De Ovenschotel Bijbel

Slank & Fit blijven tijdens de herfst en winter periode!

Als ik op de pagina kijk van de Ovenschotel Bijbel, dan staan daar gelijk een aantal vragen die de aandacht trekken:

 • Wil jij graag weer een strakke buik?
 • Wil jij graag weer een gezonde huid?
 • Wil jij graag weer een fit en energieke uitstraling?
 • Wil jij graag een methode die werkt?

Ik dacht dat het e-book De Ovenschotel Bijbel over lekkere koolhydraatarme recepten ging, maar blijkbaar gaat het om meer dan alleen de recepten en zit er een plan achter waardoor de recepten en het volgen daarvan, een bepaalde uitwerking hebben: een strakkere buik, met gezondere huid en een energieke uitstraling. Dat zijn zaken die natuurlijk aanspreken en al helemaal als er bij staat: een methode die echt werkt!

De Ovenschotel Bijbel. Wat kun je in mijn artikel er over lezen?

 1. Gezonde levensstijl: Het artikel benadruk ik het belang van een gezonde levensstijl, waarbij koolhydraatarme voeding een centrale rol speelt. Door koolhydraatarm te eten, wordt namelijk niet alleen gewichtsverlies bevorderd, maar ook een gezondere huid, meer energie en een strakkere buik.

 2. Variatie en stabiliteit: De Ovenschotel Bijbel biedt een breed scala aan koolhydraatarme recepten, waardoor er voldoende variatie is om gedurende lange tijd te genieten van gezonde maaltijden. Het belang van stabiliteit in het voedingspatroon wordt benadrukt om het jo-jo effect te voorkomen.

 3. Volledig pakket: Naast het e-book met recepten biedt de Ovenschotel Bijbel een compleet pakket aan, inclusief bonus e-books met aanvullende recepten, boodschappenlijstjes, weekmenu’s, en zelfs thuis trainingsschema’s. Dit pakket wordt tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden en komt met een geld terug garantie, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde levensstijl.

De Ovenschotel Bijbel werkwijze

Om die strakkere buik en een gezonde huid te krijgen, daar moet dan wel een bepaalde werkwijze, een bepaald plan achter zitten. En dat is zo bij deze Ovenschotel Bijbel. Want alle gerechten die in dit e-book zijn uitgewerkt, zijn koolhydraatarm. Zo zitten er per gerecht maximaal 100 gram koolhydraten in. Aan de andere kant zitten er in de gerechten wel de benodigde eiwitten en de gezonde vetten die je nodig hebt voor een gezond voedingspatroon. Door koolhydraatarm te eten, ga je op den duur afvallen, zo simpel is dat. Maar de “bottleneck” zit hem hier in dat je na het afvallen weer stopt met het aangepaste voedingspatroon, en dat je weer aan gaat komen. Het welbekende jo-jo effect.

Om niet in dit jo-jo effect te belanden, en weer kilo’s aan te gaan komen, is het belangrijk dat je het hele jaar door een gezond voedingspatroon hanteert. Zo kun je in de zomer lekkere koolhydraatarme recepten maken met behulp van de Zomerslank recepten, kun je inspiratie opdoen vanuit de Afslank Receptenbijbel. Maar in de winter eet je waarschijnlijk wat anders dan in de zomer en eet je wat meer ovenschotels. Zoals een gehaktschotel met bloemkool of een Italiaanse ovenschotel met courgette. En ook bij deze gerechten is het dus van belang dat je je gezonde voedingspatroon, wat je in de rest van het jaar ook al volgt met andere recepten, ook in de winter doorzet. 

En dat is precies de insteek van de Ovenschotel Bijbel. Je kunt er heerlijke ovenschotels mee maken die koolhydraatarm zijn. De koolhydraten blijven onder de 100 gram en de hoeveelheid gezonde vetten en eiwitten, die varieert per gerecht. Maar dat is geen probleem zolang de koolhydraten maar onder de 100 gram blijven. Dit stabiliseert namelijk de bloedsuikerspiegel en zorgt er voor dat je lichaam weer slank en fit kan worden. 

