gezond in 4 weken

Gezond in 4 Weken

In 4 weken een beter gewicht!

Richard de Leth van de website OERsterk heeft een mooi programma opgesteld: Gezond in 4 Weken. Dit is een programma voor iedereen die wat aan zijn gezondheid en lichaamsgewicht wil doen. Want heel vaak gaan die twee zaken samen, een gezond lichaam heeft een gezond gewicht.

Een gezond lichaam is alleen te behalen als je gezonde voeding gebruikt. En dat is wat het OERsterk programma ook benadrukt. Jaarlijks helpen ze honderduizenden Nederlanders om gezonder en vitaler te gaan leven. En ze hebben zelfs een hele mooie missie voor zichzelf opgezet: in 2022 willen ze een miljoen mensen met hun gezondheid en hun gewicht gaan helpen.

Dat is nogal een ambitieus plan, maar Richard is er van overtuigd dat het gaat lukken en dat heel veel mensen baat zullen gaan hebben bij wat de online cursus Gezond in 4 Weken allemaal biedt.

Richard de Leth

Hoe werkt het Gezond in 4 Weken programma?

De rode draad in het programma is gezonde voeding. Want echte voeding die voedt geeft energie, verbetert je stoelgang, verbetert je nachtrust, verbetert je lichaamsgewicht met als uiteindelijk resultaat dat je in een opgewekte stemming verkeert en lekker in je vel zit. Zelfvertrouwen krijg je daarbij, en niet allen dat, het zal er voor zorgen dat je de rest van je leven weet hoe je zo opgeruimd en fit kunt blijven, puur door je te verdiepen in de voeding die je tot je neemt. Kijk ook eens naar het magazine 500 Gram Groenten – Herfst en Winter waarin Richard uitlegt dat 500 gram groenten echt aan te raden is voor een gezonde levensstijl.

Dus nog even alle voordelen van het programma Gezond in 4 Weken op een rij:

 • Betere stemming
 • Meer energie
 • Dieper kunnen slapen
 • Minder last van vermoeidheid
 • Een veel beter gewicht
 • Minder darmklachten
 • Betere stoelgang
 • Een mooie huid

Voor wie is het programma geschikt?

Het Gezond in 4 Weken is voor iedereen geschikt die:

 • in 4 weken wil ontdekken wat voeding met en voor je kan doen.
 • wil leren hoe je zonder veel moeite, gezonde voeding een logisch onderdeel van je leven kan laten zijn.
 • nieuwe inzichten en kennis wil opdoen, op een makkelijke manier op het tijdstip wat jou uitkomt.
 • last heeft van lichamelijke ongemakken (zoals darmklachten en stemmingswisselingen) en daar wat aan wil doen.

Met de Online cursus Gezond in 4 Weken leer je hoe gezonde voeding een verschil van dag en nacht kunnen maken in hoe je je voelt en hoe je functioneert en leeft.

Normaal zijn de kosten voor deze 4 weekse cursus € 97,00 maar momenteel is er een tijdelijke actie waarmee je 50% korting op dit programma krijgt en nog maar € 48,50 betaald.

De inhoud van de cursus

✔️ Check Mark - Royalty-Free GIF - Animated Sticker - Free PNG - Animated Icon

Kennis en inzichten

Die iedereen moet hebben om zijn gezondheid te beschermen en te versterken.

✔️ Check Mark - Royalty-Free GIF - Animated Sticker - Free PNG - Animated Icon4 Modules

Vier weken lang elke week een nieuwe module van de cursus.

✔️ Check Mark - Royalty-Free GIF - Animated Sticker - Free PNG - Animated IconLees- en kijkvoer

Leerzame en prikkelende video’s, sheets en readers.

✔️ Check Mark - Royalty-Free GIF - Animated Sticker - Free PNG - Animated IconElke week een hapklaar weekmenu

Voor 3 lekkere en gezonde maaltijden per dag mét boodschappenlijstje. Ontdek je nieuwe favoriete gerechten.

✔️ Check Mark - Royalty-Free GIF - Animated Sticker - Free PNG - Animated IconVragenlijsten & checklist

Om tijdens de cursus je vorderingen bij te houden.

✔️ Check Mark - Royalty-Free GIF - Animated Sticker - Free PNG - Animated IconPraktische tips

Hoe je gezonde voeding consequent en makkelijk doorvoert in je keuken en je leven.

