Weight-loss-blueprint

Afvallen met een compleet afvalprogramma: The Weight Loss Blueprint!

Ben je gefrustreerd door eerdere mislukte pogingen om (blijvend) af te vallen? Telkens wanneer je aan een dieet begint, stuit je op obstakels die je ervan weerhouden succesvol door te zetten. Je voelt je constant uitgeput, hebt last van intense cravings en honger, je merkt nauwelijks op of je gewicht verliest, wordt prikkelbaar en hebt moeite met concentreren.

Je lichaam lijkt tegen je te werken, waardoor het bijna onmogelijk is om je dieet voort te zetten. Het resultaat? Je laat de teugels vieren en voor je het weet bevind je je weer op het startpunt of erger nog, de kilo’s komen sneller terug dan ooit tevoren (het gevreesde jojo-effect).

Wat jij nodig hebt? Een compleet afvalprogramma!

Ik geef je vast de vier belangrijkste punten uit mijn artikel:

1. Inwendige balans als basis: Het programma “The Weight Loss Blueprint” benadrukt het belang van innerlijke balans als de sleutel tot blijvend gewichtsverlies en onbeperkte energie. Eenmaal in balans, wordt gewichtsverlies en een energieker leven natuurlijk.

2. Wekelijkse focus: Het programma is gestructureerd in vier weken met elke week een specifieke focus:
– Week 1: Begrijpen van vetcellen, creëren van een energietekort, het belang van vetverbranding, en het verminderen van obstakels.
– Week 2: Versnellen van het metabolisme door begrip van metabolisme, identificeren en aanpakken van remmende factoren, voeding voor een versneld metabolisme, en het belang van beweging en stressmanagement.
– Week 3: Stimuleren van metabole flexibiliteit door het begrijpen van metabole flexibiliteit, het toepassen van strategieën, het ontwikkelen van gezonde voedingsgewoonten, en het belang van beweging en mindsetverandering.
– Week 4: Leren luisteren naar en interpreteren van lichaamssignalen, zelfstandig bijsturen van gezonde gewoonten, het belang van zelfcompassie, en duurzaamheid op lange termijn.

3. Unieke aanpak: Het programma onderscheidt zich door eerst te luisteren naar wat het lichaam écht nodig heeft in plaats van traditionele benaderingen. Dit resulteert in een focus op inwendige balans, metabole flexibiliteit, en het ontgrendelen van vetcellen voor duurzaam gewichtsverlies.

4. Oprichters en aanbod: Het programma is ontwikkeld door Jorn Bosma en Lars van den Nieuwenhoff. Het biedt deelnemers tools, begeleiding, voedingsschema’s, beweegplannen, en toegang tot de Iki Community voor continue ondersteuning. Het doel is om op een verantwoorde manier af te slanken en een gezonde levensstijl te behouden.

De werkwijze van The Weight Loss Blueprint

Het verlies van vertrouwen in jezelf is begrijpelijk:

“Heb ik gewoon niet genoeg doorzettingsvermogen?”
“Heb ik misschien de verkeerde genen?”
“Is gewicht verliezen gewoon niet voor mij weggelegd?”

Deze twijfels zijn echter zowel onterecht als onnodig! Het feit dat je met je huidige aanpak geen succes behaalt, betekent niet dat het niet in je zit…

Vaak proberen we af te vallen, in de hoop dat we daardoor gezonder worden en ons beter in ons vel zullen voelen. Maar wat als we het helemaal verkeerd aanpakken?

Bij The Weight Loss Blueprint wordt gekozen voor een andere benadering: eerst luisteren naar wat je lichaam écht nodig heeft.

Het eerste doel is dan ook om innerlijk in balans te komen. Pas wanneer dit is bereikt, kun je blijvend gewicht verliezen en onbeperkte energie ervaren. Dit komt simpelweg omdat dit de natuurlijke gevolgen zijn van een inwendige balans!

Ben jij klaar om af te rekenen met de obstakels die je in het verleden hebben tegengehouden? Ga net als vele andere cursisten mee op deze reis en ontdek hoe je blijvend kunt afvallen zonder barrières. The Weight Loss Blueprint programma is gemaakt om jou een gezonder en energieker leven te geven.

Een compleet afvalprogramma: de inhoud van 4 weken

Week 1 – Ontgrendel de vetcel

In de eerste week van de cursus “The Weight Loss Blueprint” wordt er gefocussed op het “ontgrendelen” van de vetcel, zodat je op een effectieve en duurzame manier kunt afvallen. Hieronder vind je de onderwerpen die aan bod zullen komen in de eerste week:

 • Begrijpen van de rol van vetcellen

  Er wordt ingegaan op de functie van vet-cellen in het lichaam en waarom het belangrijk is om toegang te hebben tot de energie die ze bevatten, want dat wist je misschien nog niet, maar er zicht echt veel energie in je vetcellen.

 • Het creëren van een energietekort

  Verschillende methoden om een energietekort te creëren worden besproken, een essentieel aspect van gewichtsverlies. Dit omvat voedingsstrategieën en bewegingsrichtlijnen.