Alles wat je uit de Ovenschotel Bijbel maakt is dus verantwoord. Er staan 55 koolhydraatarme recepten in, dus genoeg om te variëren en uit te proberen.  Heb je bijvoorbeeld zo’n 10 favoriete gerechten uit dit boek bij elkaar verzameld, dan kun je die gedurende de winterperiode laten rouleren in je wekelijkse eetpatroon. Succes gegarandeerd. Het leuke is dat er bij de Ovenschotel Bijbel ook nog aanvullende e-boeken worden geleverd met nog meer koolhydraatarme recepten, zodat je wekelijks nog meer kunt variëren. Over deze extra boeken vertel ik je zo nog wat meer. Eerst wil ik je even wat voorbeelden geven van gerechten die je kunt maken met de Ovenschotel Bijbel.

Gehaktschotel met bloemkool

Italiaanse ovenschotel met courgette

Romige knolselderij tartin

Ovenschotel met kabeljauw

Heiko Hartsuijker

De samensteller van deze gerechten, Heiko Hartsuijker, heeft alle gerechten met zorg samengesteld en heel goed opgelet over de samenstelling van de gerechten, zodat ze allemaal onder de 100 gram koolhydraten zouden blijven. Om er voor te zorgen dat je wel met een uitgebalanceerd voedingspatroon te maken hebt, heeft hij alle recepten door een gewichtsconsulent en hormoondeskundige laten nalopen: Sandra Braat. Samen met Sandra heeft Heiko zo een bundel met 55 heerlijke ovengerechten met echte winterse groenten en ingrediënten er in samengesteld. 

Maar het kookboek is meer dan een verzameling bij elkaar gebrachte recepten. Zo ervaar je dagelijks meer energie, zit je lekkerder in je vel en sta je zelfverzekerder in het leven. Bij aanschaf van de Ovenschotel Bijbel krijg je wekelijks tips, video’s en extra recepten en persoonlijk hulp. Heiko helpt je graag verder met je vragen en kan je adviseren over een gezond voedingspatroon. Daarnaast zit er ook nog een dagboekje bij zodat je zelf kunt bijhouden wat je van de recepten vond, wat voor kleine aanpassingen je er misschien in overleg met Heiko in hebt kunnen toepassen en wat je voorgang is wat betreft je lichaamsgewicht.

Zoals ik hierboven al schreef, krijg je bij aanschaf van de Ovenschotel Bijbel een aantal gratis bonus boekjes. Bij aanschaf van de Ovenschotel Bijbel krijg je dus alle onderstaande e-books:

De Ovenschotel Bijbel

Maar liefst 55 ovenschotel recepten compleet en gezond. Helemaal vernieuwd en verbeterd en alles koolhydraatarm! Heerlijk krokant en knapperige recepten, geen dure ingrediënten, meerdere dagen te gebruiken (makkelijk op te piepen) en het hele gezin zal er heerlijk van mee-eten. 

Ovenschotel Bijbel

De KHA Chef – Kookboek

Vernieuwd en verbeterd! Begin 30 dagen aan deze Challenge naar gezond en fit lichaam. Alles is voor 30 dagen volledig uitgewerkt.  Speciaal voor vrouwen 40 – 60 jaar. 30 dagen koolhydraatarme dagmenu’s volgens stappenplan met boodschappenlijstjes. Het is geen streng dieet, het gaat met name om lekker genieten van je eten.

De KHA Chef – Boodschappenlijst

Volledig uitgewerkt en afgestemd op de nieuwe recepten zodat je zo min mogelijk hoeft weg te gooien.  Start direct  met de 30 dagen challenge met behulp van deze boodschappenlijst!

