afvallen-en-fit-worden-28-dagen

Snel Fit Worden en Afvallen – in 28 dagen!

Snel fit worden, je vraagt je af hoe je dat voor elkaar gaat krijgen. Het liefste wil je er niet al te lang over doen om weer fit te worden, maar kan je in een maand fit worden, of op wat voor manier kan je zo snel mogelijk fit worden?

Laten we het eens van de positieve kant bekijken. We hebben allemaal wel eens periodes gehad waarin we misschien iets minder aandacht aan onze gezondheid besteedden, door iets minder gezond te eten, iets meer alcohol te drinken dan goed voor ons was en iets minder te bewegen dan zou moeten. Al met al is je conditie wat achteruit gegaan en dat bevalt je eigenlijk helemaal niet. 

Maar hoe kun je weer snel fit worden? Geen zorgen, want ik heb iets heel leuks voor je. Een volledig 28-dagen voedings- en trainingsplan wat je zal helpen om weer helemaal in balans te komen en te stralen van gezondheid. Het is tijd om weer vol zelfvertrouwen te zijn en te genieten van het leven!

De vier belangrijkste punten uit het onderstaande artikel wat ik geschreven heb over snel fit worden en afvallen:

  1. Het 28-Day Weight Loss Pack: Dit programma, ontwikkeld door Yolanthe Cabau, biedt een gestructureerd voedings- en trainingsplan om binnen 28 dagen fit te worden en gewicht te verliezen. Het omvat een uitgebalanceerd voedings- en trainingsschema en is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

  2. Focus op “Powervrouwen”: Het programma is speciaal ontworpen voor drukke vrouwen die thuis of in de sportschool fit willen worden zonder al te veel gedoe. De recepten zijn snel en eenvoudig te bereiden, en er wordt gebruik gemaakt van handige maaltijdvervangers zoals de High Protein Meal.

  3. Challenges voor bewustwording: Het 28-Day Weight Loss Pack bevat vier uitdagingen, waaronder het vermijden van alcohol, geraffineerde suikers en verzadigde vetten, evenals dagelijkse lichaamsbeweging gedurende 30 minuten. Deze uitdagingen zijn bedoeld om bewustwording te creëren over voeding en beweging en kunnen leiden tot een gezondere levensstijl op lange termijn.

  4. Compleet pakket: Het pakket bevat niet alleen een voedings- en trainingsplan, maar ook supplementen zoals de Fatburner en Vitamin Boost, evenals een shaker en een springtouw. Met een korting van 46% biedt het pakket een complete oplossing voor wie snel fit wil worden en gewicht wil verliezen.

Cabau Lifestyle

Om gelukkig te zijn en alles uit jezelf te halen heb je tenminste twee dingen nodig: een fit lichaam en een gezonde geest. Daarom heeft Yolanthe Cabau zich de afgelopen jaren gericht op het ontwikkelen van een lifestyle waarmee je jouw fysieke én mentale kracht vergroot. Ze is er heilig van overtuigd dat vrouwen horen te bloeien en heeft Cabau opgericht om dat samen waar te maken.

Het programma wat Cabau heeft ontwikkeld om in 28 dagen af te vallen en weer fit te worden heet het “28-Day Weight Loss Pack“. Dit omvat een voedings- & trainingsschema voor 28 dagen en het mooie is, is dat het ook geschikt is voor vegetariërs & veganisten.

In mijn review van het 28-Day Weight Loss Pack, vertel ik je wat je kan verwachten van dit voedings- en traininsgplan, wat je krijgt aangeleverd in het pakket en wat de kosten zijn.

Yolanthe Cabau

Voor wie is het 28-Day Weight Loss Pack geschikt?

Het voedingsplan wat in dit pakket zit is met name ontworpen voor de drukke “powervrouwen”. Want dat is het uitgangspunt van Cabau: “Wij zijn powerwomen, per definitie”. Voor Powervrouwen dus, die fit willen worden in één maand en dat fit worden niet per se in de sportschool willen doen, maar ook gewoon thuis fit willen worden.

