slimdieet

Geef het lichaam wat het nodig heeft, zodat het kan doen wat het het liefste doet!

Heb je al van alles geprobeerd maar verval je steeds opnieuw in je oude eet en snoep gewoontes? Wil jij al langere tijd de stap maken naar een gezond eetpatroon, maar weet je niet goed hoe? 

Samen met Slimdieet krijg je grip op een gezonde levensstijl. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijker vol te houden wat je precies de motivatie geeft die je nodig hebt. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie!

Hoe werkt het Slimdieet?

Het Slimdieet plan is een drie maanden begeleidingspakket. Zoals je vast wel weet zijn er diverse manieren om gewicht te verliezen. Het unieke van het Slimdieet plan is dat er methodes worden gecombineerd. Hoe die worden gecombineerd hangt helemaal van jou af. Via een uitgebreid intake gesprek met Elles kom je samen met haar uit op de methode die het beste bij jou past. 

De kilo’s zijn er niet in 2 weken aangekomen en daarom is het ook belangrijk om de tijd te nemen om jouw eet- en leefstijlgewoontes blijvend aan te passen. Dit gaat volgens een 3 maanden traject. Dat is de tijd die nodig is om oude gewoonten los te laten en nieuwe aan te leren.

Via deze manier werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen lastig dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten met een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is, dat bij je past en dat je kunt blijven volhouden. Het resultaat op de lange termijn is eigenlijk het belangrijkste van het begeleidingspakket. Je staat er daarom dan ook niet alleen voor. Samen met Elles, je voedingscoach, investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

Elles, de voedingscoach van Slimdieet, weet dat het soms best even pittig zal zijn. Je voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom hoef je het bij het Slimdieet ook niet alleen te doen. Elles staat  voor je klaar om je daarbij te helpen. Iemand die betrokken is bij jouw situatie, je tips en voedingsadviezen geeft en dat extra steuntje in de rug geeft op moeilijke momenten.

Om de week bespreek je samen uitgebreid je vooruitgang in een 45 minuten durend consult. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. Want ook na het behalen van je doel blijft jouw coach gewoon voor je klaar staan! Met een jaar lang nabegeleiding onder de noemer: Stok achter de deur jaar­traject, leer jij om je gezonde eetpatroon dit keer ook écht door te zetten.

slimdieet

De begeleiding van Elles  bestaat uit 8 consulten verdeelt over drie maanden en regelmatig tussendoor Whatsapp ondersteuning. De kilo’s zijn er ook niet in een paar weken aangekomen, dus er wordt de benodigde tijd genomen om een blijvende verandering te bewerkstelligen. 

Na het dieet is het de bedoeling dat je eigenlijk alles weer kunt en gaat eten, alleen maak je ‘als vanzelf’ andere keuzes. Je zult veel makkelijker weten waarom, hoe en wanneer je dat doet. Met als allerbelangrijkste doel: Op gewicht blijven!

Tijdens de 3 maanden begeleiding heb je je ideale eetstijl vormgegeven en geleerd.

Het drie maanden pakket wordt vaak gevolgd (maar is optioneel) door het ‘Stok achter de deur’ jaarpakket. Met het ‘Stok achter de deur’ jaar­traject geef je de resultaten van het begeleidingspakket, een vaste plek in je leven. Hierbij komen ook andere leefstijl-keuzes aan bod. Elke maand is er tijd voor een consult waarbij de voortgang, moeilijkheden, uitdagingen, maar ook successen worden besproken. Deze periode wordt als zeer waardevol ervaren en is essentieel voor het inslijten van nieuwe gewoontes. Met als resultaat: voor altijd op je gezonde gewicht!

De vier onderdelen waar in het begeleidingstraject gebruik van wordt gemaakt:

 Eiwitdieet van SLIMdiet

 Koolhydraat Bewust

Via 4-6 maaltijdvervangers met 18 gram eiwit per zakje. Daarnaast onbeperkt groenten. Je eet weinig koolhydraten en vet, maar genoeg eiwitten. Zo dwing je je lichaam in een natuurlijke vetverbranding waarbij je nauwelijks spiermassa verliest. Dit Slimdiet dieet geeft het snelste en het meeste resultaat.
Je hebt geen honger, je hebt wel energie.
Dit dieet doe je voor een korte tijd als kickstart, om de knop om te zetten en goed in de vetverbranding te komen, of voor langere tijd als je meer kilo’s kwijt wilt.

Al lange tijd is Slimdiet de meest en best beproefde dieet methode en is daarmee dan ook de basis voor het 3 maanden begeleidingstraject.

Slimdiet is een producent van een hoogwaardig, medisch verantwoord betrouwbaar product.

Je gaat aan de hand van een duidelijk boek, genaamd Grip op Koolhydraten, aan de slag.

Eén keer per dag eet je (goede) koolhydraten. Je eet normale voeding. Je wordt het hele proces door Elles ondersteund.

Je stuurt de eerste 3 weken dagelijks je menu aan op en Elles corrigeert direct waar nodig. Van haar leer je wat er gebeurd in je lichaam. 