Ovenschotel Bijbel

De Vega Chef – Kookboek

Dit is een volledig koolhydraatarm en vegetarisch ‘kookboek’. Wil je graag wat meer afwisseling in je gerechten en meer inspiratie in de keuken? Neem dan zeker even een kijkje in dit boek. Het is een eenvoudige basis om een super gezond en slank lichaam krijgen en verantwoord te blijven genieten, zonder vlees.

Ovenschotel Bijbel

De Vega Chef – Weekmenu’s

Wil j nog meer vegetarisch genieten!? Dat kan met deze nieuwe extra koolhydraatarme recepten. Volledig vegetarische weekmenu’s voor een KHA-levensstijl die je de rest van je leven kunt volgen. 

Ovenschotel Bijbel

De Tussendoortjes Chef

Diverse fruit smoothies, shakes en toetjes om jouw zoetigheid tegemoet te komen maar ook voor wat meer inspiratie als je graag wilt weten wat verantwoorde tussendoortjes zijn. Er worden opties gegeven om ingrediënten te vervangen als je niet alles in huis hebt, zodat je verantwoord kunt blijven snoepen.

Thuis Trainingsschema’s

Personal Trainer Frank laat je zien dat je slank, sterk en fit kunt worden vanuit huis.  Diverse oefeningen en allemaal afgestemd op beginners en starters van het koolhydraatarme programma. Een trainingsschema voor 4 tot 6 weken met oefeningen met afbeeldingen en uitleg.

Deze gehele bundel heeft een totale waarde van € 147,00, maar wordt aangeboden voor € 27,00. Onderaan deze pagina staat een kortingscode waarmee je 10 euro extra korting krijgt waardoor de aanschaf nog maar € 17,00 is. Dat is een hele leuke aanbieding voor zo’n uitgebreid pakket. Zeker als je van lekkere winterkost houdt, lekkere ovenscho

tels met een knapperige korst, dan is deze Ovenschotel Bijbel zeker een aanrader. De beste ovenschotels met de lekkerste ingrediënten. Als je het besteld krijg je in één keer alle e-books geleverd zodat je gelijk aan de slag kunt gaan. 

De Ovenschotel Bijbel, editie 2022, kun je dus voor 17 euro bestellen met de hieronder genoemde kortingscode. Zo zit je de hele herfst en winter niet meer zonder recepten en kun je elke week, één of meerdere ovenschotels maken. Succes verzekerd!

ovenschotel-bijbel

Mochten de recepten tegenvallen, dat is niet heel waarschijnlijk met zoveel variatie in gerechten, maar mocht je ze persoonlijk niet lekker vinden, dan is er zelfs nog een 100% geld terug garantie. Je hoeft daarvoor alleen een mailtje te sturen naar de samensteller met een korte uitleg waarom het niet is wat je er van verwacht had, en dan wordt zonder verdere vragen je aankoopbedrag weer terug gestort. En het is zelfs zo dat je je aangekochte boeken mag houden.

De Ovenschotel Receptenbijbel

Slank & Fit blijven tijdens de herfst en winter periode!

Lees op de website van de Ovenschotel Bijbel de reviews en ervaringen van andere gebruikers. 

Slank & Fit blijven tijdens de herfst en winter periode? Start met deze 55+ Ovenschotel recepten. Dit zijn de beste koolhydraatarme ovenschotel gerechten die je online kunt vinden. Met 4 Gratis kookboek bonussen.

INCLUSIEF: 

 • Receptenboek #1: De Koolhydraatarme Chef
 • De KHA Chef  - Boodschappenlijstjes
 • Receptenboek #2: De Paleo Chef
 • Receptenboek #3: De Tussendoortjes Chef 
 • Receptenboek #4: De Vega Chef 
 • Receptenboek #5: KHA Vega  weekmenu

En pas de volgende kortingscode toe voor € 10,00 extra korting bij aanschaf: SLANK21

Meer info Ovenschotel Bijbel