gezonde-toetjes

Gezonde toetjes, dus zeker niet ongezond na het eten!

Afvallen zonder toetjes? Echt niet!! Eén van de vervelende dingen bij afvallen is dat je veel lekkernijen achterwege moet laten. Ook al levert het een beter lichaamsgewicht op, de “straf” die je krijgt doordat je bijvoorbeeld geen toetjes meer mag eten, die is echt niet leuk! Is daar nou niet wat aan te doen?

De belangrijkste punten uit mijn artikel over gezonde toetjes:

 1. Genieten van zoete lekkernijen zonder aan te komen: Je kunt dagelijks genieten van heerlijke koolhydraatarme toetjes zonder dat dit invloed heeft op je gewicht. Dit is een nieuwe doorbraak in afvallen waarbij je zelfs je vetverbranding kunt activeren.

 2. Weinig toegevoegde suikers en toch lekker zoet: De koolhydraatarme toetjes bevatten weinig tot geen toegevoegde suikers, maar zijn toch heerlijk zoet van smaak; een ideale combinatie voor mensen die willen genieten van zoetigheid zonder schuldgevoel.

 3. Eenvoudig te maken en geschikt voor elk moment van de dag: De recepten voor koolhydraatarme toetjes zijn zeer eenvoudig te maken en geschikt voor elk moment van de dag, of je nu ‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds zin hebt in iets lekkers. Dit maakt het gemakkelijk om te genieten van zoete traktaties zonder veel moeite te hoeven doen.

De samenstelling van je toetje

Daar is zeker wat aan te doen. Want het gaat natuurlijk niet om het toetje op zich wat je lichaamsgewicht niet ten goede zou komen, maar het is de samenstelling er van. Vaak met veel suiker en veel vetten. Zoek je echter een toetje op wat koolhydraatarm is, dan is er helemaal geen noodzaak om je toetje bij je avondeten over te slaan.

In dit gat in de markt is optimalegezondheid.com gesprongen. Ze hebben een mooi e-book samengesteld met daarin 110 koolhydraatarme toetjes waarmee je zorgeloos kunt blijven genieten van toetjes, ja zelfs van zoete toetjes.

Wat kan dit voor jou betekenen?

 • je kunt gewoon af gaan vallen terwijl je zoetigheid blijft eten
 • je kunt gewoon van je eten en van je toetje genieten zonder je daar schuldig over te voelen
 • het maakt het koolhydraatarm eten zoveel makkelijker
 • je kunt met het hele gezin genieten van de heerlijke recepten
 • zelfs je vrienden en familie zullen verbaasd staan over de lekkere toetjes die jij kunt maken
 • je bent niet langer dan 15 minuten met de voorbereiding bezig

In het boek 110 Koolhydraatarme Toetjes vind je dus 110 verschillende recepten voor heerlijke toetjes. Stel je voor dat je twee keer in de week een toetje eet, dan kun je een jaar met het boek vooruit en heb je elke keer een ander toetje. Zo kun je ze allemaal uitproberen en de lekkerste, die markeer je en die ga je gewoon wat vaker maken.

Je vindt in het boek recepten voor koolhydraatarme taarten, koolhydraatarme koekjes, koolhydraatarme chocolade en koolhydraatarme cupcakes. En nog een aantal andere koolhydraatarme verrassingen!

Je gaat gewoon elke dag genieten – zonder dat je ook maar een grammetje aan gaat komen!

Geen tot weinig toegevoegde suikers en toch lekker zoet (wat wil je nog meer?)

De recepten zijn zeer eenvoudig te maken en ook nog eens koolhydraatarm!

Met Afslankgarantie: als jij niet binnen 30 dagen slanker bent, krijg je gewoon je geld terug.