Je wordt een betere vetverbrander en je kickt af van het suikerrijke voedsel en die eeuwige trek.

Koolhydraat bewust leren eten gaat je de rest van je leven helpen. 

 Intermittend Fasten

 3Care gezondheidsprogramma

Periodiek Vasten (Intermittend Fasten) maakt je lichaam weer flexibel tussen vet- en suikerverbranding. Evolutionair gezien is het lichaam zo gemaakt. In tijden van overvloed werd de vetreserve gekweekt die in zwaardere tijden als brandstof diende.

Deze methode levert je naast minder calorieën ook gezondheidsvoordelen op. Herstel en rust in je spijsverteringssysteem. Mentaal maakt het je ook sterker en rustiger. 
Er zijn diverse manieren van vasten. Je krijgt hierbij de professionele begeleiding van Elles. 

Je volgt 28 dagen een duidelijk programma met voeding, suppletie en richtlijnen. Je hebt toegang tot een website met heel veel heerlijke en gezonde recepten en achtergronden.

Je gaat je insuline-aanmaak veel beter reguleren doordat je de maaltijden met vetverbranders (normale voeding) beter gaat verdelen over de dag. Je komt in een milde ketose. Je cellen gaan voedingsstoffen weer beter opnemen, je darmen komen tot rust en je lichaam voert meer herstelwerkzaamheden uit.

De Combinatie tussen twee of drie manieren levert de beste en langdurigste resultaten. Doordat je lichaam beter gevoed raakt, doordat je meer energie krijgt, doordat je minder suikerhang krijgt en steeds beter leert luisteren, ga je steeds betere keuzes maken.
Hierdoor zal je je eigen eetstijl persoonlijk ontwikkelen en als vanzelf vol kunnen houden. Dit zijn de uitgangspunten, iedereen is anders en er spelen ook altijd andere zaken. Daarom is het belangrijkste om te onthouden: de coaching van Elles is maatwerk. Niet één vast omlijnde methode, maar een methode die op jouw lijf is geschreven, en daarmee op jouw lijf wordt toegepast. De coaching van Elles is dan ook altijd maatwerk.

Alle trends van de afgelopen jaren: Pioppi dieet, De Voedselzandloper, Hormoonfactor, Broodbuik, Paleo, Het Energieke Vrouwenkompas, Dokter Frank, Hoe word je 100? en nog diverse anderen. Elles kent ze allemaal, de overeenkomsten en de haken en ogen, maar ook de resultaten, zodat ze het beste bij jou aan kan sluiten.

Wat zijn de kosten voor het Slimdieet programma?

Het 3 maanden begeleidingstraject komt op € 270,00. Dat is een investering in jezelf, je gezondheid, je relatie en je sociale contacten. Het bestaat uit 1 intake van een uur en 7 consulten van 30-45 minuten. Een investering van € 270,00 die er voor gaat zorgen dat je weer opgewekt en vrolijk door het leven kan, blij bent met jezelf en trots op je lichaam!

Het aanvullende traject Stok achter de deur komt op € 299,00. Hiervoor heb je een heel jaar, maandelijks een consult met Elles die je motiveert, je kan bijsturen waar het nodig is en die je kan helpen bij alle vragen die je mocht hebben over voeding en voedingskeuzes.

Op de website van Ellis, Slimdieet.nl, staat een formulier waarmee je een intake kunt aanvragen. Je vult daarvoor een vragenlijst in zodat Elles heel gericht met jou samen, een 30 minuten lang, gratis en vrijblijvend consult kan afspreken.

Het belangrijkste onderdeel en de basis van het 3 maanden traject is het eiwitdieet van Slimdiet. Dit is wat Slimdiet over het eiwitrijk dieet zegt:

Ben jij klaar met diëten die niet vol te houden zijn en ben je op zoek naar iets waarmee je blijvend gewicht kan verliezen? SLIMdiet is het antwoord op jouw vraag. Op een makkelijke, eenvoudige en smaakvolle manier helpen wij jou om je doelen te verwezenlijken. Stapje voor stapje kom jij dichterbij bij jouw ideaalbeeld. Ons dieet plan bestaat daarom uit vier stappen waarbij jij geleidelijk naar je doel werkt. Dit hoef je niet alleen te doen, maar je kunt ten alle tijden om hulp vragen bij onze diëtisten.

Onderweg zal je veel leren over gezonde voeding en alles wat daarbij komt kijken, zodat je het straks alleen kunt doen. Je hebt zelf de keuze tussen 36 eiwitrijke maaltijdvervangers. Omdat eiwitten een grote rol spelen in deze unieke formule vertellen we je er graag meer over. Per maaltijd van SLIMdiet krijg je 18 tot 20 gram hoogwaardige en voedzame eiwitten binnen. Deze helpen jou om je honger te stillen zodat het afvallen een stuk makkelijker wordt. Meer gram eiwitten per maaltijd is niet nodig. Tijdens een dieetprogramma kan jouw lichaam namelijk niet meer dan 22 gram opnemen.

Bij SLIMdiet kun je ervan uitgaan dat de kwaliteit van de eiwitten optimaal is en dat afvallen via deze methode gegarandeerd is.