 • Het belang van vetverbranding

  Je krijgt een duidelijke uitleg waarom vetverbranding een effectieve en duurzame manier is om af te vallen. Daarnaast wordt behandeld de voordelen van het gebruiken van vet als energiebron.

 • Het verminderen van obstakels

  Er zijn factoren die het vermogen van je lichaam om vet te verbranden kunnen belemmeren, zoals ontsteking, insulineresistentie en stress. Je leert hoe je deze obstakels kunt aanpakken waardoor je niet meer moe en chagrijnig bent maar je weer lekker in je vel zit.

 • Het bevorderen van een positieve gemoedstoestand

  Het hebben  van een positieve mindset tijdens het afvalproces is uitermate belangrijk. Je krijgt tips en strategieën om gemotiveerd en energiek te blijven en een positieve leefstijl als doel te hebben.

Deze eerste cursusweek zal je helpen om de basis te leggen voor succesvol gewichtsverlies en je klaarstomen voor de volgende fasen van het programma.

Week 2 – Versnel je metabolisme

In de tweede week van onze cursus “The Weight Loss Blueprint” richten je je op het versnellen van je metabolisme, zodat je lichaam vet efficiënter kan verbranden. Hieronder vind je de onderwerpen die aan bod zullen komen:

 • Begrijpen van metabolisme

  Wat metabolisme is en hoe het werkt in relatie tot gewichtsverlies wordt je duidelijk uitgelegd. Je leert waarom het zo belangrijk is om je metabolisme te optimaliseren voor effectief vetverlies.

 • Identificeren en aanpakken van remmende factoren

  Er zijn verschillende remmende factoren zoals ontsteking, insulineresistentie en stress die je metabolisme kunnen vertragen. Je krijgt inzicht in hoe je deze factoren kunt verminderen en je metabolisme kunt stimuleren.

 • Voeding voor een versneld metabolisme

  Voedingsstrategieën die je metabolisme kunnen verhogen, zoals het eten van metabolisme-boostende voedingsmiddelen en het toepassen van timing technieken worden behandeld in dit deel van de cursus.

 • Beweging en metabolisme

  Wat is het verband tussen lichaamsbeweging en je stofwisseling? Je leert welke soorten beweging het meest effectief zijn om je metabolisme te versnellen en vetverbranding te bevorderen.

 • Stressmanagement

  Ook stress kan je stofwisseling beïnvloeden en daarom krijg je praktische tips en technieken om stress te verminderen en je metabolisme te ondersteunen.

Door deze week te focussen op het versnellen van je metabolisme, zul je de vet verbranding in je lichaam optimaliseren en nog sneller vooruitgang boeken in je afvaldoelen.

Week 3 – Stimuleer metabole flexibiliteit

In de derde week van onze cursus “The Weight Loss Blueprint” staat het stimuleren van metabole flexibiliteit (het vermogen van het lichaam om efficiënt te schakelen tussen verschillende energiebronnen) centraal. Je leert op een natuurlijke manier op je gewenste gewicht te blijven, zonder extra moeite. Hieronder vind je de onderwerpen die aan bod zullen komen:

 • Het belang van metabole flexibiliteit

  Wat is metabole flexibiliteit en waarom is het cruciaal is voor langdurig gewichtsbehoud? Je leert met het trainingsprogramma hoe je je lichaam in staat stelt om efficiënt vet te verbranden en constant een stabiele energievoorraad te hebben.

 • Strategieën voor metabole flexibiliteit

  Er verschillende methoden en technieken die je kunt toepassen om je deze flexibiliteit te stimuleren. Dit omvat onder andere periodiek vasten, koolhydraatcycli en intermitterende energie restrictie.

 • Gezonde voedingsgewoonten

  Het belang van een uitgebalanceerd dieet is, is dat rijk het is aan voedzame voedingsmiddelen. Je krijgt praktische tips en richtlijnen om gezonde voedingsgewoonten te ontwikkelen die bijdragen aan deze flexibiliteit, en je leert om tussendoortjes niet helpen om gewicht te verliezen.

 • Beweging en activiteit 

  Regelmatige lichaamsbeweging en fysieke activiteit bij het behouden van metabole flexibiliteit zijn heel belangrijk. Er worden verschillende trainingsvormen en bewegingsrichtlijnen besproken die je kunt volgen. Dit gaat je zeker helpen want zoals je weet is het ideale gewicht, een gezond gewicht. Beweging en dagelijkse activiteit kan daar bij helpen als je wilt afvallen.

 • Mindset en gewoonte verandering

  Er wordt aandacht besteed aan het ontwikkelen van een positieve mindset en het aanpakken van eventuele belemmerende overtuigingen of gewoonten die je progressie kunnen beïnvloeden. Je krijgt tools en technieken want die gaan er namelijk voor zorgen dat een duurzame gedragsverandering wordt bevorderd.

Door metabole flexibiliteit te stimuleren, zul je in staat zijn om moeiteloos op je natuurlijke gewicht te blijven en een stabiele energievoorraad te behouden. Dit zal je helpen om vrij te zijn van zorgen over je gewicht en energiepeil op de lange termijn.

