afvallen zonder dieet

Afvallen met de virtuele maagband: geen dieet maar hypnose

De vier belangrijkste punten uit dit artikel waarin ik afvallen met de virtuele maagband bespreek:

 1. Revolutionaire afvalmethode: Het “Ik Verander Wel” programma van Bianca L’abée biedt een revolutionaire aanpak voor gewichtsverlies zonder de noodzaak van een streng dieet. Door middel van hypnose en gedragsverandering kunnen mensen blijvend afvallen en een gezonder leven leiden.

 2. Virtuele maagband: De virtuele maagband, een innovatieve techniek ontwikkeld door Bianca L’abée, bootst de effecten van een echte maagband na zonder de risico’s en complicaties van een operatie. Deze methode helpt mensen om automatisch kleinere porties te eten en het hongergevoel te verminderen, wat leidt tot natuurlijk gewichtsverlies.

 3. Geschiktheid voor diverse doelgroepen: Het programma van Bianca L’abée is geschikt voor mensen met verschillende gewichtsdoelen en achtergronden. Of je nu een paar kilo wilt afvallen of een aanzienlijk gewichtsverlies nastreeft, het “Ik Verander Wel” programma kan voor iedereen werken.

 4. Bewezen resultaten en garanties: Met een slagingspercentage van meer dan 80% en een geld-terug-garantie biedt het programma van Bianca L’abée concrete resultaten en gemoedsrust voor deelnemers. Veel mensen hebben al succesvolle resultaten behaald en hun leven positief veranderd door dit programma te volgen. 

Bianca L’abée: gekwalificeerde hypnotherapeut die getraind is om jou te helpen afvallen

Dit is Bianca L’abée. Zij is hypnotherapeut en heeft een programma ontwikkeld waarmee je kunt afvallen zonder dieet! Denk je dat dit onmogelijk is? Lees dan hier hoe het komt dat het programma “Ik Verander Wel” zo effectief is.

Als jij het ook moeilijk vindt om af te vallen, als bij jou ook je gedachten en emoties je tegenwerken, als jij van je huisarts of specialist meer moet doen om je gewicht onder controle te houden en je overgewicht moet tegengaam omdat het anders helemaal fout afloopt, doe dan eens iets wat je nog niet eerder hebt gedaan!
Het “Ik Verander Wel” programma kan voor jou wel eens dé oplossing zijn. Net als voor al die honderden andere deelnemers met overgewicht die jou al voor gingen. 

Ontdek de kracht van hypnose: Afvallen met de virtuele maagband

Bianca heeft zichzelf verdiept in diverse methodes om af te vallen. En ontdekt waarom sommige methodes een beetje helpen en waarom andere methodes totaal niet. En ze heeft ook ontdekt waarom sommige methodes wel effectief kunnen zijn. Zo kwam ze in aanraking met het onbewust beïnvloeden van mensen en hoe deze technieken je geheel kunnen veranderen. Je eetgedrag gaat er opeens door veranderen, je koopgedrag gaat er door veranderen en je smaak verandert ook. Ik ga je zo nog meer vertellen over deze speciale techniek waarmee het mogelijk is weer een gezond gewicht te bereiken. Diverse clienten van Bianca zijn ontzettend afgevallen door het plaatsen van een virtuele maagband.

Bianca heeft daarna een opleiding gevolgd tot hypnotherapeut en heeft daar de diploma’s voor behaald. Want ze begreep al heel snel: de oplossing van heel veel problemen, waaronder overgewicht, wordt bepaald door jouw onbewuste. Dat bepaalt voor 98% wat je denkt, voelt en doet. 
Met haar kennis en jarenlang experimenteren heeft ze een heel uitgebalanceerd programma samengesteld wat heel krachtig en effectief werkt: het “Ik Verander Wel” programma. Door de inzet van verschillende technieken verandert de manier waarop jij naar jezelf kijkt. Deze technieken zijn gebaseerd op een behandelmethode waarbij geen daadwerkelijke maagbandoperatie noidg is maar waarbij je afvalt met behulp van hypnosesessies.