De recepten van het 28-day weight loss pack zijn makkelijk en snel te bereiden en kunnen zelfs de avond van tevoren al worden voorbereid. Een High Protein Meal is daarbij een ideale oplossing voor onderweg. Het is namelijk een voedzame maaltijd-shake met vitamines, mineralen, gezonde koolhydraten en eiwitten. Hiermee is een gezonde maaltijd altijd binnen handbereik, of je nu haast hebt, onderweg bent of gewoon op een ander moment er zin in hebt. Zorg goed voor jezelf door gezonde voeding te kiezen, zodat je kunt blijven stralen en excelleren in alles wat je doet.

Wat is het doel van het 28-Day Weight Loss Pack?

Het 28-Day Weight Loss Plan richt zich op gewichtsverlies en wel op een gezonde en verantwoorde manier. Het zorgt ervoor dat je je fit en vol energie blijft voelen, zelfs nadat je je streefgewicht al hebt bereikt. Het kan als basis dienen voor een gezonde levensstijl, en af en toe iets lekkers daaraan toevoegen is natuurlijk geen probleem, want uiteindelijk gaat het om een goede balans. Fit worden is belangrijk, en fit blijven al helemaal!

Mocht je toch terugvallen in je oude eetpatroon en weer wat gewicht aankomen, dan weet je waar het aan ligt en kun je het plan weer opnieuw gebruiken om weer terug in balans te komen. Het is een beproefde manier om gericht te werken aan gewichtsverlies en tegelijkertijd je gezondheid te verbeteren!

Naast gezonde voeding is ook beweging belangrijk

Met de Cabau app en het Sportschool Schema worden twee verschillende manieren aangeboden om te sporten en in beweging te blijven. De Cabau app is gemakkelijk te activeren als je je hebt aangemeld. Je krijgt dan een mail met de titel “You’re now a proud member of our Cabau app” en hierin staat precies hoe je je aan kunt melden. In de Cabau app vind je een Weekschema vol met uitdagende workouts die je op elk gewenst moment kunt volgen.

Voor degenen die liever in de sportschool sporten, bieden ze het Sportschool Schema aan. Dit schema biedt 3 fitnesstrainingen en als je meer wilt sporten, dan kun je het gewoon opnieuw doen. Ook voor degenen die niet zo van sporten houden, is beweging belangrijk voor de fysieke en mentale gezondheid. Probeer daarom zoveel mogelijk stappen te zetten en blijf in beweging!

Hiernaast zie je een voorbeeld uit het trainingsschema en een voorbeeld uit de boodschappenlijst, daar vertel ik je zo nog even wat meer over.

Cabau-trainings-schema
Cabau-Boodschappenlijst
Snel Fit Worden en Afvallen

Snel fit worden en afvallen met de Weight Loss challenges

In het plan worden 4 challenges genoemd, 4 uitdaging die je gedurende de 28 dagen van het programma aan gaat. De vier challenges zijn: 

  • Geen alcohol
  • Geen geraffineerde suikers
  • Geen verzadigd vet
  • Elke dag 30 minuten bewegen
Het is de bedoeling dat deze 28 dagen een echte doorbraak worden voor je lichaam, door alcohol, suiker en verzadigde vetten even achter je te laten, en je zult merken hoe goed dit voelt voor je lichaam. Het pakken van voldoende rustmomenten en het zorgen voor een goede nachtrust zullen wonderen doen voor je lichaam. Een uitgerust lichaam functioneert veel beter en de kans op gewichtsverlies wordt hierdoor groter.

De boodschappenlijst

In totaal wordt er gebruik gemaakt van vier wekelijkse boodschappenlijsten om je precies te vertellen wat je nodig hebt voor de komende week. Zo heb je altijd verse producten in huis en hoef je je nooit meer zorgen te maken over verlopen producten. 

Voordat je op pad gaat naar de supermarkt, is het verstandig om even in je keukenkastjes te kijken en te controleren wat je al in huis hebt.

Boodschappen voor de eerste week

De eerste week richt je je op de aankoop van veel producten die de hele maand meegaan, zoals kruiden en smaakmakers. Hierdoor bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd omdat je niet elke week opnieuw naar de supermarkt hoeft te gaan.