Hoe ziet het programma er gedurende de vier weken uit?

Per week wordt een ander element van gezonde voeding aangepakt zodat je na 4 weken geheel zelfstandig de juiste en gezonde keuzes over je voeding kunt maken.

Week 1:

Welke voeding past het beste bij mijn lijf?

Je eet en drinkt iedere dag. Overal om je heen hoor je nieuws over gezonde voeding. Gezond en biologisch staan volop in de aandacht. Maar veel informatie is onjuist. Of laten we het anders zeggen: veel recepten en stromingen gaan vooral over lekker, maar niet over gezond. Veel oude wijsheid over de koppeling van voeding en het effect op je lichaam is verloren gegaan.

In deze module leer je welke voeding jouw gezondheid versterkt en hoe je het in je leven – te beginnen op je bord – kunt toepassen.

Week 2:

Welke voeding past niet goed bij mijn lijf?

Waarom kun je beter niet elke dag brood eten of melk drinken? Welke 7 voedingskenmerken zijn sinds de landbouw en veeteelt negatief veranderd? Wapen je met kennis zodat je snapt hoe voeding lichaamsfuncties kan verstoren. Hierdoor kun je de juiste keuzes blijven maken. Sommige mensen graven hun graf met mes en vork.

Na deze module weet jij hoe je dit kunt omzeilen en je gezondheid juist met mes en vork kunt versterken.

Week 3:

De belangrijkste voedingsregels die je nergens leert.

Het is een gemiste kans dat we nergens meer iets over voeding leren. Voeding heeft zo’n groot effect op je fysiek en mentaal functioneren dat je het wel zou moeten leren. Het is net alsof je bij een autodealer een auto koopt en dat de dealer zegt: “Kijk maar welke brandstof je in de motor gooit.”

In deze module leer je dat er meer is dan alleen je voedingssamenstelling. Waarom kun je beter af en toe eens wat minder of minder vaak eten? Voeding komt in een breder perspectief, waardoor je gezondere keuzes in de huidige leefomgeving kunt blijven maken.

Week 4:

Voeding is niet de heilige graal, maar wat dan wel?

Voeding is geen eiland. De kracht van voeding wordt pas realistisch als je het met de andere leefstijl pijlers verbindt, namelijk met beweging, ontspanning en mindset. Het samenspel zorgt namelijk voor vullen of voeden, afbouw of afbraak en gezondheid of klachten.

In deze module leer je hoe je meer uit je voeding haalt als je je leefstijl in balans brengt. En dat maakt je op voedingsgebied eigen manager!

Het leuke is dat je als je begint met deze cursus, de komende 4 weken niet over je boodschappen na hoeft te denken. Per week zit er in de cursus een weekmenu en een bijbehorende boodschappenlijst. Dus geen excuus om te gaan beginnen, ga gewoon de eerste stap zetten en laat Richard je helpen om binnen een maand tijd je leven op de rails te krijgen en weer lekker fit te worden.

Een paar ervaringen en reviews die ik van andere deelnemers op de website van OERsterk vond wil ik graag hier nog even vermelden omdat het een goed inzicht geeft waarom mensen met deze cursus zijn begonnen en welke resultaten ze er mee hebben behaald.

“Richard heeft mij meer gezondheid gebracht dan al mijn reguliere artsen bij elkaar. Van de 5 verschillende medicijnen die ik voorheen gebruikte, heb ik er niet een meer nodig en ik ben bijna 40 kilo kwijt.”

John

“Ongeveer twee jaar geleden voelde ik me lusteloos, had ik geen energie en was te zwaar. De training OERsterk in 4 Weken heb ik gedaan en heb mijn eetgewoonten aangepast. Sindsdien ben ik energieker, voel me beter en ben ik kilo’s kwijt. Kortom een echte aanrader!

J Uil

“OERsterk houdt je jong, vitaal, geïnspireerd en levenslustig door hun voedings, bewegings en ontspanningsadviezen.”

Cornelia

“Ik heb alle boeken en lees ze regelmatig, heb ook bijna alle online cursussen gevolgd. OERsterk is voor mij een goede leefstijl en het mooie is je blijft goed bij jezelf.”

Esther

De cursus Gezond in 4 Weken kun je aanschaffen voor € 97,00. Richard is er van overtuigd dat deze training je gaat helpen.
Ben je zelf van mening dat de training je niet geholpen heeft, dan krijg je je geld weer terug.

Richard de Leth