Met dit programma heeft Bianca iets ontwikkeld wat uniek is in Nederland. Ze is daarmee een specialist geworden op het gebied van afvallen en onbewuste beïnvloeding. Ze traint collega therapeuten in haar aanpak en mensen uit het hele land nemen deel aan de maandelijkse groepssessies. 

“Er zijn deelnemers met als doel tot 10 kilo kwijt te raken. Maar er zijn ook deelnemers met als doel tot 50 kilo of meer kwijt te raken. Mijn programma werkt voor iedereen. Omdat jij zelf je ideale gewicht bepaalt. Omdat jouw onbewuste zelf die dingen verandert, die voor jou nodig zijn om je doel te bereiken.”

bianca

Afvallen met hypnose: Hoe werkt het precies?

De methode waar Bianca gebruik van maakt is de zogeheten “virtuele maagband”. Wat is een virtuele maagband? 
Als je problemen ervaart met je gewicht, dan kan dat allerlei oorzaken hebben. Het kan komen door een ongezond eetpatroon of doordat je bijvoorbeeld in het jojo-effect bent beland. Doorzettingsvermogen of volharding is in de meeste gevallen wel aanwezig, maar hoe je ook je best doet om af te vallen, het lukt gewoon niet. Hierdoor kan je zelfvertrouwen een behoorlijke deuk oplopen. Het kan zelfs voor depressies zorgen naar aanleiding van stress en onvermogen.

Een uiterste optie is een operatie ondergaan en een maagband laten plaatsen om zo een maagverkleining te ondergaan. Bij deze ingreep wordt een bandje rond het bovenste gedeelte van de maag aangebracht, net onder de slokdarm. Dit bandje deelt de maag op in twee delen: een klein bovengedeelte en een groter gedeelte. Aan de binnenkant van het bandje bevindt zich een ballon die via een een buisje verbonden is met een onderhuids poortje. Door inspuiting van een vloeistof kan het ballonnetje dan meer of minder worden opgeblazen en zal de diameter van de maagdoorgang worden vergroot of verkleind. 

Voedsel kan het bandje maar langzaam passeren en het maagreservoir is sterk verkleind. Hierdoor zal dan een sneller verzadigd gevoel ontstaan dat je vol zit, met als gevolg dat je minder gaat eten en gaat afvallen. Omdat deze operatie best wel risicovol is, een lange herstelperiode kan hebben en voor complicaties kan zorgen kan het vooruitzicht op zo’n operatie ook voor veel stress zorgen. Een daadwerkelijke operatieve ingreep is dus vaak niet de oplossing.

Een virtuele maagband heeft dezelfde werking als een een echte maagband, maar hierbij is geen operatie nodig. Nee, de virtuele maagband is iets wat in een hypnose sessie “wordt geplaatst”. De maagband zit er dus niet echt, maar je ervaart het wel zo. Er wordt hierbij ingespeeld op het onderbewuste en het brein neemt dit dan op als was het een echte maagoperatie met maagband. De nadelen van de operatie zijn hierbij echter niet aanwezig. Je gaat met de virtuele maagband vanzelf kleinere porties eten en het hongergevoel verdwijnt. Hierdoor kun je op een natuurlijke en veilige manier kilo’s verliezen zonder dat je een risicovolle operatie hoeft te ondergaan. 

Is zo’n virtuele maagband ook voor jou geschikt?

tina roverEen virtuele, of beter gezegd, een hypnose maagband is voor jou geschikt als je problemen ondervindt met je gewicht. Met behulp van hypnotherapie zorgt Bianca voor een verandering in je onderbewustzijn. Hiermee kun je de oorzaak, de achterliggende bron van je overgewicht, achterhalen. Ook als je steeds weer terugvalt in een oud eetpatroon, dan is een virtuele maagband een oplossing. Het mooie is: een virtuele maagband is geen dieet. Je zou kunnen zeggen dat het een hypnotische maagband is wat er voor zorgt dat je minder eten tot je gaat nemen. 

Bij andere diëten is het gevaar dat er een jojo-effect ontstaat, daar heb je bij de virtuele maagband geen last van. Wil jij dus van je overgewicht af en is een fysieke maagband geen optie voor je, dan is de oplossing van hypnosecoach Bianca zeker het overwegen waard. 

