je een man van 40+ die zegt: “ik beweeg al veel en eet gezond, dit is niks voor mij”? Dan is dit toch een prima programma voor je!

Gezond eten en bewegen zijn 2 belangrijke pijlers van de gouden driehoek. Er is er dus nog één pijler, namelijk: rust. Dit bestaat uit het optimaliseren van slaap, stress verlagen en kortdurende stress juist op zoeken. In deze cursus worden verschillende inzichten gegeven over rust en vooral ook de beste tips gedeeld die je in het dagelijkse leven kunt toepassen.

Heb je de modules doorgenomen, de opdrachten uitgevoerd, toegepast in je leven en ben je niet onder de indruk van de resultaten? Stuur binnen 30 dagen een mailtje en je krijgt je geld terug.

Zo kun jij zonder risico ontdekken wat het Anti-buikvet programma voor je kan betekenen.

Verminderbuikvet.nl staat voor de inhoud en kwaliteit van het programma. Als je kijkt wat je krijgt voor je inleg, dan zul je niets anders kunnen concluderen dat dit een geweldig aanbod, en een geweldige kans is!  

Het advies is dan ook: Stop met uitstellen. Stop met afwachten. Doorbreek je gewoontes. En verlies je buikvet!

anti-buikvet

Ik wil meer weten over hoe ik buikvet kan verliezen

Het Anti-Buikvet programma kun je 100% risicoloos aanschaffen. Via de onderstaande kortingslink kun je het Anti-Buikvet programma aanschaffen voor € 100,00. En dat is een flinke korting want normaliter kost het programma € 500,00. Bevalt het je niet, heb je geen resultaten binnen 30 dagen, dan stort Iris dit bedrag weer naar je terug, zodat jij zonder risico kunt ontdekken wat het Anti-Buikvet programma voor je kan betekenen.

Ik Wil Van Mijn Buikvet Af!Liever vandaag dan morgen!