Makkelijk Afvallen; afvallen is niet moeilijk, maar het gaat niet vanzelf!

aan tafel

Een mooie slogan heeft het programma van Makkelijk Afvallen, en vooral met het laatste deel van de slogan “maar het gaat niet vanzelf” daar zal menigeen zich wel in kunnen vinden. Maar waarom geven ze dan toch aan dat afvallen niet moeilijk hoeft te zijn? Ik vertel je hier onder hoe dat bij dit programma in z’n werk gaat.

Bij Makkelijk Afvallen draait het om het volgen van een koolhydraatarm dieet. Nou weet je vast wel dat je door vermindering van de dagelijkse hoeveelheid koolhydraten gaat afvallen, maar om dit op een langere termijn, op een gezonde manier te doen, dat is nog niet zo eenvoudig. Bij het programma van Makkelijk Afvallen gaat het er om dat je je vetverbranding gaat activeren. Bij vetverbranding ga je afvallen op plaatsen waar het lichaam zo makkelijk vet opslaat, namelijk je buik, billen en benen.

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma bevat alles wat je nodig hebt om overtollig vet te verliezen. Zonder honger te lijden of zelfs maar te hoeven sporten. Ik zeg er altijd bij: afvallen en bewegen, dat gaat ontzettend goed samen. Ook al ga je niet heel actief sporten, ga overdag gewoon wat meer bewegen, wordt wat actiever en maak een wandelingetje of spring even op de fiets.

Hoe werkt het koolhydraatarm dieet?

  1. Schrap alle slechte, lege en overbodige koolhydraten uit je dieet.

     

  2. Schrap zoveel mogelijk transvet en beperk de hoeveelheid verzadigd vet en geef de voorkeur aan producten met (meervoudig) onverzadigd vet.

     

  3. Eet voornamelijk natuurlijke, onbewerkte nutriëntrijke voedingsmiddelen zoals groente, fruit, noten, zaden en een beetje vlees en vis.

     

  4. Kies selectief en met mate gezonde koolhydraatrijke voedingsmiddelen zoals peulvruchten en volkoren granen.

Het schrappen van koolhydraten uit je menu is een deel van het verhaal. Maar dat is niet het enige. Het is veel belangrijker om daar de juiste hoeveelheid eiwitten en vetten tegenover te zetten. Het is dus geen kwestie van minder eten, maar van anders gaan eten. Je gaat jezelf voeden, zonder je te vullen. Hierdoor kun je afvallen zonder honger en zonder eindeloos te hoeven sporten.

Als je te veel eet van de verkeerde koolhydraten, dan wordt je dik. Er ontstaat dan namelijk een overschot aan glucose. Deze pieken in je bloedsuikerspiegel kunnen nadelige gevolgen hebben. Je alvleesklier gaat dan extra insuline aanmaken. Zelf meer dan je lichaam op kunt nemen. Suikers worden dan in je bloed als vet opgeslagen met als resultaat: je komt aan.

Met een koolhydraatarm dieet kun je heel goed afvallen, hieronder 5 redenen waarom:

Minder calorieën

Door het volgen van een goed uitgedacht programma krijg je minder calorieën binnen dan je gewoonlijk binnen krijgt. Door gezond te gaan eten ga je minder honger krijgen. Klinkt misschien gek, maar dat heeft dus te maken met je bloedsuikerspiegel die veel minder verstoort wordt.

Geen dip in de bloedsuikerspiegel

Suikers, witte, lege- of slechte koolhydraten zorgen voor een piek in je bloedsuikerspiegel. Deze voedingsstoffen worden snel opgenomen en snel verteerd en na een kortstondige boost voel je je daarna al vrij snel weer hongerig. Dat komt omdat er doelloos insuline in je bloed zit. Belangrijk dus: voorkom zo’n suikerdip met als resultaat minder onnodig snoepen en snaaien.

Je lichaam kan beter vet verbranden.

Zodra er minder insuline in je bloed zit is je lichaam beter in staat om vet te gaan verbranden. Je lichaam geeft namelijk insuline af wanneer voedingsstoffen het lichaam binnenkomen om zo voedsel om te kunnen zetten in energie. Op het moment dat er veel insuline in je bloed zit, denkt je lichaam dus dat er al voldoende energie aanwezig is. Je lichaam wordt niet getriggerd om het vet te verbranden voor meer energie.

Hoger metabolisme

Een koolhydraatarm dieet verhoogt je metabolisme met 200 calorieën. Hierdoor kun je in de toekomst beter je slanke figuur kunnen behouden. Metabolisme, ook wel stofwisseling genoemd, is een belangrijke factor voor je lichaamsgewicht. Hoe sneller je metabolisme, hoe sneller je lichaam voedsel afbreekt en omzet in energie. Bij een snelle stofwisseling verbrand je dan ook sneller calorieën en verlies je eerder gewicht.