Afvallen zonder operatie: ervaringen met de virtuele maagband

Heb je echt alles al geprobeerd, en kun je geen dieet volhouden, of heeft geen één dieet resultaat, dan loont het zeer de moeite om van een virtuele maagband gebruik te maken. Het is een volkomen veilige en verantwoorde manier van afvallen en het kan zonder ingrijpende operaties. Het is misschien iets heel anders dan al die diëten die je hiervoor geprobeerd hebt, en misschien denk je dat het helemaal niet bij je past, maar realiseer je dat als je hier overheen kunt stappen, je nooit meer zo’n dieet hoeft te volgen .. en dat je van je overgewicht verlost bent!

Met een virtuele maagband kun je dus gegarandeerd afvallen, zelfs met een blijvend effect, wat er voor zorgt dat je weer lekker in je vel zit. Het probleem van het bij jou ontstane overgewicht wordt bij de basis aangepakt .. en opgelost! Er is een gratis webinar waarmee je kunt ontdekken of deze methode je aanspreekt. Ik vertel je hier later meer over.

Stappenplan om Succesvol af te slanken

Beïnvloed je onderbewustzijn met hypnose voor blijvend gewichtsverlies

Als je met de virtuele maagband gaat beginnen, hoe gaat dat dan in z’n werk?

Stap 1: de voorbereiding

Een week voor er met een groepssessie wordt begonnen wordt er gestart met de voorbereiding. Via e-mail ontvang je veel informatie waarin je alles duidelijk wordt uitgelegd. In aanvullende video’s wordt je uitgelegd hoe het komt dat voorgaande afval pogingen waarschijnlijk geen blijvend resultaat hebben opgeleverd, anders was je niet op zoek naar een oplossing die wel voor je werkt. Het intake formulier wat je ontvangt is bedoeld om persoonlijke info alleen met Bianca te delen en niet met de groep. Ook laat Bianca je al een eerste keer kennismaken met hypnose. In een bijgeleverd mp3 audio bestand maakt ze al contact met jouw onbewuste.

Stap 2: het voorgesprek

Elke groepssessie begint met een kopje koffie of thee. Zo begin je op je gemak en ontspannen aan een sessie. Bianca verteld je dan wat het hele programma inhoudt en wat je kunt verwachten tijdens de 5 maanden begeleiding. Uiteraard is er op dat moment al alle mogelijkheid om vragen te kunnen stellen. 

Stap 3: de hypnotherapie sessie

Met elkaar wordt tijdens een volgende sessie een aangename en ontspannen sfeer geschapen. Hoewel het een spannende sessie is, want je gaat je virtuele maagband ontvangen, is de hele sessie gebaseerd op ontspanning en focus. Na deze sessie ga je al inzien wat je onbewust altijd al wilde: een slankere, fittere versie van jezelf. Je hongergevoel gaat verdwijnen evenals je behoefte aan suikers en de zak chips kun je ook veel beter gesloten laten. 

Stap 4: 5 maanden begeleiding

In de voorgaande sessie heb je de knop om kunnen zetten en je beschikt nu over een virtuele maagband. Bianca gaat je nu 5 maanden intensief begeleiden om er voor te zorgen dat je een nieuwe leefstijl gaat aanleren. Dat gaat veel verder dan je eetgedrag. Er wordt ook aandacht geschonken aan onderliggende problematiek, emotie-eten, hoe je jezelf ziet en hoe je over jezelf denkt. En welke gewoontes je er op nahoudt. Je leert er het vier-G schema: Gedachten, Gewoontes en Gedrag zorgen voor een verandering in je Gewicht!

Je ziet het, het programma van Bianca is niet moeilijk te volgen en heeft geen nadelige gevolgen voor je gezondheid, sterker nog, je gezondheid gaat er al heel snel op vooruit. Doordat het programma niet moeilijk te volgen is, is het slagingspercentage ongekend hoog bij deze methode. Meer dan 80% van de deelnemers komt terecht op zijn of haar streefgewicht. Voor sommige deelnemers was dat maar een paar kilo, voor sommige 20 kilo, 25 kilo, maar voor enkele zelfs meer dan 32 kilo! (lees hier dat het actuele percentage zelfs 82% is!)

Tijdelijk €200 extra korting op het online programma!