Week 4 – Leren luisteren, interpreteren en bijsturen

In de vierde en laatste week van de cursus “The Weight Loss Blueprint” ga je je richten op het leren luisteren naar je eigen lichaam, het interpreteren van haar signalen en het zelfstandig bijsturen van je gezonde gewoonten. Hieronder vind je de onderwerpen die aan bod zullen komen:

 • Luisteren naar je lichaam

  Het bewust worden van de signalen die je lichaam geeft, zoals honger, verzadiging, energieniveaus en emotionele behoeften, is een belangrijk onderdeel tijdens het programma . Je leert technieken om beter te luisteren naar je lichaam en hierop te reageren.

 • Interpretatie van lichaamssignalen

  In dit deel wordt besproken hoe je de signalen van je lichaam kunt interpreteren en begrijpen wat ze betekenen. Dit omvat het onderscheiden van echte honger en emotionele eetbehoefte, evenals het identificeren van voedingsmiddelen die goed bij je passen, maar ook wat geen gezonde voeding is en waardoor gewicht verliezen wordt bemoeilijkt.  Je kunt hiermee beter herkennen wat je lichaam echt van je vraagt.

 • Zelfstandig bijsturen

  Je krijgt tools en strategieën om zelfstandig je gezonde gewoonten bij te sturen. Dit omvat het maken van bewuste voedingskeuzes, het aanpassen van je fysieke activiteit en het omgaan met uitdagingen en terugvalmomenten, dit alles om op je gewenste gewicht te komen, het gewicht wat voor jou het beste is.

 • Het belang van zelfcompassie

  Misschien nog nooit aan gedacht, maar je leert ook wat zelfcompassie met je doet tijdens je afvalreis. Hier leer je beter herkennen hoe je vriendelijk en geduldig kunt zijn voor jezelf, en hoe je negatieve gedachten en zelfkritiek kunt omzetten in positieve en ondersteunende gedachten.

 • Duurzaamheid op lange termijn

  We bespreken hoe je de geleerde tools en inzichten kunt toepassen op de lange termijn, zodat je je gezonde levensstijl kunt behouden en verder kunt groeien. We moedigen aan tot continue zelfreflectie, aanpassing en groei.

In deze laatste week van de cursus leer je hoe je na het programma zelfstandig kunt blijven werken aan je gezondheid en gewichtsbeheersing. Je ontwikkelt vaardigheden om te luisteren naar je lichaam en te reageren op wat het nodig heeft, waardoor je met vertrouwen en rust je gezonde levensstijl kunt voortzetten.

Jorn Bosma en Lars van den Nieuwenhoff

De twee oprichters van The Weight Loss Blueprint zijn  Jorn Bosma en Lars van den Nieuwenhoff.

Zij schrijven over hun unieke afvalprogramma:

Klaar om te beginnen met jouw afvalprogramma? Ontdek The Weight Loss Blueprint, hét afvalprogramma voor 2023 dat je helpt bij het bereiken van blijvend gewichtsverlies en het stimuleren van vet verbranding. Met ons 30 dagen durende programma krijg je de tools en begeleiding die je nodig hebt om op een verantwoorde manier af te slanken en je energieker te voelen.

Tijdens het programma leer je hoe je jouw lichaam kunt voorzien van de juiste energie uit je vet-cellen, zodat je op een efficiënte manier vet kunt verbranden. We bieden een stok achter de deur en ondersteunen je gedurende het hele traject. Ons programma is ontworpen om jou te helpen jouw gewichtsverliesdoelen te behalen en een gezonde levensstijl te omarmen.

Bij The Weight Loss Blueprint geloven we in duurzaam gewichtsverlies en het behouden van een gezond lichaam op de lange termijn. Onze aanpak richt zich op het ontwikkelen van metabole flexibiliteit, zodat je lichaam altijd in staat is om over te schakelen op vet verbranding en je niet langer afhankelijk bent van snacks of tussendoortjes.

Benieuwd naar hoe The Weight Loss Blueprint jou kan helpen? Bezoek onze website en klik op de link om meer te weten te komen over ons programma en hoe wij je graag ondersteunen op jouw reis naar energie en blijvend gewichtsverlies. Maak vandaag nog de keuze om voor een verantwoorde manier van afvallen te gaan en te blijven werken aan een gezonder en fitter lichaam.

 

The Weight Loss Blueprint

Meer Energie, Effectieve Vetverbranding en Blijvend Gewichtsverlies

Leer in 4 weken hoe je jouw vetcellen ontgrendelt en je metabolisme versnelt, waardoor je niet alleen haast automatisch op je natuurlijke gewicht komt maar ook nog eens veel gezonder, energieker en fitter wordt van binnenuit. 

Bij deelname krijg je: 

 • toegang tot dé complete methode voor meer energie en blijvend gewichtsverlies zonder roofbouw op je lichaam te plegen

 • professionele begeleiding 

 • toegang tot de Iki Community

 • een compleet voedingsschema en beweegplan  

 • de IkiGuides-proof productenlijst

Hierdoor heb je na het programma volledige controle over je gewicht en energie!

Ben je er klaar voor?

ik ga er voor

 

Malou Vermeij ervaring

Vergelijkbare berichten