Minder giftige stoffen in je lichaam

Een heel groot voordeel van een koolhydraatarm dieet is dat je heel puur eet. In een goed samengesteld weekmenu zitten veel natuurlijke en onbewerkte ingrediënten. Producten die dat niet zijn kunnen gifstoffen bij zich dragen en het lichaam beschermt je door deze gifstoffen op te slaan in vetcellen. En om je verder te beschermen worden deze vetcellen dus ook niet verbrandt. Kortom: zo blokkeren gifstoffen het afvallen.

Als je gezondheid je lief is én je wilt kilo’s kwijtraken, dan kom je uit op een gebalanceerd en gematigd koolhydraatarm dieet. Dat is het fundament van de Makkelijk Afvallen Methode. Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is een fysiek boek met daarin dus voor 7 weken zeer gevarieerde weekmenu’s. Er staan 150 overheerlijke koolhydraatarme recepten, snacks en tussendoortjes in. En heel handig, je ligt hem op een hoekje van je keuken en je bladert hem gewoon even door als je op zoek bent om wat lekkers te eten. 

De kernpunten van het Makkelijk Afvallen programma:

Icon afvallen

Afvallen Zonder Verplicht Te Sporten

Moet je jezelf suf sporten om af te kunnen vallen? Sporten is goed, maar niet super belangrijk. Voeding het aller belangrijkste. Volg daarom de recepten en begin met afvallen…

Icon brood

MOET IK STOPPEN MET BROOD?!

Nee hoor! De weekmenu’s bevatten af en toe een boterham, cracker of rijstewafel. Je kunt dus afvallen, terwijl je blijft genieten van een lekkere boterham!

Icon honger lijden

Moet Ik Honger Lijden?

Je mag 6 keer per dag lekker eten! Drie maaltijden en 3 lekkere snacks. Hierdoor hou je een continu verzadigd gevoel wat maakt dat je makkelijk af kunt vallen. 

Icon gezond

Afvallen, Maar Op Een Gezonde Manier

Je eet dus veel minder koolhydraten per dag (70% minder). Maar deze worden vervangen door eiwitten en gezonde vetten. Ook zitten de recepten boordevol vezels, waardoor je op een gezonde manier kunt afvallen.

Icon tevreden

100% Tevredenheids Garantie

Als jij na 50 dagen niet bent afgevallen, krijg je gewoon je geld terug van Makkelijk Afvallen. Zo kun je zonder risico starten met afvallen.

Icon recepten

Makkelijke Recepten

Alle recepten zijn met zeer grote zorg uitgekozen en getest. Ze zijn makkelijk, lekker en goedkoop om te maken. Ook zijn de weekmenu’s makkelijk aan te passen aan je gezin.

Niels Bosman is de auteur van boek ‘Koolhydraatarm 50 Dagen Programma’. Hij is de oprichter en eigenaar van Makkelijkafvallen.nl. Zijn methode, waarin koolhydraatarm eten centraal staat, heeft al vele duizenden mensen met overgewicht geholpen met afvallen. Voor zijn website verzamelt hij voedzame en koolhydraatarme recepten.

Niels is een coach met een passie voor positieve energie. Hij onderzoekt hoe je eenvoudig een gezonde levensstijl kan toepassen. Daarvoor vertaalt hij wetenschappelijke kennis naar praktische tips.

Hij motiveert je bij de transformatie naar een slank, gezond en gelukkig leven.

Het boek wat hij heeft geschreven, het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma, is een hardcover (dus geen PDF) wat je thuisgestuurd krijgt en waarna je met het Makkelijk Afvallen programma kunt beginnen. En zoals je hierboven hebt kunnen lezen is het van start gaan geheel zonder risico.

In principe werkt een koolhydraatarm dieet voor iedereen, maar mocht om wat voor reden het dieet niet tot gewichtsverlies hebben geleid, dan stort Niels je het hele aankoopbedrag weer zonder zeuren retour. Nou, mooier dan dat kun je het niet hebben.

makkelijk-afvallen-boek-niels-bosman

Heel interessant, ik wil nog wat meer info

Op de website van Niels, www.makkelijkafvallen.nl staat nog veel meer informatie over het Koolhydraatarm 50 dagen programma en lees je ervaringen van mensen die zijn programma hebben gevolgd. Daarnaast kun je er ook al diverse gratis herfstrecepten vinden.

Naar de Website

 

 

Minder koolhydraten eten?  Volg het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma en val tot 2 kilo per week af.

Update: 23.857 keer verkocht sinds januari 2021

Nu Slechts €37,- (75% korting)