High Protein Meal – De Ultimate Must-Have

high-protein-mealDe High Protein Meal is de ideale oplossing voor drukke en stressvolle dagen. In één handige shake vervang je een complete maaltijd. De shake is rijk aan vitamines, mineralen, eiwitten en complexe koolhydraten, wat zorgt voor een volledige maaltijd die vol energie zit.

De High Protein Meal is een ideaal alternatief voor drukke ochtenden, op kantoor of “on-the-go”. Het is ontzettend handig, lekker en enorm vullend. Bovendien heb je alleen melk of water nodig om het klaar te maken en is hij nog steeds super lekker. Dus als je geen tijd hebt om te ontbijten, te lunchen of te dineren, dan is de High Protein Meal dé oplossing voor jou. 

Fatburner en Vitamin Boost

fatburnerDe Fatburner neem je elke dag twee keer, en dat geeft je een energieboost en een verzadigd gevoel. Het helpt ook bij de verbranding van vetcellen, wat ideaal is als je wilt afvallen of op gewicht wilt blijven. Dit lekkere drankje is lichtzoet en is een geweldig tussendoortje wanneer je zin hebt in iets zoets. 

Let wel, de Fatburner bevat cafeïne, dus dat kun je beter niet na 18:00 uur te drinken, dit in verband met de belangrijke nachtrust. Je kunt de Fatburner nemen wanneer je maar wilt, bijvoorbeeld voor of tijdens de maaltijd. 

vitamin-booster

Probeer de ochtend te starten met een Fatburner in plaats van je ochtendkoffie.

De Vitamin Boost is jouw dagelijkse dosis vitamines en mineralen in één fris en lichtzoet drankje. Vooral in de winter is het belangrijk om genoeg vitamines en mineralen binnen te krijgen om je immuunsysteem sterk te houden. Neem de Vitamin Boost één keer per dag op een moment naar keuze, en je kunt zorgeloos en sterk de winter door. Als je het drankje te zoet vindt, kun je wat meer water toevoegen.

Kruiden en smaakmakers

Onze keuken is vaak uitgerust met de meest verrukkelijke kruiden, smaakmakers, sauzen en oliën die we elke dag gebruiken om onze maaltijden tot leven te brengen. Veel van deze producten staan al op de boodschappenlijst en die worden nog vaker gebruikt. De boodschappenlijst is opgesteld op een zo handig mogelijke manier, zodat je eenvoudig kunt zien welke producten je al in huis hebt en welke je nog nodig hebt. Voordat je naar de winkel gaat, is het verstandig om even te kijken wat je nog in huis hebt en wat nog moet worden aangevuld.

Sommige kruiden op de boodschappenlijst zijn optioneel, omdat ze wat duurder zijn. Maar als je vindt dat ze een belangrijke aanvulling zijn op je keukenvoorraad, dan kun je ze natuurlijk wel aanschaffen.

Vanaf week twee zijn groenten en rauwkost, zoals paprika en komkommer, een verfrissend tussendoortje. Veel groenten zijn verkrijgbaar in voordeel verpakkingen, dus het is slim om je favoriete groenten in één grote verpakking te kopen. Zo vind je bijvoorbeeld paprika’s vaak in verpakkingen van drie stuks. Tip: om je rauwe groenten nog lekkerder te maken, kun je ze in een beetje humus dopen.

Wat als je groente over houdt?

Met het overhouden van groenten hoeft voedselverspilling geen probleem te zijn. Dankzij drie handige opties blijft geen enkele groente ongebruikt. 

Optie 1 is om de groenten in de koelkast te bewaren en ze als snack in de menu-lijst op te nemen. 

Optie 2 is om de groenten in de diepvries te bewaren, waar ze tot wel 6 maanden bewaard kunnen blijven. 

En als laatste optie, voeg de groenten extra toe aan het recept, want extra groenten zijn altijd welkom!

Voor het koken voor meerdere personen of het hele gezin,  is er rekening gehouden met porties en maaltijden. Al de recepten zijn afgestemd op één persoon. Maar als je liever voor meerdere personen kookt, dan kun je eenvoudig een recept uit dezelfde week dubbel maken. Of je kunt het bewaren in de diepvries voor een andere dag. 