“Afvallen Is Absoluut Geen Straf! Geniet Van Toetjes, Koekjes En Cupcakes Die Ook Nog Eens Zorgen Voor Vetverlies”

Echt geweldig om te lezen dat je gewoon van lekkere toetjes kunt blijven genieten. Althans, voor mij is een toetje wel belangrijk, het hoeft niet elke dag, maar juist zo af en toe vind ik het heel lekker om na afloop van een maaltijd nog even gezellig met elkaar een toetje te eten. En wat is er nou leuker dan een heerlijk toetje eten waarmee je ook nog eens afvalt? En wat je zelf heel eenvoudig binnen 15 minuten klaar kunt maken. Heb je een filmavondje, maak dan vast van tevoren je favoriete toetje klaar en in plaats van gedachteloos een zak chips leeg te eten, geniet je nu lekker van een koekje, taartje of cupcake.

Het leuke is dat de prijs van 110 Koolhydraatarme Toetjesboek niet heel hoog is. Met de link onderaan de pagina kun je het e-book aanschaffen voor € 9,95 in plaats van € 44,95. Met ook nog eens de garantie dat je je geld terugkrijgt als je er na aanschaf achterkomt dat het boekje toch niks voor jou is. Hieronder wil ik nog een aantal reviews met je delen van andere gebruikers van het 110 Koolhydraatarme Toetjesboek:

Hans

Thanks, thanks!!! Voor deze heerlijke recepten! Ik heb het e-book net gekocht en heb de tiramisu gemaakt. Wat een succes!! Mijn jongens willen geen andere supermarkttroep meer. Ook activeren de koolhydraatarme toetjes direct je vetverbranding. Zelfs wanneer je na een drukke dag op de bank ploft! Echt hoor, je hebt razendsnel een zoete lekkernij op tafel!

Nadia

Eindelijk doe ik het… Ik heb bijna alle suiker uit mijn voedingsschema gehaald na het starten met het menu en heb mijn eten sterk verbeterd. Ik eet minder en voel me beter dan ooit! Maar nog belangrijker, dat mijn lichamelijke klachten verdwenen zijn. Wanneer ik trek heb in iets lekkers dan is het chocofeestje recept uit het 110 Koolhydraatarme Receptenboek echt een uitkomst voor mij. Bedankt, Nadia

Hanna

Ik ben zo blij dat ik het boek heb besteld – Ideaal tijdens Netflix 🙂 Ik kijk er naar uit om al die smulrecepten te proberen. Op het eerste gezicht ziet het boek er verzorgd uit en ik heb al wat ideeën gezien voor toetjes waar ik zelf niet eerder aan gedacht heb. Geeft inspiratie en wat ik vooral belangrijk vind: de toetjes zijn gewoon heel lekker! Groetjes Hanna

Naast het boek 110 Koolhydraatarme Recepten, krijg je er ook nog een aantal bonusboeken gratis bij!

Turbo Koolhydraatarm Weekmenu's

De turbo weekmenu’s geven een extra boost voor vetverbranding en past perfect bij het toetjesboek.

 • Je maak kennis met Koolhydraatarm eten en valt snel kilo’s af (het turbo effect)
 • Geeft een MEGA boost aan vetverbranding
 • Deze recepten zijn eenvoudig en makkelijk
Koolhydraatarme Zomer Menu's

Deze zomer menu’s zijn ontzettend lekker en helpen je bij het verbranden van vet rondom heupen, billen en benen.

 • Super makkelijk maar oh zo lekker  
 • Bevat recepten die in de zomer onmisbaar zijn.  
 • Versterken de weerstand zodat je gezond de zomer door komt.  

Makkelijk te gebruiken tijdens het thuiswerken. Ook als je niet lang in de keuken wilt staan. 

 • Je kunt gezond blijven eten tijdens het thuiswerken
 • Zeer makkelijk en ook nog een erg lekker
 • Zodat de ‘Corona Kilo’s’ wegsmelten

Profiteer van de 75% korting en krijg er gratis 3 bonusboeken bij. Via de onderstaande link kun je het 110 Koolhydraatarme Toetjes Receptenboek bestellen voor een tijdelijke prijs van € 9,95.

Vergelijkbare berichten