Door alle ervaringen van de vele cliënten die Bianca in haar praktijk en online heeft gezien, weet ze precies wat goed werkt en heeft ze een mega sterk programma voor jou. Het is zo ontwikkeld dat jij door het volgen van de stappen, jouw gewenste gewicht op een simpele en leuke manier gaat behalen.

Met dit programma kun je direct beginnen (of volgende week, jij beslist) en vanuit je eigen huis en in je eigen tijd. Nieuwsgierig? 

                                                € 667,-   nu voor € 467,-

Afvallen zonder dieet

Het “Ik Verander Wel” traject draait helemaal om jouw leven en hoe jij dat graag op een gezonde manier wil gaan invullen. Je gaat je focus verplaatsen naar leven en genieten en niet meer naar eten en afzien. Je gaat dus afvallen zonder dieet en je ideale gewicht behalen op een heel andere manier dan met een streng dieet. Want diëten zijn alleen maar gericht op eten en voeding. Maar die verleidingen, die er in het leven altijd zijn, die gaan er voor zorgen dat je toch weer voor voeding zwicht. 

Daarom: niet meer de focus op voeding, maar op een heerlijk gezond leven. En dan zullen die verleidingen ook veel minder verleidelijk zijn, en als je eens een keertje ergens van wilt genieten, dan kan dat want je weet dat je in balans bent, en dat niets je daar vanaf kan brengen.

En moet je daar dan veel voor doen? Dat is juist het mooie: dat hoeft helemaal niet. Eigenlijk gaat het bijna gewoon vanzelf. De basis ligt bij je onderbewuste, die nu opeens snapt wat je eigenlijk echt wilt. Je hoeft niet meer stil te staan bij eten, voeding en afvallen. Je gaat je gewoon slanker voelen, fitter en energieker, maar ook rustiger en evenwichtiger. 

De kosten voor het “Ik Verander Wel” programma

Momenteel geeft Bianca 200 euro korting bij het inschrijven op haar programma. De kosten komen daarmee op € 467,00. Goed beschouwd een investering van zo’n 1,5 euro per dag. En na het eerste jaar heb je geen onkosten meer, maar nog wel steeds de voordelen! Als je je inschrijft kun je direct met het programma starten. Op de website van Bianca lees je van veel deelnemers hoe zij het programma hebben ervaren en wat voor resultaten ze er mee hebben behaald.

 • Eventuele bijkomende kosten? Die zijn er niet.
 • Betalingsvoorwaarden? Je kunt in termijnen maar ook in één keer betalen.
 • Annuleringsbeleid? Zolang de groepssessies nog niet zijn begonnen kun je annuleren en je geld terug krijgen.

Wil je eerst nog wat aanvullende info over het programma doornemen, dan kan dat door middel van een gratis webinar of een gratis e-book. Beide geven je extra informatie en een indruk hoe het programma werkt. En het zal je duidelijk maken dat ook jij, na al je eerdere afval pogingen, hiermee wel degelijk een blijvend resultaat gaat behalen.

Gratis Webinar: zonder dieet toch op je streefgewicht!

Meld je aan voor dit gratis webinar en ontdek: 

 • Hoe je moeiteloos stopt met die tussendoortjes
 • Waarom je steeds maar neigt naar suikers
 • Hoe jouw lichaam een vetverbrandingsmachine wordt
 • Hoe je op een gezonde en veilige manier, alles mag eten en toch afvalt.
 • Waarom 82% bij Bianca wel hun doel bereikt. 

Gratis E-book: Ik Verander Wel! – afvallen door inzet van hypnose

 • Heb je al vaker tevergeefs geprobeerd om af te vallen?
 • Mislukt het bij jou ook elke keer?
 • Zie jij ook op tegen de volgende poging?
 • Ben jij helemaal klaar met die weegschaal van je?
  Met het gratis e-book lukt het je wel om op je streefgewicht te komen. Want Bianca vertelt je daarin precies wat jij moet doen om succesvol en gemakkelijk gewicht achter je te laten. (te downloaden onderaan deze pagina).