Brood en drank

Drinken een belangrijk onderdeel van onze voeding. We kunnen onbeperkt koffie en thee zonder suiker en melk drinken, en als we zin hebben in wat zoets, is er altijd de optie om een Fatburner of een blikje zero frisdrank te nemen. Maar bovenal is het belangrijk om veel water te drinken om goed gehydrateerd te blijven!

Brood is ook een wezenlijk onderdeel van het voedingsplan. In week 1 en 3 wordt er volkorenbrood en muesli-brood gekocht en om te voorkomen dat het brood snel bederft, kun je deze invriezen. Hierdoor heb je altijd vers brood en genoeg sneetjes voor de hele maand. Houd er wel rekening mee dat het voedingsplan is afgestemd op één persoon, dus wil je het met z’n tweeën doen, dan verdubbel je eenvoudig de aangegeven hoeveelheden.

De Cabau community

Tenslotte is er een besloten Facebook groep met een ontzettend warme en hechte community waarin deelnemers elkaar kunnen steunen, begeleiden en motiveren. Het is de ideale plek om succesverhalen te delen en te vieren, dus laat je niet weerhouden en ga vol enthousiasme de uitdaging aan zodat ook jij jouw succesverhaal kunt delen en anderen weer kunt motiveren. Er zijn al bijna 3000 vrouwen lid van deze community, dat zegt wel wat over hoe waardevol dit wordt gevonden.

Wat zit er in het pakket? 

app cabau✓ 28 dagen compleet voedingsschema (t.w.v. €9,99)

✓ Trainingsschema voor thuis of in de sportschool (t.w.v. €9,99)

✓ Groot voordeelpakket met: Vitamin Boost, Fatburner, High Protein Meal, Shaker 700ml (t.w.v. €90,80) 

✓ Gratis Springtouw, zolang de voorraad strekt (t.w.v. €17,95)

✓ Toegang tot de CABAU Lifestyle App Premium Versie voor twee maanden (t.w.v. €19,90)

✓ 46% korting – Van €148,60, nu voor €79,95

Wat kun je verwachten?

✓ Meer bewustwording op het gebied van gezonde voeding en beweging, waardoor gewichtsverlies behaald wordt.

✓ Een volledig uitgeschreven voedingsschema inclusief boodschappenlijsten per week (ook rekening houdend met vegetariërs & veganisten).

✓ Recepten die eenvoudig en snel te bereiden zijn en niet te veel ingrediënten bevatten.

✓ Een makkelijk instapbaar trainingsschema die je op je eigen niveau kan uitvoeren in de CABAU app.

✓ Vier challenges die meer bewustzijn creëren op het gebied van voeding en beweging.

Stralen van gezondheid en vol zelfvertrouwen zijn belangrijke elementen voor een gelukkig leven. Helaas zijn er periodes waarin we misschien minder aandacht aan onze gezondheid besteden. Gelukkig is er een mooie oplossing: het 28-dagen voedings- en trainingsplan van Cabau. Het 28-Day Weightloss Pack richt zich op gewichtsverlies op een verantwoorde manier en biedt ook handvatten om gezond en fit te blijven.

Of je nu haast hebt, onderweg bent of er gewoon zin hebt, er is altijd een gezonde maaltijd binnen handbereik met het High Protein Meal. Bovendien biedt het Pack twee manieren om in beweging te blijven: de Cabau app en het Sportschool Schema. Laat deze 28 dagen een doorbraak worden voor je lichaam, wordt snel weer fit en kom helemaal in balans!

Cabaulifestyle.com maakt sporten leuker, supplementen voedzamer, gezond eten minder saai en tilt “me-time” naar een hoger niveau. Want iedereen is geboren om te bloeien – want als je bloeit, bloeit de wereld om heen met je mee!

              VAN €118,65, NU VOOR €78,95

2024 update: De Weight Loss Challenge is teruggebracht tot een 21 dagen challenge, zodat je nog sneller resultaten kunt zien!