Wil je graag wat ervaringen van deelnemers aan het “Ik Verander Wel!” programma lezen, en zien hoe de virtuele maagband hun leven heeft verandert, neem dan eens een kijkje op de website van Bianca. Er komen zowel mannen als vrouwen aan het woord die vertellen hoeveel kilo ze zijn kwijt geraakt, dat ze daardoor veel meer zelfvertrouwen hebben, en Bianca dankbaar zijn. Maar ze zijn ook blij met de keuze die ze zelf hebben gemaakt, sommige waren vooraf een beetje sceptisch, maar moeten nu wel toegeven dat dit het beste is wat ze is overkomen.

De drie garantie’s die Bianca geeft:

Garantie 1:
Na inschrijving kun je altijd nog terug. Zolang de groepssessie nog niet heeft plaatsgevonden kunt je altijd nog afzeggen. Je krijgt je inschrijfgeld gewoon terug. 

Garantie 2:
Kun je niet op de door jou gekozen dag? Dan schuiven we je inschrijving gewoon door naar de eerst volgende datum waarop je wel kunt. Geen enkel probleem.

Garantie 3:
Niet goed – geld terug! Ik weet 100% zeker dat deze methode werkt en dat je kunt afvallen zonder dieet en daarom geef ik je 14 dagen de tijd om dat zelf te ondervinden. Als je dan toch besluit dat het programma niets voor jou is, krijg je zonder gedoe je geld terug. 1 mailtje is voldoende.

Heel interessant, ik wil nog wat meer info

Op de website van Bianca, www.ikveranderwel.nl staat nog veel meer informatie over haar programma en lees je ervaringen van mensen die het programma hebben gevolgd. Daarnaast kun je er lezen wanneer er weer groepssessies staan geplanned en kun je natuurlijk aanmelden (met 150 euro korting via onderstaande link!) voor haar programma, om nu voor eens en voor altijd af te rekenen met je overgewicht.

Naar de Website

Lees de ervaringen van anderen met de virtuele maagband

Ben jij benieuwd of de virtuele maagband werkt? Lees dan de ervaringen van anderen! Het plaatsen van een fysieke maagband is een operatieve ingreep met een herstelperiode, terwijl het plaatsen van een virtuele maagband een niet-invasieve behandelmethode is waarbij je de hypnose gebracht wordt. Hierdoor kan de virtuele maagband ook een oplossing zijn voor mensen die niet in aanmerking komen voor een maagverkleining.

Het “Ik Verander Wel” programma biedt vier sessies, waarbij je met behulp van hypnosesessies, coaches en maat gemaakte mp3-opnames leert om je eetpatronen te veranderen. Dit leidt tot het eten van kleinere porties waardoor je sneller verzadigd bent en dus minder gaat eten. Hierdoor verlies je gewicht en behaal jij het doel dat je voor ogen hebt.

Uit wetenschappelijk bewijs en de ervaringen van anderen blijkt dat de virtuele maagband werkt. Veel mensen zijn al kilo’s afgevallen en hebben controle over hun eigen eetgewoontes gekregen. Het programma biedt extra aandacht voor de dieperliggende oorzaken van overeten en het jojo-effect.

Het programma is geschikt voor mensen met een BMI van 30 of hoger en voor mensen die meer controle willen over hun eetgedrag. Het is geen wondermiddel, maar een behandelmethode waarbij je nieuwe gewoontes aanleert. Door de zelfhypnose techniek leer je beter naar je lichaam te luisteren en ervoor te zorgen dat je lichaam krijgt wat het nodig heeft.

Goed om te weten is dat de virtuele maagband online geplaatst kan worden en dat het programma zeker géén vervanging is voor lichaamsbeweging. Lichaamsbeweging blijft nodig voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Daarnaast wordt het programma niet vergoed door de zorgverzekering. Maar het belangrijkste is dat jij weer lekker in je vel zit en blijer bent met jezelf!

Werkt het écht vraag je jezelf misschien af.  Alle veelgestelde vragen en alle virtuele maagband ervaringen kun je allemaal lezen op de website van Bianca.

 Ik heb hieronder een paar recensies weergegeven van eerdere cursisten die met succes het programma hebben gevolgd.

Lijkt het je wel wat maar ben je sceptisch over het programma en de virtuele maagband?

Kijk dan deze korte video met Sarina, die dat in eerste instantie ook had, maar nu dolgelukkig is met het behaalde resultaat!